Şimdi Ara

Oyun Replay Youtube Kanalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıktan da anlaşıldığı üzere boş vakitimi youtube oyun replay kanalı açmakla değerlendirmek istiyorum. Kanal twitch tv den alınan yayınlar veya oynanmış profesyonel maçların tekrarı şeklinde olacak. Tabi bazılarını tekrar yayınlamak telife vs girer orası aynı. FPS oyunları üzerine olacak.


    Kanalda sadece bir giriş introsu olacak.

    Günde ortalama 3-6 video atabilirim.

    Evet çok büyük rekabetin olduğu bir alan, ufak tefek reklam vermeyi de düşünüyorum.


    Ancak kafamı kurcalayan durum açacağım bu kanalın getirisi ne olacak ? Yani attığım her video bir hafta içerisin de ortalama bin kere izlenirse bana getirisi ne olur ? Aylık 70 dolar civarında bir gelir elde etsem bana yeterli diye düşünüyorum. Çok emek vermeyeceğim zamanım da geniş. Bu tarz kanalların getirisi hakkında pek bir bilgi mevcut değil maalesef.




  • 10 dk lık bi videonun 1000 izlenmesi 1 dolar getiriyor diyebiliriz kısaca. Tabi reklam sayıları vs de önemli ama kabataslak sayıdan bahsediyorum.

  • değişir

  • Elbette bir çok değişen var hocam, yorum sayısından hangi ülkelerden izlendiğine kadar. Yani açmayı düşündüğüm kanal edit yapmadan sadece daha önce oynanmış maçların tekrarı gibi olacak. Yani yorum yok, etkileşim yok vs. "ChallengerReplays" kanalı gibi. Yani günde 3-5 video yükleyerek bana aynda 150 dolar kazandırabilse yeterli diye düşünüyorum ama işte tahmin etmek çok zor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.