Şimdi Ara

TCL 10L 64GB, 6gb ram, NFC, SD665, 6,5'... 1993tl Amazon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
4
Favori
20.862
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://www.amazon.com.tr/dp/B087XNC3KY


    dün aldım bu telefonu şu anda deniyorum başkasına vereceğim giriş seviyesinde 6gb ramli ve NFC li bu fiyata tek telefon bütçesi kısıtlı olanlar değerlendirebilir. Ayrıca dünden beri amazon, hb ile bu telefonda resmen piss contest yapıyor belki biraz daha düşebilir, düşmeyebilir de...

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • arkadaşım yaşınız kaç bilmiyorum ama benim yaşım 35 ve senin gibi burada fırsat paylaşanların konularına bu işin gurusu ombudsmanı gibi "fırsat falan değil yeahhh!!!" gibisinden mesajlar atanlara çok irite oluyorum. benim burda açtığım konu iki elin parmaklarını geçmez kendi konum için değil başkaları adına yazıyorum bunu. sizin gibiler sıcak fırsatlarından banlanmalısınız!


    o grafiğe de baktım ben sen merak etme dolar 7 lirayken en dip yine bu fiyatı görmüş boş yere hala mesajını savunma kardeşim, puanı kartı olan vs. şu an dip fiyat mı değil mi isteyen istediği yerden alır amazon dan alışveriş yapmadıysan söyleyeyim trendyol, n11 falan ile kıyaslaman çok abesle iştigal amazon garantisiyle almış oluyorsun için rahat oluyor oldu ki sorunun çözülmese bile en azından türkiye şartlarında en iyi müşteri hizmetini almış oluyorsun lütfen bir daha bir konuya bu şekilde ahkam kesen mesajlar atmayın saygısızlık yapıyorsunuz umarım anlayışlısındır yoksa yapmaya devam et sen bilirsin gurusunuz ya..

  • Anneme aldım 1 hafta 10 gündür kullanıyor gayet memnun. Bu fiyat bandında NFC ve 6GB RAM başka bir cihaz var mı bilmiyorum ama anne baba için gayet yeterli bir cihaz.





  • bu tip telefonları çok övmemek lazım fiyatına göre telefonlar işte . redmi 9 da düşünülebilir 9c ile 100 tl fark var ama 9c yi 2 ye katlar

  • Note 6 Pro ya kıyasla nasıl telefon? Arada çok fark var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tiggo3

    Note 6 Pro ya kıyasla nasıl telefon? Arada çok fark var mı?

    Hayır, gereksiz bir geçiş olur. Bütçeyi arttıdığınız zaman daha güçlü cihazlara bakmanızı tavsiye ederim.

  • S0NADAM kullanıcısına yanıt

    Tcl kağıt üstünde çok daha iyi bir cihaz. Ama ikisinide ele alıp kullanmadığım için gerçekte nasillardir bilmem.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranı amoled olsa

  • Tcl 10l yi kızıma alacaktim. Şikayetvar da ekranla ilgili çok fazla şikayet okudum. Servisi de sorunluymuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S0NADAM kullanıcısına yanıt

    redmi 9c fazlasıyla giriş seviyesi bir cihaz. Tcl 10l de giriş sayılır ama çok daha güçlü işlemcisi var. Ramı fazla. Ekran çözünürlüğü çok daha iyi tclin. Ve kamerası çok daha iyi duruyor. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/543764-617556/tcl-10l_xiaomi-redmi-9c-64gb/

  • tiggo3 T kullanıcısına yanıt

    gereksiz olur bence. Biraz daha üzerine koyarsan realme 7 redmi note 10 vs var onları alabilirsin ha almam dersen daha gittiği kadar gitsin o cihaz.

  • NFC si de problemli diye duymuştum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı şarj yok imiş bu devirde olmazsa olmazlardandır bence

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyat bugün biraz daha düşmüş. Bu telefonla Samsung Galaxy M21 arasında kaldım sizce hangisi daha uygun bir tercih olur?
    Not: Telefonda oyun falan oynanmayacak sadece sosyal medya ve internette gezme amaçlı kullanılacak.
  • note 6 pro, sd625 ve 4gb ram. antutu 45000. tcl sd 665+6gb ram antutu 185000. bana göre neden gecilmesin. Üste verilecek ödeme önemli.700-800 farkla gecerim derseniz gecilir. Tabi buna karar verirken daha üst modele gecersen ne ödersin onu da sorgulaman gerekiyor. Mesele bir sd730 lar 3000 den baslıyor.


    Redmi 9c ile ikisi arasında kalırsanız 9c bastan ekrandan,işlemciden, 3gb ramdan kaybeder. Zaten kaybedecek baska birsey kalmadı.


    m21 ile arasında kalırsanız oled ekran ve marka bilinirliği .samsung üstün. ram ve fiyat olarak tcl. Ben 2050 liraya m21 aldım. Ama su an 2300 m21.

  • Tlc falan almayin. Bir ara foruma kandim vestel aldim bozulmadik yeri kalmadi. Ondan once aldigim xiaomi tas givi duruyo

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realitych

    Tlc falan almayin. Bir ara foruma kandim vestel aldim bozulmadik yeri kalmadi. Ondan once aldigim xiaomi tas givi duruyo

    Vestel icin sonuna kadar katilirim daha gecen 8 senelik camasir makinamiz mefta oldu ustelik tertemiz kuru yerde kullandik en ufak pas yok servisi cagirdik 200tl lik motoru bozulmua 700 liraya takariz dedi :D telefonlari zaten gacur gucur bir kac aya cop olur..ama TLC cin in vesteli midir bilmem su anda dunyanin en buyuk ikinci yada ucuncu ekran ureticisi hakkinda bayagi bir video izledim ve su anda bu telefondan yaziyorum oldukca sasirdigimi soyleyebilirim bence gayet basarili olmus telefon ama ilk ciktiginda 3000tl den cikmis tabi satmamis..ben bunu ulkemizde satin alma gucunun ne kadar dustugunun fanboylugun vs.. duzeyi hakkinda fikirleri olmamasina bagliyorum. velhasili 2500tl ye kadar bile 6gb ramli nfc 170 bin antutu puanli baska telefon bulamadim bence gayet basarili


    + hizli sarj var 10watt ile sarj ediyor 15dk da yuzde 20 kadar sarj ediyor

    + ekrani amoled olan tcl 10 plus var ama ekran morarmasi vs. Okudum uzaklastim ondan

    +Elde tutusu kalinligi vs cok ergonomik

    +Ekrani gercekten muazzam renkler oldukca canli nxtvision grcekten fark ediyor


    - hoparloru ses yuksekligi acisindan normal ama ses kalitesi vasatin altinda

    - yaninda gelen kilif tam bir copoglu cop




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HünkarBeğendi -- 7 Nisan 2021; 18:15:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Güvenip almak isterdim fakat xiaominin telefonlarından bile her gün bug çıkıyor buna hiç güvenemiyorum.

    Kronik problemi var mı diye iyice araştırmak lazım.

  • Fırsatlık bir tarafı yok. n11 ve trendyol'da da aynı fiyat. Bence bu devirde hızlı şarj desteği olmayan telefon almamak lazım.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.