Şimdi Ara

XS Max pil değişimi hakkinda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ilk ciktigindan beri kullandigim xs max telefonum var. Pil %86 olmasina ragmen hic 86 gibi degil durum sanki. Ekran suresi baya azaldi. Suan mesela %29 sarj var 2 saat 17 dk ekran suresi veriyor.

    Burada ogrenmek istedigim telefonculara pil degisimi yaptirirsam telefonun su gecirmezligi ortadan kalkar mi? Yanilmiyorsam ekran altinda bi lastik vasıtasıyla suya dayaniklilik saglaniyor. Bu lastik zarar gorme veya telefoncunun bu lastigi cikartip takmama gibi durumlar olmasi olasimidir? Daha once xs cihazlarina pil degisimi yaptiranlar varsa bu konuda deneyinlerini paylasirsa sevinirim.



  • Merhabalar. Contanın ekran söküldükten sonra yenilenmesi gerek ancak bir çok telefoncu yenilemiyor. Eğer el işçiliğinize güveniyorsanız internetten conta dahil değişim kiti alabilirsiniz. Önerim azıcık daha tuzlu olsa da Apple serviste değişim sağlamak olacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabai Artık çoğu telefoncu herhangi bir arızada ekranı açtığında ekran altındaki sızdırmaz bantları değiştiriyor. Hatta kendiniz pil satın alırsanız set olarak geliyor. 1. si tanıdığınız bildiğiniz ya da daha önce işlem yaptırmış tanıdığınızın götürdüğü yere götürün derim. 2. si imkan varsa apple da ya da premium servis noktalarında değiştirtin.

  • UnchaineD kullanıcısına yanıt
    Apple da o kadar para vermek istemiyorum doğrusu. Deji 3710 mah olan pilden alip telefoncuya iscilik parasi vererek degisim yaptirmak istiyorum. Daha once islem yaptırdığım telefoncu var bulundugum yerde iyi isciligi vardır ondan bi suphem yok aslinda ama iste yinede insan tam emin olamiyor.
  • HeavyClocker H kullanıcısına yanıt
    Valla İphone 5 cok kere pil ve ekran degisimi yaptim zamaninda ama simdi ikisi baya farkli cihazlar kas yapayim derken goz cikartmakta istemiyorum:)
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt

    Hocam işlem yaparken yanında durun o zaman muhabbet ayağına. Merak ediyorum bakabilir miyim falan dersiniz. Gözünüzün önünde yapar.

  • UnchaineD kullanıcısına yanıt
    Valla zaten telefonu bırakma şansım yok mecbur yanında durucam ve yaptıktan sonra hemen alıcam çünkü iş gereği mecbur o telefon lazım bana. Sonuçta zaten en kötü yarım saatlik işi var pil değişiminin hatta bence sürmez bile bi telefoncu için o pili değiştirmek o kadar zaman.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Backspace7

    Valla zaten telefonu bırakma şansım yok mecbur yanında durucam ve yaptıktan sonra hemen alıcam çünkü iş gereği mecbur o telefon lazım bana. Sonuçta zaten en kötü yarım saatlik işi var pil değişiminin hatta bence sürmez bile bi telefoncu için o pili değiştirmek o kadar zaman.

    Hocam bana sorarsan sen bile yapabilirsin. Boştan yere para harcama Videolu anlatımlardan yola çıkarak hatta tüm aksesuarları tam bi şekilde ben aldım taktım sorun yaşamadım ama uyarmam gerekiyor. Şayet bataryayı orjinal olmayan batarya il değiştirirsen Pil sağlığı uygulaması çalışmıyor. Yani şöyle diyeyim bataryanın ömrü kaç kaldığını göstermiyor piyasada orjinal vs vs hepsi çakma inanma hepsi bu uyarıyı verir emin ol. Yardımcı olabilirim sana. https://woyax.com.tr/collections/iphone/products/woyax-iphone-xs-max-batarya-3710mah-yuksek-kapasite bu linkteki bataryayı aldım çok memnunum alman markası ve indirim le beraber 161,82 Tl ye denk geliyor. İçin tüm kiti mevcut su geçirmezlik bandı dahil ve tornavida takımı piyasada sırf o ban 35-50 ile tl arasında. Pm den mesaj atarsan yardımcı olabilirim her türlü :)





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.