Şimdi Ara

Mass Effect 3: Citadel DLC (Çeviri durumunu zaman zaman paylaşacağım.)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
3.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mass Effect 3: Citadel DLC (Çeviri durumunu zaman zaman paylaşacağım.)



    Arkadaşlar, malum Mass Effect: Legendary Edition'ın dil dosyalarını henüz açamadık. Bu işi çözene kadar, hiç yoktan ME 3:Citadel paketini çevireyim diyorum. Yalnız bu pakete sahip değilim. Aranızda bu eklenti paketine sahip olan biri varsa, dil dosyalarını veya dil dosyalarını bilmiyorsanız, pakete ait tüm dosyaları arşivleyip özel mesajla bana gönderebilirseniz, en kısa sürede işe koyulurum.


    Bilgilendirme:

    09.06.2021 Gerekli olan dosyaları @carpicipro28 adlı arkadaşımızdan aldım ve çeviriye ilişkin ayrıntıları zaman zaman sizlerle paylaşacağım. Bununla birlikte, çeviri konusunda öncelik verdiğim oyun, Mass Effect Legendary Edition olacak, dolayısıyla Mass Effect 3: Citadel paketi için yapacağım çeviri yakın zamanda bitmeyecek. Haberiniz olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 11 Haziran 2021; 0:55:6 >







  • Kolay gelsin. Umarım en kısa sürede sonuca ulaşırsınız.

  • Bir kaç kere görmüştüm dosya ben de var temin edebilirim diyordu bu arkadaş. @Shawarpers

  • Yokmu ya kimsede şu oyunun dil dosyası ?

  • @evilhuman Kolay gelsin, Mass Effect 1 çevirinizle oynadım güzeldi. Birkaç çevrilmeyen yer vardı, onları size nereden ulaştırabilirim acaba?


    Asıl konuya gelirsem, Citadel DLC'si sanırım ismini vermek istemeyen biri tarafından gönüllü olarak çevriliyormuş. Şu konudaki arkadaşa yazarsanız sizi o kişiye ulaştırabilir.


    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/147991640

  • womba W kullanıcısına yanıt

    Yalan haberdir o. o arkadaş önce ben çevireceğim dedi sonra çevir deyince biri tarafından çevriliyor deyip kestirip attı.

    üstüne durmaya gerek yok. Öyle bir durum olsa şimdiye çoktan gelip ben çeviriyorum yazar o kişi. Ne ismini veriyor ne bilgisini.

    sanırsın organize suç örgütü istihbaratı.

  • yabqu22 Y kullanıcısına yanıt

    Dediğiniz gibi ismi cismi belli değil diye yapmıyor kanaatine varmak doğru değil. Evilhuman hocam isterse ulaşsın arkadaşa diye yazdım, eğer yalansa kendisi devam ettirir. Yalan değilse aralarında konuşur anlaşırlar.

  • Ben inanmıyorum bence muhattaba bile almadan yapması daha iyi olur. umarım biri yada birileri citadel dlcsinin dil dosyalarını atar.

  • Mart ayında çoğu çevirildi diyordu ama 2 ay oldu ses çıkmadı demek ki ya iptal etti yada yalan söylüyordu. Anlayacağınız Citaldel dlc hala taş gibi yamasız duruyor öyle. Evilhuman bu işi halledecektir. Üstelik çeviri kalitesi de çok sağlamdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dlcyi çevirmeye gönüllü bildiğimiz biri varken neden çevirmesine mani oluyorsunuz.

  • Miralay Kaplan kullanıcısına yanıt

    Hayali arkadaşlarının çevirmesini bekliyorlar ondan hocam.

    Adam ben çevirecem diyor ortada hiçbir bilgisi olmayan sadece kim olduğu belli olmayan birinin ismini vermek istemeyen bir kullanıcı çeviriyor lafını ciddiye alıyorlar.

    böylelerini uyarıncada suçlu biz oluyoruz. emek düşmanı oluyoruz. Sabırr ya hak!

  • @yabqu22

    Hocam sakin olun, sadece bilgilendirme yaptım. İsteyen inansın isteyen inanmasın. Zaten evilhuman bahsettiğim arkadaşa sormadan başlarsa bile arkadaş onunla iletişime geçer. Abartmayın lütfen.


    Pillars of Eternity çevirisine başlayınca bana da böyle biri yazmıştı. Kesinlikle hayali biri değil, hatta çoğunuzun tanıdığı biri. Mass Effect 3 Citadel'i çeviren kişinin de o olduğunu zannetmiyorum ama, demeye çalıştığım insanların ismini vermek istememesi var olmadıkları anlamına gelmiyor. Çeviri konularının altında çevirmenlere yapılan baskıyı biliyor ve görüyorsunuz.




    @Miralay Kaplan

    Ben sadece bilgilendiriyorum, şimdi çeviriye giriştiğinde bahsedilen arkadaş çıkarırsa evilhuman'ın emeklerine yazık olacak. İletişime geçmeye çalışmak o yüzden mantıklı. Ha derseniz ki iletişime geçmek zorunda mı, değil. Ben kimim ki karışayım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi womba -- 22 Mayıs 2021; 9:53:12 >




  • womba W kullanıcısına yanıt

    Yalan ya inan ki yalan. Adam çeviri yapiyor olsa, forum da konu açmaz mı ? Ben ceviriyorum demez mi ? İsmini gizlemesi için hiç bir sebep yok. Adam başta cevirmeyi düşünmüşse, cevirmeye başlamışsa bile vazgeçmiştir çünkü ses yok. 2 ay önce sözde çoğu çevrilmiş olan proje şimdiye çoktan bitmiş olurdu. Sizde burada çeviriyi yapacak olan adamin önüne taş koyuyorsunuz. Ortada gözle görülür, elle tutulur bir şeyi olmayan yama için adama engel yaratiyorsunuz. Evilhuman madem çeviri yapılıyormuş deyip vazgecse, sadece kulaktan duyma bi yama ya mi guvenecegiz ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burbero kullanıcısına yanıt
    Taş koymuyorum, okumuyorsunuz ki yazdıklarımı. Ben "Çevriliyor sen çevirme." demedim ki, "Çeviriyormuş birisi, isterseniz onunla görüşün." dedim. Yani istemesi durumunda iletişime geçmesi için kendisini bilgilendirdim. Bunda bu kadar abartılacak bir şey yok.

    Ayrıca yalan olduğunu düşünsem niye yazayım? Yalan olabilir ama bir insanın niye bu konuda yalan söylemek isteyeceğini de düşünmek, tartmak lazım. Bana da yazmıştı konu açmak istemeyen biri, çevirinin görüntülerini vs. göndermişti. Öylesine biri de değildi, tanıyor veya duymuştur çoğu kişi.

    Forumda konu açmamasını da normal karşılıyorum, bitince açacak ya da hiç açmayacak olabilir. Çünkü konu açıldığında herkes durmadan çevirinin durumunu soruyor, çevirmenleri baskılıyor.

    Çeviriyi engellemiyorum, lütfen şu konuyu uzatmayın da yazdıklarımı okuyun lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi womba -- 22 Mayıs 2021; 13:58:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • womba W kullanıcısına yanıt

    Biz yazdıklarını okuyoruzda dostum sen okumuyorsun. 2 haftadır heryerde mass effect çeviri muhabbeti dönüyor, bu şahış madem o kadar çevirmiş yazsın konulara 'citadel dlcsi bende kimse ellemesin diye' adamın teki önce şu oyunu çevirin yada bana nasıl çevireceğimi söyleyin diye konu açıyor, sonra kimse ben çeviririm demiyor herkes tool ve nasıl çevrileceğini anlatıyor, o şahışta ' yardımsever biri çeviriyor ama ismini vermiyor' yazıyor ve daha da foruma uğramıyor. ya çok safsın ya da cidden o şahış ile bir bağlantın var eğer öyleyse yaz ki bizde bilelim durum vaziyet ne halde.

  • yabqu22 Y kullanıcısına yanıt
    Ben çevirmesin demiyorum ki, isteyen istediğini çevirsin umrumda değil. Ben sadece çevirmen arkadaşı böyle bir durum olduğuna dair bilgilendirdim ve iyi dileklerimi ilettim. Siz ise gelip taş koyma muhabbeti döndürüyorsunuz.

    Kendisi belki de ulaşmıştır bile, niye bu konuyu bu kadar uzatıyorsunuz anlamıyorum. Bu işler şansa bırakılacak işler değil, çevirmen arkadaş çevirirken o yayınlarsa ne olacak? Verdiği tüm emekler heba olacak. İstiyorsa ulaşsın diye kendisine haber verdim. İstemiyorsa ulaşmaz. Bu kadar.

    Kimsenin yaptığı çeviriyi engellemek değil amacım, sanki ben böyle dediğim için çevirmen çeviriyi bırakacak. Bizzat yalan olabileceği için iletişime geçebileceğini belirttim. Konusu açılmış olsa konusu burada çevriliyor derdim biterdi. Bence siz okuduğunuzu anlamakta sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi womba -- 22 Mayıs 2021; 15:11:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • womba W kullanıcısına yanıt

    Niye emeği heba olsun ki ? Farklı seçeneklerin olması iyidir, kim daha iyi iş çıkarırsa insanlar onun yamasını tercih eder. Üstelik ortada bi çeviri varsa bile çeviri kalitesini bilmiyoruz. Fakat Evilhuman in ME 1 de ki çevirisi çok iyidir. O yüzden bu işten vazgecmesini hiç istemem, farklı bi ceviri yapiliyorsa bile Evilhuman in cevirisini tercih ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burbero kullanıcısına yanıt
    O konuda haklısınız, ben de evilhuman hocamın çevirisini tercih ederim.

    Ama herkes burayı takip etmiyor, önce çıkan çeviriyi kullanıyor çoğu kişi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar tartışmalara gerek yok. Başkaları çevirse de çevirmese de, gereken dosyalar elime ulaşınca, bu dlc bölümünü çevireceğim. Çeviri düzeyime güveniyorum ve rekabetten çekinmem. Bir oyun için alternatif yamaların yapılmasına karşı değilim. Herkes kimin çevirisini beğeniyorsa, onu tercih eder.


    Şimdiye kadar birileri dosyaları gönderir diye düşünüyordum ama kimseden ses çıkmadı. 3. oyunu pek sevmediğim için DLC paketlerine de sahip değilim. Dolayısıyla biri çıkıp bu ek paketin dosyalarını bana atana kadar bir şey yapamıyorum. Neyse biraz daha bekleyelim bakalım.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.