Şimdi Ara

Artan Atatürk düşmanlığı ve duyarsızlığı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
2
Favori
7.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • EleSuDökenSuat kullanıcısına yanıt

    Ben buranın sahibiyim 600 yıl atalarım 3 kıta 7 denize hükmetti gitmeyi bırak sınırlarımız genişleyecek tekrardan hükmedeceğiz. Batı Roma da fetholunacak Viyanadatıpkı İstanbulumuz gibi. Allah'ın hükümleri uygulanacak. Ben git demiyorum sana kardeşim benim kal ister ki ateist ol Allah bu özgürlüğü vermiş mesele insan kazanmak kaybetmek değil ama canın sağolsun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: isokocak

    Ben buranın sahibiyim 600 yıl atalarım 3 kıta 7 denize hükmetti gitmeyi bırak sınırlarımız genişleyecek tekrardan hükmedeceğiz. Batı Roma da fetholunacak Viyanadatıpkı İstanbulumuz gibi. Allah'ın hükümleri uygulanacak. Ben git demiyorum sana kardeşim benim kal ister ki ateist ol Allah bu özgürlüğü vermiş mesele insan kazanmak kaybetmek değil ama canın sağolsun.

    Hayallere bak.

  • Ser Jorah Mormont kullanıcısına yanıt
    Haha kudurabilirsin 😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Atatürk'ü sevmeyenlere ve ona laf atanlara dikkat edin. Konuşmalarına bakın. İnceleyin

    Akıl ve mantık ile alakalı bir kırıntı dahi bulamazsınız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLordMan

    Atatürk'ü sevmeyenlere ve ona laf atanlara dikkat edin. Konuşmalarına bakın. İnceleyin

    Akıl ve mantık ile alakalı bir kırıntı dahi bulamazsınız

    Bir şeyhin etrafında dönen sarıklı delilerden hiçbir farkınız yok, dışarıdan ne kadar aciz ve komik göründüğünüzü bir bilsen kendinden utanırdın. Blok.

  • tortote kullanıcısına yanıt

    Alıntıladığın mesajımı silmişler vay beeee.


    Bu ülke bu fesli şerefsizlere ve onun zihniyetlerine kalmayacak bunu bi idrak edin önce cumhuriyet vs türk düşmanlarınada kalmayacak biz gençler bu zihniyetin ve somut olayların her zaman karşısında olacağız bunu bilin yeter.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • troll savaşları 3 yarın sinemalarda..

    içinizde 1 tane gerçek ataturkçu varsa şaşırırım

    mefaate göre bazen öyle bazen böyle bazen de şöyleci olur bizimki...

    the troll wars return of the trolls.

    bir tanesi israil bayragını avatar yapmış kendine bir tanesi haçlı şovalyesi koymuş musluman kötüleyecek diğeri pensilvanyaya dönük konuşur.. sizleri tanımayanların gözleri hepten kapalıdır.


    Artan Atatürk düşmanlığı ve duyarsızlığı

    avatara bak gerçeği gör...belli etmeyin bari

    bir olmayı öğreninde lazım olunca ülkeniz için savaşabilesiniz....bu sözüm bizim ülkeden olanlara dışarıdan çalışanlara uymaz.

    biliyorum...buraya ilk yazdığım zamanlar bir yere ataturk gerçek liderdir yazdım da bir allahın kulu destek vermemişti tek bir olumlu yorum yazılmamıştı..nereden doğdu bu sevginiz mirim diye sormak lazım şimdi.

    keşke gerçek olsa....zamanına göre siyaset...millet yerse....yemez.onlar bilir gözünüzden anlar.



    kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 21 Nisan 2021; 3:41:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • pspsexer kullanıcısına yanıt

    Galatasaray resmini görüp Bana mı yazdın lan o pensilvanya muhabbetini fettullahçı falan??


    Oğlum bak sana burdan bi söverim nefes alamazsın haddini bil açık açık söyle ki kafanda ki düşünceyi imada bulunma.


    Galatasarayın adını fetö ile cemaat ile tarikatlarla anan şerefsiz karakter yoksunlarına itafen GS türk olmayan takımları yenmek üzerine kurulmuş bir takımdır Çanakkale Savaşında öğrencilerini şehit veren mezun veremeyen bir okuldur lisedir camiadır milli mücadele döneminde askerlerin tedavisini bizzat okul bahçesinde üstlenip milli mücadelenin en büyük destekçilerinden de biridir.


    Sizin gibi cumhuriyet atatürk türk düşmanlarına fazla gelir Galatasaray camiası akıllı olun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isokocak kullanıcısına yanıt
    Sen yıl 1400 falan sandın galiba roma yı viyanayı alacakmışız siz ne içiyorsunuz normalde zemzem galiba ama içine farklı birşeymi koyuyorsunuz normal insan bunları söylemez buranın sahibi türkler kardeş araplar değil çok arapçılık istiyorsan irana git arabistana git ne işin varki burda bizim dinimiz müslümanlık ırkımız arap değil arap huylarını getiremezsin buraya çok üzülüyorum Atatürk’e çok kızıyorum zamanında senin gibilerinin sonunu getirmediği için
  • Konu maalesef hala güncel, Twitter'ın hali ortada

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Long Nightt

    Sosyal medyada Atatürk'e sallayanların büyük bir çoğunluğu radikaller ve trollerdir.Sanıldığı kadar çok değiller.Zaten çoğunluk olsalar sadece sosyal medyada barınmazlardı.Çoğu sahte hesaplar arkasına saklanarak işkembeden sallayan tipler...


    Mesela 'Müslüman ve Türk olsa neden Batının kanunları aldı?' diyerek akıllarınca Atatürk'ü eleştirirler.Ben de bu tiplere hep şunu sorarım Batıdan alınan kanunlardan veya onlardan esinlenerek hazırlanan kanunlardan hangileri size batıyor diye?Sahi şunlardan hangileri batıyor;


    1-Medeni kanun çocuk evliliğini yasakladığı için mi rahatsızlar?

    2-Çok eşliliği yasakladığı için mi rahatsızlar?

    3-Cariyeliği ve köleliği yasakladığı için mi rahatsızlar?

    4-Kadınlara seçme ve seçilme hakkı verildiği için mi rahatsızlar?

    5-Kadınlara mirasta eşit hak verildiği için mi rahatsızlar?

    6-Kadın-erkek okuma,çalışma vs eşitliği sağladığı için mi rahatsızlar?

    7-Ceza,ticaret vs kanunların günümüz Dünyasına uygun şekilde yeniden ele alınmasından mı rahatsızlar?


    Bu maddeler daha da çoğaltılabilir.Genelde Batıdan alınan veya esinlenerek hazırlanan kanunları eleştirenler neden eleştirdiklerini bile bilmez.Halbuki Osmanlıda sadece reaya/kul olan bu tipler Osmanlının da 17.yüzyıldan itibaren önce askeri alanda daha sonra hukuk alanında Batıdan esinlenerek birçok reform hareketine giriştiğini de bilmez.Hayatında bir kere bile olsun açıp Tanzimat ve Islahat fermanlarını da okumamışlardır.Osmanlıda yapılan hukuk alanında ki Batılılaşma hareketlerini de bilmez.Onların fantazi Dünyalarında Osmanlı 1923 yılında kadar üç kıtada islami kurallara göre hüküm sürerken birden bire Atatürk'ün çıkıp Batıyı örnek alarak yeni bir milli devlet kurduğuna inanırlar.Bu derece uçmuş tiplerdir..


    Ayrıca bu reaya olan tipler tarihlerini 600 yıllık bir hanedan tarihine bağlarlar.Onlar için sadece Osmanlı vardır.Osmanlı öncesi yoktur.Halbuki bugün Osmanlı öncesi Türk tarihini biliyorsak.Yani Anadolu Selçuklularını,Büyük Selçukluları,Karahanlıları,Gaznelileri,Harzemşahları,Hazarları,Asya Hunlarını,Göktürkleri, Uygurları,Avarları,Akhunları,Avrupa Hunlarını,Peçenekleri,Kıpçakları,Oğuzları vs biliyorsak bunu Atatürk'e borçluyoruz.Dahası üstünde yaşadığımız Anadolunun tarihini de yani Hattileri,Hititleri,Urartuları,Lidyalıları,Frigleri,İyonyalıları,D.Romalıları vs biliyorsak bunu da Atatürk'e borçluyoruz.


    Ama tabi cemaatler ve tarikatlar tarafından beyinleri ideolojik olarak yıkananlar bu hakikatleri göremezler...

    Yazdığın maddelerin çoğu kadınları ilgilendiriyor ve kadınlara önceden verilmeyen hakların verilmesine neden olmuş. İşin ilginç tarafı kadınlar bu hakları sağlayana değil yok etmeye çalışana oy veriyorlar. Bir arastirma sonucuna göre kadınların %53ü AKP'ye oy veriyormuş... Burdan şu sonuç çıkabilir kadınlar gerçekten bu hakları hak ediyor mu?. Bugün kadın cinayetleri, evlilik içi ve dışı şiddet olayları, miras cinayetleri ve kavgaları. Youtube'da yorum yapanlar kadınsa tamam bu maddeleri söyleyebilirsin ama erkekse bu 7 maddenin anlamı olmayacaktır . Bir erkeğe kadınların miras hakkı, kadınların seçilme hakkının gelmesi çok fazla ilgilendirmeyecektir aslında. Birde YouTube 'da yorum yapan herkesi TC vatandasi Türk kimliğini taşımaktan mutlu gibi görebiliyoruz. Adam kendini Türk görmüyor ISID , Hizbullah veya PKk sempatizanı bunlar ülkenin belki %20si kadına secilme hakki , miras hakkı verilmesi, Atatürk ve milli mücadele ne gibi etki eder ki


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Etki tepki doğurur. Altın bile olsa bir şeyi baskı ile kabul ettirmeye çalışırsan tepki ile karşılaşırsın normaldir.


    Bu ülke de Atatürk konusu kendi haline bırakılsaydı bu gün böyle bir konuya gerek bile kalmazdı.

  • Atatürk düşmanları boş adamlardan oluşuyor.Eksilseler hiçbir zararları dokunmaz

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.