Şimdi Ara

Yeni Game of Thrones dizisi 10.000 Ships'in senaristi belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Game of Thrones dizisi 10.000 Ships'in senaristi belli oldu



    HBO Max'ın yeni Game of Thrones projelerinden birisi olan 10.000 Ships'in senaristi belli oldu. Deadline'da yer alan habere göre; daha önce Helstrom ve Person of Interest gibi dizilerde yapımcılık üstlenen Amanda Segel, 10.000 Ships projesinin başına getirilen isim oldu. Segel şimdiden dizinin senaryosunu hazırlamaya başlamış durumda.



    George R.R. Martin'in aynı adlı kitabından uyarlanacak olan 10.000 Ships dizisi, savaşçı kraliçe Prenses Nymeria'ya odaklanacak. Game of Thrones dizisinden yaklaşık 1000 yıl öncesinde geçen kitapta, savaşta Valyria'ya yenilen Rhoynar halkının Essos'tan Dorne'a olan yolculuğunu okuyoruz. Arya Stark'ın kurtuna verdiği Nymeria ismi Prenses Nymeria'dan geliyordu.



    Ayrıca Bkz.HBO'nun yeni Game of Thrones dizisi House of The Dragon'dan ilk resmi görseller paylaşıldı



    HBO Max'ın şu anda resmi olarak duyurulmayan dört Game of Thrones projesi bulunuyor. 10.000 Ships ile birlikte 9 Voyages (Sea Snake), Tales of Dunk & Egg ve Flea Bottom isimli çalışmalar var. Flea Bottom haricindeki üç dizide senaryo çalışmaları başlamış durumda. HBO Max bu taraftaki gelişmelerden memnun kalırsa önümüzdeki süreçte dizileri resmen açıklayabilir.



    Diğer taraftan HBO Max'ın ilk Game of Thrones spin-off dizisi House of the Dragon'da ise yapım süreci hızla devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda diziden ilk resmi görseller yayınlamıştı. Game of Thrones'tan 300 yıl öncesinde geçen House of the Dragon dizisi 2022'de HBO Max'ta seyircilerle buluşacak.




    Kaynak:deadline.com/2021/05/game-of-thrones-amanda-segel-write-10000-ships-spinoff-1234763526/







  • on bin şips diye okuruz artık. Çıksın da izleyelim bakalım

  • Sonunda krallığa ileri demokrasi geliyormuş.

  • Valla ben game of thrones un öyle saçma bitmesinden sonra onlara ait hiçbir diziyi izlemem. Zira hâlâ aklıma geldikçe sövmeden edemiyorum. Yıllarca onun için mi izledik.

  • Ekmekler yendi bitti, daha tutmaz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.