Şimdi Ara

Dünyanın ilk HDMI 2.1 Oyuncu Monitörü ROG Strix XG43UQ Haziran'da Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Asus ROG son teknoloji özelliklere sahip Dünyanın ilk HDMI 2.1 oyuncu monitörü ROG Strix XG43UQ’yu duyurdu. Yeni monitör Haziran ayı içerisinde piyasaya sürülecek. Son teknoloji özelliklere sahip monitör oyunculara üstün oyun deneyimini sorunsuz bir şekilde sunuyor.
     
    HD 2.1 Oyuncu Monitörü Üstün Oyun Performansı Sunuyor
     
    Yeni nesil oyun deneyimini en üst seviyeye çıkartan oyuncu monitörü 4K 120 Hz yenileme hızına sahip. İçerisinde ayrıca Otomatik Düşük Gecikme özelliği de yer alan monitör oyunculara üstün oyun performansı sunuyor. Düşük Gecikme teknolojisi ayrıca giriş gecikmesini azaltarak 4K TV’lerin yarısı düzeyine getiriyor.
     
    ROG’un yeni piyasaya sunulacak oyuncu monitörü çok iddialı detaylara sahip olarak karşımıza çıkıyor. Monitördeki değişken yenileme hızı (VRR) yırtılmaların ve kare hızındaki (FPS) takılmaların önüne geçiyor. Display Stream Compression özelliği sayesinde de görüntü kalitesinde bir kayıp yaşanmadan ultra yüksek çözünürlüklü video sinyallerini tek bir yüksek hızlı arayüz ile aktarabiliyor.
     
    Akıcı ve Gerçekçi Görüntülere Sahip Son Teknoloji Monitör
     
     
    43 inç Strix XG43UQ montiröü 144 Hz, 4K (3840 x 2160) çözünürlüğüne sahip olarak karşımıza çıkıyor. AMD FreeSync Premium Pro özelliği sayesinde 144 kare hızına kadar kullanıcılara üstün ve akıcı oyun performansı sunuyor. ASUS ELMB Sync teknolojisi sayesinde de oyun içerisindeki yırtılmalar ve gölgelenme sorunları ortadan kalkarak net bir görüntü sunuyor.
     
    Yansıma Önleyici Panel ve Zengin Bağlantı Seçenekleri
     
    Yansıma önleyici panel sayesinde özellikle çok ışıklı ortamlarda ekranın görünmemesine sebep olan ışınları ortadan kaldırarak daha rahat bir görünüm sunuyor. Film izlerken veya oyun oynarken kullanıcılara daha üstün bir görüntü deneyimi oluşturuyor.
    Strix XG43UQ; USB 3.0, HDMI 2.1 ve 2.0, DisplayPort 1.4, ses girişi ve kulaklık jakı gibi geniş bağlantı seçeneklerine sahip. Ayrıca ürünle birlikte gelen uzaktan kumanda ile kullanıcılar ekran ayarlarını kolayca değiştirebiliyor.
     
    ROG Strix XG43UQ Oyuncu Monitörünün Özellikleri
     
     
    Dünyanın ilk HDMI 2.1’e sahip oyuncu monitörü sahip olduğu özellikler ile dikkatleri üzerine çekiyor. Strix XG43UQ adına sahip monitör 43 inç panel, 144 Hz yenileme hızı, 1 ms MPRT ve DisplayStreamCompression teknolojisine sahip. Ayrıca en yeni konsollarda 4K 120 Hz oyun deneyimi sunuyor.
     
    Öne çıkan özellikleri arasında DSC teknolojisi yer alıyor. Bu doğrultuda DisplayPort™ 1.4 üzerinden 4K 144 Hz desteği sağlıyor. 4K panele sahip monitör 144 Hz’e varan yenileme hızına ulaşabiliyor. Ayrıca içerisinde AMD FreeSync™ Premium Pro ve ASUS Çok Düşük Hareket Bulanıklığı (ELMB) Senkronizasyonu bulunuyor.
     
    Ek olarak DisplayHDR™ 1000 sertifikalı Yüksek Dinamik Aralık (HDR) teknolojisi ve profesyonel sınıf %90 DCI-P3 renk gamı sayesinde üst düzey renk yoğunluğu ve kontrast sunuyor. 

    ASUS ROG Strix XG43UQ'nun tüm detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.
     
    basın bülteni 




  • Maalesef fiyatı da bir o kadar 'zengin içerikli' olur. Bunun yerine 48'' YENİ OLED B1/C1/G1 serisi daha tercih edilesi bence.. Hem halihazırda GSYNC/FREESYNC gibi özellikleri de senkronize ettiler.

  • teknolıjini bu kadar gelişip güzelleştiği yıllarda ülkemin fakirleşmesi üzücü. Keşke bunları yarım maaşla alabilsek yada 3/2 maaşla

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şöyle bir şeye sahip olmak isterdim ama eminim 55 inch Premium TV'lerden daha pahalıdır.
  • Odyssey G7 32" kullanıyorum 240 hz gayet memnunum şu an.

  • LG'nin yeni oled TV'leri hem fiyat performans açısından bu ürüne göre daha iyi, hem de oled. Teknolojik olarak geri kaldıkları pek bir nokta yok, konsol oyunları için daha isabetli bir tercih olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fiyatı 2000 dolar o fiyata lg tv alınır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.