Şimdi Ara

TurkNet'e zam geldi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
3
Favori
15.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MUSA36 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar VDSL hizmet veriyoruz. Altyapınız 100 Mbps'e kadar destekliyorsa PM üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz. Kontrol ederek size bilgi vereceğim.
  • Bey V kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yapılan fiyat artış oranları bizim maliyet artışlarımıza göre düzenleniyor. Ama burada esas nokta bu oranı en minimum miktarda tutmak. Biz her zaman kullanıcılarımızın tarafından bakarak, yapılabilecek en minimum miktarlarda artış yapıyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Keşke gigafiber internet fiyatı 300 tl olsaydı da düşük hızlar kullanan insanların hızlarına zam yapılmasaydı yada 70 tl gibi bir rakam olsaydı ama ne yazık ki giga fiber kullanan insanlarla aynı fiyatı ödüyoruz adalet nerede burada ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EREN.SİMSEK -- 14 Haziran 2021; 15:14:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezgin2

    Nerede altyapınız size ne sunuyorsa onu veriyorsunuz? Altyapısı 64Mbps'ye kadar destekleyen bir vatandaş şuan 35Mbps'yi 85TL'ye alıyordu. Cebren ve hile ile zam yaparak fiyatı 95TL'ye yükselttiniz. Bu vatandaş aynı hızı yüksek fiyattan alacak. Eğer 64Mbps'ye kadar kullanmak isterse 99,90TL(100TL değil)'ye 64Mbps'yi kullanacak.

    E ne oldu "altyapınız size ne sunuyorsa biz de size onu sunacağız" cümlesi? Zamın içersinde bir zamcık koymuşsunuz klişe şeyleri söyleyip duruyorsunuz. Bu vatandaşa zam yaptıysanız madem 95TL'ye altyapısı ne desteliyorsa onu vermeniz gerekir.



    Alıntıları Göster

    Aynen hattım 46Mbit destekliyor. 85TL'den 95TL'ye yükseliyor ama son hız alayım dersem 99TL oluyor.

    Ama şuan mevcutta yüksek hız kullanan 95TL'ye kullanıyor ve ona sadece 4TL zam geliyor.


    Yanlışım var mı?

    @TurkNetDestek

  • Merhaba, temmuz ayından itibaren altyapınız ne destekliyorsa sınır koymadan size onu sunmaya başlıyoruz. Yani altyapınız size ne sunuyorsa biz de size onu sunacağız. Eğer altyapınız iyileşirse yine aynı fiyattan kullanmaya devam edeceksiniz. Ancak bu durumda size sunulabilecek en yüksek hızı sunuyoruz.
  • uzzd kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiyat artışlarının ne kadar moral bozucu olduğunun farkındayız. Biz de maliyetlerimiz artmasa böyle bir artış yapmak istemezdik. Kurlar yükseliyor, hizmet aldığımız firmalar fiyat artışı yapıyor, vergiler yükseliyor. Ancak bu artışı size en minimum miktarda yapıyoruz. Ayrıca sadece fiyat artışı yapmıyoruz. Artık altyapınızın desteklediği en yüksek hızları hiçbir sınır olmadan size sunuyoruz. Yani altyapınız ne destekliyorsa onu özgürce kullanabileceksiniz.
  • @turknetdestek bugune kadar 35 kullanıyordum, simdi baktım modemdeki değerlere 32 upload 75 dl alabiliyorum max, sisteminiz ise 50 sundu bana bu pakete gecis yaptım ancak ara hızlar yok mu ? mutlaka 35-50-100 gibi mi gidiyor sistem ? yani altyapı destekliyorken 60 falan almak fena olmazdı mumkun ise.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Altyapımın destekleği hız için bile ekstra +5TL alıyorsunuz ve desteklenen hızda ise 46mbit. Bu hızı alamayacağıma göre 40mbit sabitlecek. 35bit internetim 40mbit olacak ve vereceğim ücret 99TL olacak.

    Referanla gelenlerin ücretsiz ayların ücretlerini tüm kullanıcılara ödetiyorsunuz.


    Maalesef başka ISS ile devam edeceğim.

  • Bunlarda hep aynı bahanelerle kullanıcılara yalandan yalanlanıyorlar biz istemezdik zam olmasını üzgünüz diye diye bi senede 2-3 kere zam yapar oldular yeminle bi tane elle tutulur gözle görülür adam gibi ISS yok Türkiye’de.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • patientx P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, paketlerimiz 16,35,50,75 ve 100 Mbps'e kadardır. Altyapınız 75 Mbps'e kadar yakın hızları destekliyorsa www.turk.net/oim sayfamızdan paket / tarife işlemleri statüsünde destek kaydı açmanız durumunda arkadaşlarım paketinizi talep ettiğiniz hızlara güncelleyecektir. Ancak altyapınızın desteklediği maksimum hızı alabileceksiniz.
  • uzzd kullanıcısına yanıt
    VDSL paketlerimiz 35, 50,75 ve 100 Mbps'e kadardır. Altyapınız 46 Mbps'e kadar destekliyorsa 50 Mbps'e kadar VDSL paketi tanımlanacaktır. Altyapınızın desteklediği maksimum 50 Mbps'e kadar hizmet alacaksınız. Eğer altyapınız iyileşirse yine aynı fiyattan kullanmaya devam edeceksiniz.
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiyat artışı yapmadığımız yıllar da var ancak şartlar gereği yapmak zorunda kaldığımızda da yılda sadece bir kere yapıyoruz. Ayrıca bu yıl sadece fiyatlarımızı değil hizmetimizi de güncelliyoruz. Artık tüm TurkNet’liler altyapılarının desteklediği en yüksek hızı sınırsız olarak kullanabilecek.

    Peki, neden fiyat artışı yapıyoruz? Yükselen kurlar, hizmet aldığımız firmaların yansıttığı artışlar, yıllık enflasyon oranı gibi sebeplerin yanında bu yıl ek olarak Özel İletişim Vergisi (ÖİV)’nin yükselmesi ve veri kullanımının %29 artması fiyat artışı yapmamızı kaçınılmaz hale getirdi. Biz her zaman olduğu gibi bu yılda kullanıcılarımızı düşünerek bu artışı olabilecek en minimum miktarlarda yapmaya çalıştık.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    50mbit tanımlanacak ama 99TL ödeyeceğim. 85TL ödediğim tutar 100TL olacak 15TL zam olmuş olacak.

    Ama normal olarak 85+10TL ile 35mbit üstü kullananlar kullananlar 5TL zam ile 100TL olacak. Adalet bunun neresinde anlamıyorsunuz sanırım.


    Evraklarımı churn işlemi için diğer firmaya ilettim en kısa sürede yapılır inşallah. Neyse ilerde fiyatlar ile diğer alternatif ISS'ler ile aynı düzeye gelirseniz duruma bakarız.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hadi dediğiniz yalanlara tekrar inanalım 50mbps kullanan adamla 100 mbps kullanan adamın aynı fiyatlandırmadan sunulması ne kadar adil ? Altyapısı desteklemiyor deniliyor fakat faturada altyapı desteklenir gibi ücretlendirme yapılıyor önce su fiyatlandırma politikanızı düzenleyin bu şekilde cok kullanıcı kaybedersiniz zaten zam üstüne zam yapıyorsunuz barı adil bi fiyatlandırma yapın hız alamayan adamada alan adamada aynı fatura geliyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim evimde turknet fiber internet var 1000 mbit hız alıyorum 50 100 mbit internet hızı alanlarda aynı parayı ödüyor benim ücretimi 300 TL yapın arz ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzzd kullanıcısına yanıt
    Sizi aramızda göremeyeceğim için üzgünüm. İyi günler dilerim.
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, her zaman altyapınızın desteklediği maksimum hızı 99.90 TL'ye veriyoruz. Burada ayrım yapmıyoruz. Altyapınızda iyileştirme yapıldığında ya da gigafiber altyapımız geldiğinde sizden fark almadan aynı fiyata hizmet vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Sorun orda zaten senelerdir altyapı yetersiz madem bu kadar uzun sürecek dusuk hız verdiğiniz kullanıcılara belli oranda indirim yapılması gerek hızlı kullananla yavaş kullananın faturası neden aynı olsun akıl var mantık var

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkür ederim. Ancak belirttiğim gibi TurkNet olarak altyapınızın desteklediği maksimum hızı en uygun fiyata sunuyoruz.
  • Ben uzun yıllar Türk neti kullandım en son 3 gün daimi sonra üstüste internetin kesildiği içinaradığımda kimseye ulaşamadım yani karşımda canlı derdimi anlatacağım kimse yoktu internetteki yazışmalarda ben sordum sorulara kopyala yapıştır cevaplar geliyordu. Dolayısıyla kızıp otomatikman TTNete geçtim yani illaki zam yapacaksın gayet normal ama müşteriye anında mantıklı ikna edici argümanlarla gelecek beni ikna edeceksin. Yani ttnet verdiği servis şu an 50 GB alıyorum 120 TL veriyorum 35 GB alsan 100 TL vereceğim ezcümle aslı dururken muadile niye gideyim ki ?
    Açıkça TTNET’e geçeli 4 ay oldu tek sorun yaşamadım. En azından bir sorunda canlı biriyle görüşüyorum ve TurkNet den sonra inanılmaz bir ayrıcalık hissediyorum.
    Şu an 18.10.2021 125 TL ödüyorum bunun içinde ev telefonu dahil 50 GB indirme hızı içinde ve ailece çok mutluyum. 10 , 20 TL ucuz diye sağa sola bakmaya gerek yok. Hepsi zaten Türktelekom dan servis alıyor. O halde Aslı dururken muadiline ne gerek var.
    Not: TurkNet en büyük hatası müşteri hizmetlerini kaldırması oldu. Bizim millet canlı sever 😀😀👍

    TurkNet'e zam geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selreis -- 18 Ekim 2021; 14:33:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.