Şimdi Ara

Yeni başlamama rağmen ligi ustalık olan hesapla eşleştim/Edit bende bıraktım oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Normal game diye bir şey demiyorum ama oyun sürekli karşıma leveli ve ligi yüksek oyuncularla eşleştirme yapıyor.Birde oyunda hiç mi yeni başlayanlar yok?Adama bakıyorum yeni hesap açmış 20-2,26-4 gitmiş sonra gelip benle eşlesiyor.Bugünde karşıma ustalık liginden bir hesapla eşleştim ve adam bizim takımın içinden geçti.Bu arada daha levelim 20




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Issızbiradam -- 15 Nisan 2021; 19:49:28 >



  • Tabiki yeni başlayan yok dalga mı geçiyorsun aklı başında bir insan 2021 senesinde sıfırdan lole başlar mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla haklıymıssın başlanmazmış bu oyuna oyunda küfürler havada uçuşuyor mu dersin oyunun sürekli karşıma oyuna hakim adamlarımı karşıma çıkartıyor dersin afk adamlarımı dersin oyunda denge falan kalmamış.Bugün benim hesabımda plat bir arkadaşım oynamasına rağmen karşısındaki adam onuda haşat etti.Bu saaten sonra bu oyuna 0 falan başlanmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Issızbiradam

    Valla haklıymıssın başlanmazmış bu oyuna oyunda küfürler havada uçuşuyor mu dersin oyunun sürekli karşıma oyuna hakim adamlarımı karşıma çıkartıyor dersin afk adamlarımı dersin oyunda denge falan kalmamış.Bugün benim hesabımda plat bir arkadaşım oynamasına rağmen karşısındaki adam onuda haşat etti.Bu saaten sonra bu oyuna 0 falan başlanmaz.

    En iyisini yapmışsın

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

    En iyisini yapmışsın



    Alıntıları Göster

    bence de 

  • Merhaba, bende aynı şekilde düşünüyorum oyunu ilk 2016 yılında arkadaşımla oynamıştım. Şubat ayından bu yana tekrar 0 dan başladım. Ve daha level"ım 14iken ustalığı 150k olan yasuo & Zed gibisinden kullanıcılar denk geliyor bazen 1 bazen 2 kişi olmak üzere onu da şu sistemle yapıyorlar; Mesela karşında bir new olursa oyuna daha geç adapte olursun mantığındalar"mış. Eğer karşına oyunu iyi bilen birisi gelirse hatalarını kavraman ve oyunu daha iyi oynaman içinmiş. Burada büyük bir hata yapmışlar bence de daha 10 dakika önce bir zed geldi karşıma 200k"idi ben ise yone 30kyım. Adam içimden geçti bende oyunu sildim sinirden

  • K larınızın hiçbir önemi yok 1k yone puanımla bronz 500k yoneleri keserim. Önemli olan oyun bilgisi. Lolde bu şekilde doğru yapmış karşınızda iyi oynayan olursa nasıl oynanır görürsünüz.

    Lig d3
  • JonSnow01 J kullanıcısına yanıt

    oyuna yeni başlamış bir insanın karşısına 200 lvl 300 lvl altın plat insanları çıkarması doğru karar mı? Birde sana ez, çerEZ yazıyorlar.Hadi karşına bronz gümüş insanları çıkarıp yavaş yavaş çıtayı yükseltmesini anlarım.Direk karşına altın plat insanları çıkarıyor, zaten oyunu bıraktım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Issızbiradam -- 4 Mayıs 2021; 10:49:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Issızbiradam

    oyuna yeni başlamış bir insanın karşısına 200 lvl 300 lvl altın plat insanları çıkarması doğru karar mı? Birde sana ez, çerEZ yazıyorlar.Hadi karşına bronz gümüş insanları çıkarıp yavaş yavaş çıtayı yükseltmesini anlarım.Direk karşına altın plat insanları çıkarıyor, zaten oyunu bıraktım.

    Şimdi senin için her şey olabilir ama normal oyun dediğin şey şöyle bir şey. Bir yerde poker oynanıyor parayla, kenarda hiçbir para bahis olmadan papaz kaçtı oynanıyor. Ve sen adam pro papaz kaçtı oyuncusu lanet olsun böyle işe der misin hayır eğlenir güle geçersin. Normal oyuna bu şekilde bakacaksın. Keşke normal oyunda karşıma Challenger adamlar gelse. Beni yener belki ama limitlerimi denemek isterim. Level'in ustalık puanın bu oyunda hiçbir anlamı yok. Şöyle bir örnek vereyim buna, yeni bir kız arkadaş edinmiştim 300Kya yakın Xayah'ı var ama 7. Seviyeye basamamış 2 tane eksik sembolu, elosu Demir 2ydi ben hayatımda Xayah oynamadım sadece skillerinin ne olduğunu biliyordum. 2 dereceli maç üst üste atıp 2 sembol alıp 7. Seviye yaptım. Şimdi 300K oynamış kız bunu yapamıyorken ben hiç oynamadığım halde 2 maçta yaptım. Zamanla anlayacaksın bunları. Öğrenene kadar 50 60 level olana kadar dereceli girme, normal oyunda tilt etme kendini zamandan başka kaybettiğin bir şey yok çünkü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Seviyesi düşük oyuncu geliyorsa %80 ihtimal yeni oyuncu değil, smurf hesaptır. Sıfırdan oyunun bu zamanında kaç kişi başlar ki oynamaya?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: JonSnow01

    K larınızın hiçbir önemi yok 1k yone puanımla bronz 500k yoneleri keserim. Önemli olan oyun bilgisi. Lolde bu şekilde doğru yapmış karşınızda iyi oynayan olursa nasıl oynanır görürsünüz.

    Lig d3

    Hahahah zamanında dotacılar da böyle savunuyordu bunu.

    Şimdi 2 saat bekliyorlar sırada  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun ne iniş çıkışlar gördü pubg yeni çıktığı zamanlarda twitchte 4. 5. Sıraya düşüyordu. Şimdi hala 1. Sırada. Dünyanın en çok oynanan oyunu yaklaşık 10 seneden beri. Ağlamaya devam edebilirsiniz :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JonSnow01

    Bu oyun ne iniş çıkışlar gördü pubg yeni çıktığı zamanlarda twitchte 4. 5. Sıraya düşüyordu. Şimdi hala 1. Sırada. Dünyanın en çok oynanan oyunu yaklaşık 10 seneden beri. Ağlamaya devam edebilirsiniz :)

    Bu oyun ne iniş çıkışlar gördü, HoN yeni çıktığı zamanlarda Justin.tv'de 4. 5. sıraya düşüyordu. Şimdi hala 1. sırada, dünyanin en çok oynanan oyununun dünyanın en çok oynanan MOBA'sı yaklaşık 2003den beri. Ağlamaya devam edebilirsinizzzz ;)))))




    -Bir DOTA'cı, 2011



    Herif oyunun asla yeni oyuncu çekemediğinin, alt liglerin smurf dolu olduğunun, gelen 3-5 oyuncunun smurflar tarafından ezilip oyunu bırakmaya itildiğinin farkında ama kör bir fanboy olduğu için inadına savunacak babasının malı gibi oyununu  





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.