Şimdi Ara

AUTOKİNG'TE BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
9
Favori
105.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende sırt yapmış bir göçük vardı içten elle ittim düzeldi biraz fakat doğal olarak sırt yapan yerlerde biraz boyada sıkıntı var. Yani usta birinin elinin değmesi gerekiyor. Ben de Anadolu'dan yaptırdım fakat artık Auto King'le anlaşmaları bitmiş sanırım. Başka bir yerden yaptırırım artık...

    Edit : Font düzeltmesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wurtz -- 6 Eylül 2010; 0:53:25 >
  • 1 hafta içinde Maslak Autoking e gitmeyi düşünüyorum. Burası ile ilgili yorumları ve önerileri olan arkadaşlar varsa paylaşabilir mi ?



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SswNn -- 24 Haziran 2011; 12:56:47 >
  • Kocaelinden "Çökük Sihirbazı" diye bir yer var. Autoking'e 10 basar. Benim kaputtaki göçüğü Autoking'e götürdüm, "çökük çok fazla ve dalgalanma da yapmış, yapamayız" dediler. Başka bir Autoking'e götürdüm yine aynı cevabı aldım. Sonra bir arkadaştan "Çökük Sihirbazı"nı duydum, arabamı götürdüm. Randevu verdiler ve arabayı bıraktım, Almaya gittim ve sonuç inanılmaz. En ufak bir dalga bile kalmamış, mükemmel yapmışlar. Tavsiye ederim...

    Sitesi :http://www.cokuksihirbazi.com/




  • quote:

    Orijinalden alıntı: machinangelo

    Herkese merhabalar

    Ne yazık ki benim de geçen hafta başıma sebebinin ne oldupğunu bilmediğm bir sebepten dolayı arabamın sağ arka kapısında bir göcük gelme olayı geldi.

    Görür görmez Eyvah dedim ve hemen servisi aradım oadaki arkadaşlar yetkili servisler bu tarz durumda ne yazık ki yalnızca boya ile düzeltilme yoluna gidilebileceği ancak Auto king adlı bir firmanın bunu boyasız yaptığı bilgisini verdi . Hemen forumu okudum ve gördüm ki

    nerede ise gidenlerin çoğu pişman , ne yapacağım diye düşünürken servis danışmanı bir arkadaş ALC yi önerdi.

    Forumlarda bu firma ile ilgi çok bilgi olmamasına rağmen bu cumartesi için müsait oldukları bilgisini verdiler ( dikkat Cuma aramıştım yani 1 ay sonrasına değil bir gün sonrasına randevu aldım ) .

    Sonuç olarak az önce ALC ye gittim ve çok memnun kaldım ,

    İiş yapıcak arkadaş ilk olarak nasıl bir yöntemle yapıcağından bahsetti ve istersem tüm süreç zarfınca yanında durup izlememin bir mahsuru olmadığının bilgisini verdi .

    Benim göçük normal bir göçüğe göre biraz büyük olduğundan çok az bir bellei olmas riski olduğu konusunda uyardı ve isteyip istemedeiimi sordu.

    Bende netice itibari ile şu anki haliden daha iyi olacağını düşünerek yapalım dedim iş başladı

    Aşağıda sizlerle paylaşma için bir kaç kare resim çektim .


    Sonuç olarak ben memnun kaldım ve tavsiye ederim .




     AUTOKİNG'TE BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME



    Machinangelo arkadaşım, işte benim aradığım teknik bu. İnternette uluslararası bir sitede bulduğum videoda BMW, Mercedes'leri işte bu teknikle hassas düzeltmeleri yapabiliyorlardı. Bu uygulama Türkiye'de yapıldığına sevindim. Autoking'e güvenmiyorum. Aracı alıp içeri sokup ne yaptıkları belirsiz.

    ALC'nin İzmir'de bir bayisi varmı?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kakosidobro

    kaportasının çok sağlam olduğunu bildiğim daewoo nubira aracımın sol arka çamurluğuna, kendi arabasından inerken nasıl kapı açılacağını bilmeyen biri tarafından, yaklaşık tenis topu büyüklüğünde iki ayrı göçük oluşturuldu. İzmir'de Alsancak'ta bir servis var, ama hasarlı aracın bulunduğu yere de gezici servis aracıyla giderek boyasız göçük düzeltme yapıyorlar. Balçova'daki evimin önüne park ettiğim aracımdaki göçükleri, iki saat içinde gözlerimin önünde hem vakum hem de kaportanın arkasına metal çubuklarla müdahale ederek düzelttiler. Aracımda orijinal boya olduğu için, boyada çatlama olmayacağını söylemişlerdi ve şu anda hasarın yerini ben bile hatırlamakta zorlanıyorum. Keşke hasarlı bölgenin resmini daha önce çekseydim.


    Kakosidobro arkadaşım, ben İzmirdeyim. Sözünü ettiğiniz servis'in iletişim bilgilerini ve yerini bana verebilirmisiniz? Daha öncede yazdım size ama henüz cvp gelmiş değil. Bekliyorum sizi. Selamlar.




  • Firma ID 17419
    Firma Adı ALC OTO BAKIM MERKEZİ
    ADRES: 1563 Sokak No:6-B Çınarlı
    İZMİR

    Tel: 0 232 462 39 09
    Fax: 0 232 413 00 25
    GSM: 0 532 644 66 45
    GSM: 0 532 275 63 76

    Mail simgeoto@bosch-autonet.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave23 -- 23 Ekim 2010; 22:31:07 >
  • Mactawish çok teşekür ederim verdiğin bilgiler için. Ellerine sağlık.
  • Bende kaskodan ufak tefek ama zor göçükleri yaptırdım,paşalar gibi de oldu baya güzel yaptılar.
  • İzmirde simge oto ve elbirlik oto var ALC bayisii. Diğer ALC OTO BAKIM MERKEZİ adlı yeri daha önce duymamıştım. alc web sitesinden servislerine ulaşabiliyoruz :S
  • Ben de Kayseri'deyim. Lise öğretmeni olduğum için öğrenciler ön kaput a ve sağ arka kapıya yumruk atmışlar. Çok az göçme olmuş. Ama ben bu duurumdan memnun değilim. Kayser autoking bana yardımcı olabilecek kalitede mi? KAYSERİ AUTOKİNG hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
  • Lisede öğretmenlik de zor ...
  • bende iki araçta mini-onarım yapılması gerekiyor.
    yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim!
    karar verdim birini AUTOKING'e diğei A.L.C.'ye verecem

    Antalyada her ikiside varmış! bu arada web adreslerin yzayım, oradan kendi şehrinzde varmı yokmu bakabilirsiniz!

    >>>A.L.C.<<<

    >>>AUTO KING<<<




  • tey tey tey. eskişehirde ikiside varmış.

    inşallah yolum düşmez oralara
  • daha önce konu açmıştım burayada yapıştırayım işte benim İZMİR autoking maceram
    ''Eylül ayında aracımın kapısındaki küçük bir hasarı kasko şirketimin önerisiyle autoking'e gösterdim göstermez olaydım. Ayın son günlerine randevu verdiler ekim 1'de de askere gidicem, neyse nereye giderim belli olmaz oralarda profesyonel yerler bulamam diye yaptırayım dedim. Aracımı verdim akşama hazır olur dediler akşam gittim aldım alacakaranlıkta baktım hasar kaybolmuş imzaladım kağıtları sadece kapıyı açarken dış kapıkolunun içi pürüzlü gibi geldi ama dedim herhalde elleri kirli bir şekilde kapıyı açtı ustalar silince çıkar. Neyse eve geldim (Manisa Soma'daki ailemin bulunduğu ev; oradan da 2 gün sonra askere gidicem) ertesi gün araca güneşte şöyle bir baktım kapının yanında dikey şekilde bir toz izi var elimle bir sürdüm, zımpara gibi, bir de arka sol kapıya elimi sürdüm pürtüklü pürtüklü aracın tavanına sürdüm pürtüklü kafayı yicem, sol kapıda adamlar maske bandı kullanmış iz bariz şekilde belli, kapının yarısı mat yarısı normal boya olmuş aldım aracı sanayiye götürdüm usta kafayı yedi 'abi bu ne el insaf dedi neden bize gelmedin bu kapıyı da yamuk çektirmişler bu aracı burdaki en kötü usta böyle yapamaz' neyse dedim napyım acelem var napabiliriz , neyse pasta cila ile ve 150tl ile çıkardılar, ha bu arada aracın hasarı sol ön kapı usta ile aracı incelerken bir de ne göreyim sağ arka kapının üzerine fırca ile boya sürmüşler ton denemişler ve o halde bırakmışlar yani aracın üzerinde krema gibi boyalar var alllam dedim aldım telefonu aradım sekreter bayana patronu ver dedim 'efendim sorun nedir biz nasıl yardımcı olabil.. dedi bende patronu ver uzatma canımı sıkma getirmeyin beni oraya' dedim anında patron bey çıktı hal hatır sordum hiç cevap vermedi, sanki psikiyatrist gibi beni anlayışla dinledi aracı alalım dedi madem alcan dedim neden insan gibi iş yapmıyosun benim günüm mü var, sana zorla mı araç verdik ,20 gün sonraya gün verdin ne zaman dediysen getirdik sana zorla mı yaptırdık ne terbiyesiz bir esnafsınız siz dedim rahatlayında kapadım. ''



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolvo -- 22 Aralık 2010; 10:28:12 >




  • Gezici kaporta düzeltme yapan arkadaşın kartını almıştım, telefonu 533 2537135.
  • Demir Sigorta'nın anlaşması olduğundan Auto King İkitelli şubesine 2011 model 1000 kilometredeki aracımı kapısının uç kısmındaki 1 cm'lik çeltik için mini onarım hizmeti almak için bıraktım. Yapacakalrı işlemi anlatmadılar buraya lokal boya olacak aracın 10 cm lik yerinin boyasını kazıyacağız ve tekrak boyacagız deselerdi yaptırmazdım.

    Aracım için 1 gün sonra gittiğimde kapıda 5 adet ağır kusur buldum ve bana bu şekilde teslim edilmek istendi.

    Kapıda kullanılan boyanın tonu farklı idi, bas bas bağırıyordu ben boyandım diye. Üst ve alt tarafında boyanırken bant çekilmiş ve üzerine boya atılmış, altta üste çerçeve oluşmuştu bu yüzden. Orijinal boya ile kullanılan boya arasında nokta nokta duman vardı. Çeltik macunlanmış ama 1 cm boyunca 2 mm bir çukur var ve aşırı derecede belli oluyor. Boyanın kalınlığı bariz belli oluyor. Auto King yetkilileri ustanın hatası, dedi ve 1 gün daha kalsın çiçek gibi yapacağız dediler.

    Yine bıraktım bulduğumda boya mesafesi 10 cm'den 35 cm'e çıkmış ve dumanlanma duruyor. Farklı renk tonunu kullanmaya devam etmişler. Üstelik bombeli kapı ucu köşegen olmuş. Servis müdürü aradaki renk tonunu olmadığını ve dumanlanmanın tüm araçlarda oluştuğunu verdikleri hizmette bunun normal olduğunu anlattılar. Servis müdürüne "Eğer bu işi yapamıyorsanız aracı teslim almayın. Sıfır niteliğindeki aracın kapısının yarısını 1 cm için boyamışsınız ve farklı renkle boyamışsınız." dediğimde aldığım cevap beni yıktı. Adam "Evet yapamıyoruz." dedi. "Hep aynı lokal boya olduğundan belli olur gözle görülebilir ama 2 metre öteden belli olmaz." dedi ve ben ne kadar yanlış bir firma ile çalıştığımı anlamış oldum.

    Sigorta şirketime onarım hatasından dolayı aracımın ağır zarara uğradığını ve gerekli işlemin yapılmasını istedim. Bana aracın kaskosunu delerek yetkili serviste yapabilirsiniz yada Auto kinge 3 cu kez teslim ediniz dediler.

    Maslak Auto Kingten Umut bey aradı ve yaşanan problemde yardımcı olabileceklerini anlattılar. Maslak Auto kingte Kapının üst kısmını Çapraz kavisten itibaren tamamen boyadılar. Kapını %50 boyalı ve üzerinde kırmızı bir nokta artık tamam dedim kapı tamamen boyandı ve hala problemler devam ediyor. kırmızı noktayı rutuşlettım ve aracı teslim aldım. Sonucta araç 1 cm lik çeltik için 4 kez boyandı ve hala 5 ci icin boyanacak.
    Kapının tamamını 1 cmlik çeltik için boyandı ve bu bir onarım hatasıdır. Bu noktadan sonra hakkımı aramak icin nasıl bir yol izleyebilirim. Yetkili servis ile görüştüm hatalı onarım raporu verebiliriz dediler. Ancak Sonrası için ne olacak?

    Aracımın Önarımdan Önce ve Onarımdan Sonraki Resimleri Adım Adım : Detaylı Resimler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kakosidobro

    Gezici kaporta düzeltme yapan arkadaşın kartını almıştım, telefonu 533 2537135.


    Teşekürler arkadaşım. Telefondan ulaşmaya çalışacağım. Arkadaşlar Auto King'e gitmeyin. Bunlar tam üçkağıtçı. Bizim arabanın 3 adet mini boyasız göçüğün hiçbirini beceremeyecekerini anlayınca doğru, bu işi bilen ustalar armaya başladım. Adamlar sıfır aracın basit bir mini göçüğünü bile çekicle vurup boyayacağız diyorlar. Dikkatinizi çekerim araç sıfır, metalik boya ve kız gibi. Profesyonellik diye birşey yok. Çekiç balta ile girişip kaportayı komplme boyayacaklar. Boyası tutarsa o da. Yapma yahu. Bunlar insanları gerizekalı sanıyorlar herhalde. Bunlara vereceğime sanayideki boyacıya veririm daha iyi iş çıkarırlar. Kasko şirketlerini uyarıyorum. Bu Auto King ile anlaşmalarınızı iptal edin. Bak bakalım nasıl düzeliyorlar. Böylelerine ekmek bile vermeyeceksin. Sizde aracınızını bu kasaplara vermeyin. Auto King bir rezalet. İzmirden selamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan32m -- 14 Temmuz 2011; 2:01:42 >




  • Arkadaşlar Erzurum Otoking ile ilgili anısı vs olan varmı nasıl biyer?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: desevigne


    quote:

    Orjinalden alıntı: _ahmet_

    Ya bendede ufak çizik var.Aradım önce gelin görelim sonra randevu verelim dediler.

    Ben aracı mümkün değil orada bırakmam.Bendeki göçük değil veletler sokakta E harfi yazımışlar.Aynı gün içinde teslim alan oldumu.


    bende bırakmadım zaten. aynı gün içinde de verdiklerini hiç duymadım vallahi. benimde tampona birisi sürtmüştü onu göstermek için gitmiştim. ama gereksiz bir yer olduğunu görünce serviste para pul vermeden rötuş yaptırdım. aslında dr.vinyl diye bir yer var.daha profesyonel ve ilgililer. Ankara`daki şubelerinden birisi evimin dibi ama oranında kaskolarla anlaşması yok diye biliyorum.

    bkz:http://www.drvinyltr.com


    ben ona bi hidriyolik dökimde bak ne hale geliyor




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.