Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
6.705
Cevap
98
Favori
520.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farmakeus kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz yüksek fiyat koymuşsun. Ben aynı siteden sattım 3 gün önce sıfır hatalı kusursuz telefonumu hatta yanında 269 TL değerinde orjinal TA800 hızlı şarj adaptörü hediyemle. 3500 e sattım. oradan edindiğim tecrübeyle bu cihazın en üst ikinci el satış fiyatı 3400 - 3500 arasındadır. Doğru bir fiyatla açarsan satışı o kadar çok ve ciddi alıcı başvurur. Sana tavsiyem. -İşine karışmak değil amacım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 1 Ağustos 2021; 11:7:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr James Wilson -- 1 Ağustos 2021; 14:38:37 >
  • BLODTR58 B kullanıcısına yanıt
    Hocam sen gönlünden geçeni al aklın kalmasın. Teknoloji işi şans işi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar hava durumum 1 saat aralıkla güncelliyor. Eski telefonum her wifiye bağlandığımda otomatik anlık güncelliyordu. A52 de bu şekilde kullanabilen var mı ? Varsa nasıl ayarlarız ?


    Ayarlarda malesef 1 saat, 3 saat, 24 saat seçenekleri var.

  • halil emre H kullanıcısına yanıt

    Meteorolojinin kendi uygulamasını kullanıyorum ben. Senkronizasyon açık olduğu zaman 2 saatte bir yenileme yapıyor. Kapalı olduğunda anca elle yenilemek gerekiyor.

  • Pazar günü Hepsiburada'nın 250 ₺ ve Visa kartın 50 ₺ indirimiyle birlikte 3.880 ₺ civarına Samsung Türkiye satıcısından siyah modelini aldım. Araştırırken gözlemlediğim kasa esnekliği sorunu nedeniyle gelince ilk dikkat ettiğim kasasına bakmak oldu. Ancak kasa çevresinde belirtilen şekilde bir esnekliğe rastlamadım. Arka kısmına bastırınca biraz (ama çok çok az) içeri eğilme ve yapışkan sesine benzer bir ses çıkarma durumu gördüm. İnternette araştırdığımda benzer durumu yaşayanlar vardı ancak çok da umursamadım açıkçası. Bunlardan daha ilginç bir durumla karşılaştım ve araştırdığımda Galaxy A52 modeli için buna benzer bir durumu yaşayanı göremedim. Olay kameraların tam olarak ortalanmamış olması. Ana kamera OIS özelliğine sahip olduğu için onun hareket etmesi sonucu yer değiştirmesi normal ancak işin ilginç kısmı kameralar içinde en ortalanmış duranı da ana kamera. Fotoğraflarda tam olarak anlaşılamıyor olabilir ancak gözle daha çabuk fark ediliyor. İnternette A52'nin görsellerini inceleyip benimkiyle karşılaştırdım ve kesinlikle benimkinde bir ortalanmama söz konusu. Fotoğraf ve video çekimlerinde şimdilik bir sıkıntı göremediğim için boş yere servis vs. ile uğraşmak istemiyorum. Kameraların fotoğrafını da ekledim.


    Telefonla ilgili geri kalan konularda şimdilik bir sıkıntı göremedim. Bu arada 4 yıldır kullandığım S7 telefonundan A52'ye geçiş yaptım. S7'de 4 yıl boyunca hiçbir sorunla karşılaşmadım. Geçiş yapmamın sebebi en az öncelikli olarak bataryanın çabuk tükenmesi (Benim için aslında pek sorun değil, şarja takar devam ederim.), teknolojisinin çok eski kalması ve en önemli olarak dahili depolamanın (32GB) dolması sebebiyle yaşanan kasmalar ve sürekli bu sorunla uğraşmak. Harici hafıza kartıyla çözülebilecek bir sorun değil çünkü uygulamalar dahiliye yükleniyor ve zaman geçtikçe daha çok yer kaplıyorlar. Hariciye yüklenseler bile bir süre sonra telefon kendi hafızasına aktarıyor. Bütçe sebebiyle tekrar bir S serisi almam mümkün değildi dolayısıyla A serisine baktım. Açıkçası diğer markalara hiç yanaşmadım çünkü arayüz konusunda Samsung'u beğeniyorum ve daha çok güven veriyor. A51'i 256GB olması sebebiyle gözüme kestirmiştim ki bir video örneğini gördükten sonra hemen soğudum. Meğerse kamerasında OIS yokmuş. Her ne kadar zamanının amirali olsa da 5 yıl önceki teknolojiye sahip S7 telefonumda olan OIS'in 5 yıl sonra orta segmentte daha çok görmeyi beklerdim. Dolayısıyla A52 ile karşılaştım ve her ne kadar çok, araştırmamak benlik olmasa da indirimleri kaçırmamak için acele ettim. Yeni telefon almamın en büyük etkilerinden biri bu fiyatlar. Ucuzlamasını beklerken fiyatı gittikçe artmış A52'nin. Okul zamanı S7'nin bataryası ölürse veya başka sorun çıkartırsa hem telefon araştırmak için zamanım olmayacak hem de fiyatlar artmış olacak diye düşündüm.


    Samsung bir telefondan yine aynı markaya geçiş olduğu için Smart Switch uygulaması yeni telefonun kurulumunda oldukça yardımcı oldu ve neredeyse her uygulamayı ve ayarı aktarmayı başardı. Tabi Android 8'den 11'e geçince bazı ayarlar farklıydı ve kalanları da kendim elle hallettim. Batarya performansı konusunda konuşmak için daha erken. Çok telefon kullanan biri değilim ve şuan daha optimizasyon tamamlanmamış olmasına rağmen 2 günümü çıkartıyor. Ekran süresi olarak 6 saatten fazla gösteriyor. Bu S7'de 1.5 ile 2 saat arasındaydı. Yeni telefonlarda beğenmediğim özelliklerden biri ekranların çok büyük olması ancak alternatif olmadığı için yapacak bir şey yok, alışılır. İnternette yaklaşık 2.5 saatte şarj olduğu yazıyordu ve bu beni korkutmuştu ancak kendi adaptörüyle (15 Watt) %20 civarlarından %100'e yaklaşık 1.5 saatte şarj oldu. Ön kameranın çevresinde yanan bir bildirim ışığı olsa muhteşem olurdu en çok özlediğim özelliklerden biri diyebilirim. Bunu yapan uygulamalar var ancak Samsung'un bu özelliği kendi getirmesini tercih ederim. Bu 90 Hz ekran olayı çok hoşmuş, oldukça akıcı bir deneyim sunması hoşuma gitti, kullanması çok zevkli. Tekrar kameraya dönücek olursam bence S7'nin kamerası hala buna göre çok çok iyi. Bunun sebeplerinden biri A52 otomatik odaklama konusunda "görece" yavaş ve başarısız kalmış.


    Belki daha anlatılacak şeyler var ancak cihazı kullanmaya başlayalı çok kısa bir süre oldu. Genel olarak oldukça memnun kaldım ve hemen ısındım diyebilirim. Cihaz da daha bu sene çıktığı için zamanla ömrü ve teknolojisi konusunda daha oturaklı fikirlere sahip oluruz.


    Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]




  • BlackVIC kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun. Sizin resimden sonra ben de kameralara dikkat ettim ve bendekilerin hepsi tam ortalanmış olarak duruyor, sizinkiler ana kamera harici yamuk.

  • tucsonFL kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim size de hayırlı olsun. İnternette bu durumu yaşayanı görmedim, sıkıntı olacağını düşünmüyorum ya da umuyorum diyelim. Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] 

  • BlackVIC kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler fakat ben neredeyse 3 aydır kullanıyorum zaten :)

    Bende sadece ilk aldığımda kasa esnemesi vardı cihazın sol üstünde. Nasıl olduysa zamanla azaldı hatta geçen komple yıkadım aleti, o gün bu gündür hiçbir şekilde esneme kalmadı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4000 tl altına düşer mi sizce?sorunla karşılaşıp iade ettim şimdi 4 binden aşağı kimse satmıyor.

  • tucsonFL kullanıcısına yanıt
    Hocam yıkadım derken mendille fln mı sildiniz yoksa baya vaya suyla yıkadınız mı ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BoluluOnur B kullanıcısına yanıt

    Bildiğiniz 5 dk civarı suda yıkıyorum sabunla falan 2 günde bir.

  • tucsonFL kullanıcısına yanıt
    Maşallah iyi cesaret ediyorsunuz ben o kadar cesaret edemiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BoluluOnur B kullanıcısına yanıt

    Daha önceki cihazlarımı da bu şekilde yıkıyordum arada, zevkli oluyor Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] 

  • tucsonFL kullanıcısına yanıt
    Bi kere yaptın mı gerisi zevkli olur zaten de mesele o birinciyi yapmakta.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BoluluOnur B kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle, o ya bi şey olursa korkusu aşıldı mı gerisi geliyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kda34

    4000 tl altına düşer mi sizce?sorunla karşılaşıp iade ettim şimdi 4 binden aşağı kimse satmıyor.

    Mediamarkt sitesini takip edin. Ara ara 3999 liraya düşüyor. Hem mağazadan teslim seçeneği ile kontrol ederek alma imkanı da olur.

  • BlackVIC kullanıcısına yanıt
    Ortalama sorunu yok bence gelen ışıktan oluşan gölgelere dikkat edin ortada değilmiş gibi görünüyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A52 de kasa esnemesi,leğen plastiğinden kapak gibi saçma sapan sorunlar Türkiye'de üretildiği için oluyor sanırım..Avrupa kullanıcılarında böyle şikayetler yok..Samsung ülkeye göre üretim yapmış belli ki4 bin lira vereceğim cihazda, kasa cart curt esneyecek..arka kapağı da hiç koymasa bataryası açık şekilde verseymiş bari



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 2 Ağustos 2021; 9:13:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.