Şimdi Ara

WoW u bıraksaydınız..... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben diğer 2 oyundan da vaz geçtim sistem gereksinimleri beni aşar :) Win Vista D.x10 min 3ghz işlemci vs istiyo Warhammer da AoC de :):):):) 2 si de benim için tarih oldu WoW foreverever :P
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Somebodysomeone


    quote:

    Orjinalden alıntı: lejyonerx

    abi şu an WOW u bana bıraktırabilecek hiç bir oyun yok

    arkadaşlar sadece şunu yapın;

    oyun çıktığında aldınız oyunu ve wow da 20, 30 lvl neyse onu oldunuz diyelim. WOW da ilk instance ye girdiğinizde yaşadığınız heyecanı, ilk wsg heyecanını bulabilecek misiniz?

    ben korsan server olmasına rağmen ilk basladığımda nasıl zevkle oynadığımı hatırlıyorum lvl 13 raptor keserken arkadaşa ben de bunlardan bi tane alacam 40 olunca olm dediğimi hatırlıyorum da o zevki hiç bir oyun tatıramaz şu an. o kadar güzel olursa ben de oynarım ama üzgünüm sanmıyorum



    Sen bu gazla 2 yıl daha oynarsın


    2 yılda oynarım beş yılda rakip yok WOW a




  • lejyonerx valla senin kutlarım tam benim kafadar adamsın he .Kim wow bırakır ya.

    FOR THE WORLD OF WARCRAFT
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Acgespell

    lejyonerx valla senin kutlarım tam benim kafadar adamsın he .Kim wow bırakır ya.

    FOR THE WORLD OF WARCRAFT



    rakip yok olm WOW a
  • BG lerdeki amaç nasıl olurda horde yada ally öldürmek oluyor eğer öyleyse neden bayraklar var. BG lerin asıl amacı bayrak taşımak, HK farm yapmak değil. BG leri çıkartıp PVP yi kuçuk alanlara sıkıştırdılar neden? serverları göçmesin diye, oyunun en güzel olduğu insanların PVP den zevk aldığı zamanlar tarren mill deki kasaba savaşlarıydı.
  • ya daha çıkmamış oyunlara o süper o harika o die yazıyonuz kaç yıldır oynadığınız wow a tü kaka diyorsunuz efsaneye ayıp etmeyin beylerrrrrr...
  • WoW 2 cikmasi gerek Coğu Şey Aynı olsun Grafikler artsin veya 2 tane wow yapsınlar aynı serverde oynanan pc si yeten WoW2 yi alir daha iyi grafikle oynar (adamlar strateji oyunun grafigiyle oyniyip mmorpg diye satiyo,biz oynuyoz)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: femre

    ben hala warcraft'ın değişik ve komik grafiklerine alışmış wow oyuncularının warhammer'a geçeceğine inanmıyorum :)

    Katılıyorum,o çarpık grafikleri bırakmam ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GencayAkcay -- 13 Haziran 2007; 7:34:49 >
  • kesinlikle her konuda Acgespell a katılıyorum adam sonuna kadar haklı
  • Warhammer kaç kuruşluk oyun ya.. Karşısında wow dururken.. Aslında blizz öyle bi sistem yapsa ki wow acc. lerini kapatıp warhammer a gecenlerin bi daha wow acc. açtırması imkansız olsun da onlar da pişmanlıktan kafalarını duvarlara vursunlar. Gidip de geri dönen çok olucak söyliyim
  • Yeni sevdam Cabal
  • Miex vallahi billahi onu bende düşünmüştüm.Aslında hakikaten öyle bir uygulama yapsada görseler.
  • ben birakali 1 yila yakin oldu ki biraktigimda 3 tane lvl 60 charim wardi imzami degistirmedim altta gorursunus.

    druidimde t2 full set wardi bwl farm yapiyoduk . serwerin en saglam dostlugunun oldugu guildeydim gm ler arasinda tartisma cikti guild dagaldi ben ve cogu arakdasta guildin dagilmasiyla oyunu biraktik.


    warhammer almayi dusunuyorum wow un devri kapandi bliz cok saglam bir oyun yapti we senelerdir ekmek yiyo haliyle bu kadar buyuk bir sektor oldugunu goren butun firmalar teker teker bu alana girmeye basladi ama yillardir uzerinde calisilan bir oyun warhammer hatta cogu kisi biliyo bir cok sey warhammerden calinti yapildi wow da .


    wow super bir oyun tek kotu yani benim zmanimda boleydi tabi 24 saat oynamaniz gerekiyodu oyunu simdi nasil bilmiyorum.
  • WoW'u bırakacağımı hiç düşünmüyorum ancak bırakırsam Age of Connan kasım 2007 çıkacak oyun Harika bişi...
  • daha oyunu görmedin be kardeşim
  • Cabal online a geçerim.BC gelmeden onceki yaz oynamıştım BC gelince bıraktım.Tekrar başlıyorum cabala.tavsiye ederim farklı olur RTS
  • Who yu izledim KO bile daha iyiidr bnce hic guzel değil girin wow a biraz aw yapın bole bi oyun mu wow a kafa tutacak hiç sanmıyorum aoc hakkında h,c bi fikrim yok hiç gormedim video flanda izlemedim ama who wow u ezerse bende KO oynarım okadar diyorum size
  • quote:

    Orjinalden alıntı: keshberfo

    Arkadaşlar Blizzardın yeni izlemeye basladığı politika pek çoğumuzu oyundan soğutmaya başladı farkındayım, peki WoW u bıraksaydınız hangi oyunu oynardınız ????



    ben ara verdim wow a. ama merak ettim Blizzard ın yeni politikası ne?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@trix -- 13 Haziran 2007; 12:06:39 >
  • bir kaç noktaya değineyim;
    öncelikle warcraft dünyası warhammer dünyasından esinlenilerek yaratılmıştır. Bu yüzden her iki oyunun karikatür tarzı grafikleri bundan kaynaklanır.

    wow'un hakkınını yememek lazım, wow gelecek nesil mmorpg'lar için ders kitabıdır ve her ders kitabının da yanıldığı noktalar vardır;) ilk open beta'da oynarken sadece meraktan 1 gün oynıcam bir daha hiç elimi sürmicem diye başlayıp şu an hala oynuyor olmamın bi sebebi olmalı :D
    Wow gerçekten çok gelecek vadeden bir oyun olarak çıktı, hala da piyasa elinde. Peki 2 yıl boyunca bu kadar insanın bu oyundan kopmasına ne sebep oldu? Bir kere bazıları warcraft sevgisinden ötürü bir deniyeyim dediler ve wow'un onlara hitap etmediğini anlayınca bir grup erkenden oyunu bıraktı. Sonrasında level 60 oldum yaşasııın diye gezinen çoşkulu bir grup insan da bir süre sonra oyunun tek amacının önce tier1 kasmak, sonra tier2 çıkmasının beklemek tier2 çıkınca t2 item kasmak sonra da t2,5 ve t3 kasmak olduğunu görünce yıldı. Bu noktada insanları sıkan başka bi özellik de oyunun tek zevk veren kısmının PVE olmasaydı. Pvp ne yazık ki arena gelene kadar çok zayıftı. Ve PVE'de ise çok güzel scriptler kasılmış bu kesin. instance'a ilk girdiğinizde heyecan ve zevk dorukta ama bir süre sonra her boss için sabit belli taktikler oluşur, ve bütün raid takılmış bir plak gibi aynı taktiklerle aynı instance'ı saatlerce, günlerce, haftalarca tekrar eder. Sadece t4'ler t5 olsun diye... oysa bir kaç hafta once de durmadan aynı şeyleri tekrarlayıp t4'lerini yeni almışlardı :D
    neredeyse 2 sene sonra gelen arena ise geç kalınmıştı çünkü pve'den bıkan pvp oyuncuları çoktan oyunu terketmişti zaten.
    İşi özetlersek wow sizden çok zaman alacak, sürekli aynı instanceları farmlayacak, sabit taktiklerle boss keseceksiniz. Bugün kastığınız t5'ler yarın t6 olmak için çabalayacaksınız ve bu 5 senelik omrü içinde gelecek tierların sonu olmayacak. Sadece developerlar yeni bosslara yeni scriptler yazacak ama o da belli bi süre sonra çözülecek (ne de olsa insan aklı AI'yi her zaman yener;) ) ve yine motomot şekilde haftalarca o instance'ı yapacaksınız.
    ben eskisi kadar zevk alıyor muyum? pek sayılmaz artık 2 sene sonunda hala oyun mantığının, instance yap tierx al, sonra yine instance yap tier(x+1) al şeklinde, kendini çok tekrar eden monoton bi oyun halini alması bazı oyuncuları soğuttu.

    Bu arada Warhammer veya Age of Conan hakkında 2 sene sonra bakalım bu oyunlar sıkmayacağı ne malum diyenlere katılıyorum. 2 sene boyunca oyuncuları bağlayabilmek her oyuna nasip olmaz ;) Ama en azından ilk çıktıklarında Wow'dan sıkılan ek çok oyuncuyu kendilerine çekebilecekler gibi gözüküyor. Ama wow'u tahtından eder gibi iddialı konuşmak için erken, hatırlatırım LOTR, D&D, GuildWars vb... için de Wow'u bitirecek diyorlardır ;)




  • quote:

    Orjinalden alıntı: kabuto
    warhammer almayi dusunuyorum wow un devri kapandi bliz cok saglam bir oyun yapti we senelerdir ekmek yiyo haliyle bu kadar buyuk bir sektor oldugunu goren butun firmalar teker teker bu alana girmeye basladi ama yillardir uzerinde calisilan bir oyun warhammer hatta cogu kisi biliyo bir cok sey warhammerden calinti yapildi wow da .



    dostum Warhammer düşünüyosun ancak eğer imzandaki sistemle bunu düşünüyosan bence vaz geç o oyun için en az 1500ytl lik makine lazım. 3ghz işlemci istiyo 2 gb ram directX 10 uyumlu ekran kartı (min 800ytl) ve Win Vista. Ben konfügrasyonu görünce waz geçtim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.