Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.702
Cevap
98
Favori
519.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]


    Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]


    Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]


    Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]




    Genel Özellikler


    • Boyutlar : 159.9x75.1x8.4mm, 189g; Plastik Kasa, Plastic arka bölüm, Gorilla Glass 5
    • Suya dayanıklılık : IP67
    • Ekran : 6.50" Super AMOLED, 90Hz, 800 nits, 1080x2400p, 20:9, 405ppi. Gorilla Glass 5 koruma
    • İşlemci : Qualcomm SM7125 Snapdragon 720G (8 nm): Octa-core (2x2.3 GHz Kryo 465 Gold & 6x1.8 GHz Kryo 465 Silver); Adreno 618.
    • Ram/Depolama : 128GB 4GB RAM, 128GB 6GB RAM, 128GB 8GB RAM, 256GB 8GB RAM; paylaşımlı microSD yuva
    • Yazılım : Android 11, One UI 3.1.
    • Arka kamera: Ana kamera: 64 MP, f/1.8, 26mm, 1/1.7X", 0.8µm, PDAF, OIS;
    • Geniş açı kamera: 12 MP, f/2.2, 123-degree, 1.12µm
    • Makro kamera: 5 MP, f/2.4;
    • Derinlik algılayıcı kamera: 5 MP, f/2.4.
    • Ön Kamera: 32 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/2.8", 0.8µm.
    • Video: Arka kamera 4K@30fps, 1080p@30/120fps; gyro-EIS
    • Ön Kamera: 4K@30fps, 1080p@30fps.
    • Batarya: 4500mAh; 25W hızlı şarj desteği, 30 dakikada %50 dolum
    • Diğer: Ekran altı parmak izi okuyucu, 3.5mm jack




    Gsmarena Batarya Test sonucu:


    Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]


    Antutu Skoru


    Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]



    Fotoğraf Örnekleri



    Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]



    Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]



    Video Örnekleri:




    DxOMark Kamera Test Sonucu


    Artılar

    • Eşit aydınlatılmış fotoğraf ve videolarda doğru hedef pozlama
    • İç ve dış mekan fotoğraflarında canlı renkler
    • Ön izlemede ayrıntı ve gürültünün iyi temsili
    • Dış mekan fotoğraflarında yüksek detay
    • Bokeh fotoğraflarında doğru derinlik tahmini ve hoş efekt
    • Dış mekan ve iç mekan videolarında iyi kontrol edilen gürültü
    • Dış mekan videolarında doğru beyaz dengesi ve renk oluşturma

    Eksiler

    • Düşük ışıklı fotoğraflarda yüksek gürültü
    • Videolarda maruz kalınan kararsızlıklar
    • Fotoğraflarda ve videolarda otomatik odaklama hataları ve kararsızlıklar
    • Flaş kapalı iken fotoğraflardaki düşük pozlama
    • Yakınlaştırma yapılan fotoğraflarda düşük ayrıntı ve yüksek gürültü
    • Az pozlanmış gece portreleri
    • Yürüme esnasında videolarda stabilizasyon hataları


    Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayrabey -- 2 Haziran 2021; 11:51:8 >







  • Samsung'u hala Xiaomi gibi çin çöpüyle kıyaslayanlar olmuş, bu zihniyetteki insanlara zaten cevap vermeye değmez, kullanım kolaylığı, premium his falan anlatamazsın onlara bol cogolayt, mogopikslerle hava atmaya devam diyorum. 


    Telefon pahalı değil biz fakiriz yorumu %100 doğru. Bana şu özelliklere sahip 4liraya başka telefon gösterin? en yakın S10+ var 5liraya.


    Benimde aklımı çeliyor gibi, özellikle beyaz hevesleniyordum ama kötü yorumlar gördüm leke falan, birde çok acele etmişsiniz, sonuçta orta sınıf bir telefon ben hala ihtiyatlı yaklaşıyorum, kronik birkaç sorun bekliyorum çünkü sorunsuz her şey süper olursa kimse amiral gemisi almaz Samsung'tan.


    Son olarak üstte arkadaş 2.sınıf ülkeyiz yazmış, keşke 2 olsak tipik bir 3.dünya ülkesi burası + ağır sömürge, hiçbir söz hakkın yok, meydan boş, büyük markalar devletten güçlü, istediğini yapar sende böyle bakarsın boş boş.

    Xiaomi Türkiye için inanılmaz kârlı satış yapıyor.dunyadaki xiaomi algısının aksine.250 dolarlık redmi note 10 pro ya zaten verilmez o para.ama biz samsung ucuza geldi dersek bundan sonra 5000den başlar orta seviye telefonlar.fabrika açmadan önce 200 euro altı telefonlar 200 euro gibi fiyatlaniyordu anladıkta şuanda tr üretimin baslamasiyla1500 2000e xiaomi telefon gören var mi.olmaz.cunku piyasada alıcı var.adam 3000e satıyorsa niye 2000e düşürsün.ayni mantık a52 4000e satılırsa niye 3500e düşsün.almazsak düşer.

    Telefonu alalı 2 hafta oldu. Örnek fotoğraf paylaşımlarını konuda pek göremedim. Karşılaştırma açısından birkaç örnek atmak istedim.


    1. Fotoğraf 3:4 oranında ana kamera Normal mod yani 1X zoom ile öğle saatlerinde çekildi.
    2. Fotoğrafı ise aynı saatlerde caminin içinde 0.5X yani Geniş Açı modunda çektim.
    3. Fotoğraf ise gece çekimi örneği olsun diye koydum. Saat 21.00 civarı yalnız Gece modu ile değil. Normal modda Ana kamera yani 1X ile çekilmiştir. Samsungun çekim sonrası fotoğraf işlemesi yeteneğini görebiliyoruz. Bulutlar vs. çok dengeli ve hoş gözüküyor.
    4. Makro kamerayı pek kullanmadım o yüzden örnek koymuyorum.




    Telefonu almak isteyenlere kullanıcı olarak tavsiye ederim.


    Sağlıklı günler, iyi Forumlar dostlar..

    Esas sorun şu; bu ürün herhangi bir Avrupa ülkesinde veya ABD'de böyle ayıplı bir şekilde satılsaydı emin olun Samsung hemen harekete geçerdi. Ben parasından, çıt sesinden ziyade bize yapılan muameleyi kabul edemiyorum. Bizim insanlarımız da "altı üstü orta segment telefon, olur böyle şeyler" dedikçe adamların bizi sallamaması aslında beklenebilir bir durum. Kim ne derse desin, bu ürünün fiyatıyla bir ay aile geçindiren insanlar var. Ayıp.

    Fiyat 3999 TL olarak görünüyor Samsung'un sitesinde. Takipteyim ben de. Genel olarak baktığımızda iPhone SE 2020 dahil tüm orta segment rakiplerinden çok daha iyi. Bu fiyata alınabilecek en iyi kombinasyona sahip bu cihaz. Çinli rakiplerine göre yazılım olarak rakipsiz olduğunu unutmamak gerek.
    Katiliyorum hocam size.
    Lutfen konuyu isgal etmesinler.
    Cinlileri ovenmi dersin.
    Ois ile eis karsilastirip yok testleri izledim eis daha iyi calisyor diyenmi dersin,bende izledim testleri reno 5 deki videoyu izlerken kendimi teknede sandim yazilimla okadar mudahale ediyorlarki midem bulandi izlerken yer gok dalgalaniyordu.
    Yok bu para verilmezmi dersin.
    Sanki nolmus plastik kasa zaten ne bekliyorsunuz orta seviye cihazdan.
    Sanki s21 ultra aliyorlar 15 bin tlye.
    Boyle anakonularin acilmasindaki amac cihaz alinmaz cop demek degildir,alan inceleyen arkaslarin yorumlarini yazmasi sicak bir firsat olursa fiyat olarak haber vermek,bir problem olunca cozum aramak vs... ne bileyim.
    Fovorilerimden bile cikartasim geldi konu boyle olunca.
    Lutfen arkadaslar konuyu baltalamayin problem bir kere yazilir sayfada kalir.Yazan bilgilendiren arakadaslara tesekurler.
    Kimse mesajinizi silmiyor hergun ayni seyi yazmak hos degil.

    Hayırdır dostum nedir senin sıkıntın ? Defalarca şu konuya gelip de insanları kışkırtmaya çalışan 1984553. fanboysun heralde bıktırdınız ya,neymiş çok ayıkmış kakalanmamış :)) ya arkadaş bir sorun varsa insanlar bunun farkındadır zaten nedir bu bizim milletteki ben çok zekiyim her şeyin farkındayım kalanlar hiçbir şey bilmiyor bir ben uyanığım havası anlayamadım bir türlü. Ne konuya bir faydan var ne insanlara fayda sağlayacak bir bilgi paylaşımında bulunuyorsun gelmişsin sırf insanları kışkırtmak için boş boş yorum kasıyorsun esneme sorunu belki yüz kere yazıldı herkes farkında alan da almayan da ayrıca bu sorun herkeste de yok benim kullandığım cihazı istiyorsan gel kendin dene bulabilecek misin bakalım yani genelleme yapmak istemiyorum da kuyruk acınız mı var ben bir tane A52 kullanıp da diğer cihazların ana konusuna gidip bu cihazı almayın tü kaka A52 alın daha iyi diyen adam görmedim de nereye baksam şu boş boş yorum yapan çoluk çocuk kanser kitlenin hepsi xiaomici yani bana tesadüf gibi gelmiyor artık :) markadan soğuttunuz insanı resmen sen ne kullanıyorsan senin olsun gelip de milleti niye kışkırtıyorsun xiaomi senin kadar reklam yapmıyordur ne boş insanlarsınız ya yazık soluduğunuz havaya cidden. Zaten gidip de bir telefona 10k+ vermiyorsan az çok hepsinin sorunları var xiaominin sensör sorunu var, ekran dalgalanma sorunu var, ghost touch sorunu var o zaman kimse telefon almasın senin kafayla herkes enayi :)) Yapmayın arkadaşlar cidden yapmayın belirli bir olgunluğa erişmiş hiçkimse gelip de şöyle şeylerle uğraşmaz herkesin belli bir tecrübesi, bilgisi var komik duruma düşüyorsunuz şöyle kendinizi bir şey sanarak üzülüyorum bu arkadaşlara çok.

    Daha önce bahsetmiştim, şarja takınca kapalı olan Bluetooth kendiliğinden açılıyordu, son güncelleme sonrası problem kalktı.

    Bu arada şunu belirtmeden geçemeyeceğim, 4000 TL ile alacağınız diğer marka telefonlar A52den sadece görünüş olarak daha iyi olabilir. Gerisi boş. İyi ki almışım. Burada cihazı gömmeye çalışanlar gidip rn10pro alsınlar telefonla konuşurken cihaz artık ne yaparsa nerelere girerse... :) Not:son 3 yıldır Mi Note 3 kullanıyordum. Kesinlikle fanboy falan değilim, telefon ihtiyacım olduğunda araştırıp f/p en iyi cihazı almaya çalışırım.
  • ilk mesaj benden olsun... takip Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] 

  • Fiyat 3999 TL olarak görünüyor Samsung'un sitesinde. Takipteyim ben de. Genel olarak baktığımızda iPhone SE 2020 dahil tüm orta segment rakiplerinden çok daha iyi. Bu fiyata alınabilecek en iyi kombinasyona sahip bu cihaz. Çinli rakiplerine göre yazılım olarak rakipsiz olduğunu unutmamak gerek.
  • Fiyatı nereden gördünüz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TwinPowerTurbo

    Fiyat 3999 TL olarak görünüyor Samsung'un sitesinde. Takipteyim ben de. Genel olarak baktığımızda iPhone SE 2020 dahil tüm orta segment rakiplerinden çok daha iyi. Bu fiyata alınabilecek en iyi kombinasyona sahip bu cihaz. Çinli rakiplerine göre yazılım olarak rakipsiz olduğunu unutmamak gerek.

    Nerde 3999tl görünüyor.Bikaç yerde daha okudum ama hem samsung hem shop samsungda herhangi bir fiyat bilgisi yok.

  • 4.000 liraya gelirse Note 10 Pro almak isteyenler vazgeçebilirler. İnşaAllah uygun fiyata gelirde bize faydası olur

  • Epey de tavsiye edilen fiyat 3.999 tl gözüküyor. Bi kaç yerde de öyle. Resmi sitesinde göremedim bende. Bu fiyat doğruysa note 10 pro yu vurabilir.
  • Samsung Facebook sitesinde 4000tl ama stokta yok
  • Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]
  • Bu fiyat ortalığı karıştırır :)

  • Hocam Samsung müşteri hizmetlerini aradım ve Türkiye gelen A52 modelinde 5G var denildi. Eğer doğruysa işlemci snapdragon 750G olacak demek. Nisanın ilk haftası satışa çıkar dendi.

    Sizden ricam arkadaslar sizde samsung müşteri hizmetlerini arar mısınız 5G var mı teyidi için. Eğer 5G var denilirse sizlere de işlemci 750G olacak mecburi

  • vfnv kullanıcısına yanıt

    Samsung shopta 3.999 TL olarak gözüküyor ama stok Yok, müşteri hizmetleri nisanın ilk haftası satışa çıkacak dedi

  • Bi tık pahalı bana göre.3799 tam ideal olacaktı.Yanında bi hediye verilirse hemen verilmezse birkaç hafta sonra alacağım.Kısa sürede o üzerindeki 200-300 tl farkı atacaktır.Redmi note 10 serisi arttırdı fiyatı kesin.6gb 678li note 10 3300 tl olunca bu cihazı 3700 3800den vermek istemediler büyük ihtimalle.

  • Yalnız bu fiyatlandırmadan sonra bazı youtube yayıncılarını artık takip etmeyi bırakacağım.Bizim işimiz bu değil fiyat tahmin ediyoruz kafamızca onlara kalsak şimdiye başka cihazları almış olurdum.5000 diyen 5500 diyen 6 ya kadar fiyat söyleyen vardı a52 için.

  • Mertccc M kullanıcısına yanıt

    Bu fiyata 750g li yani 5g versiyonu gelmesine imkan yok.


    Bilgileri olmadığından var diyip geçmişlerdir.

  • Sudafed kullanıcısına yanıt

    Bende böyle düşünüyorum. 750g olupta 4.000'e gelirse Redmi Note 10 Pro'yu kimse almaz.

  • vfnv kullanıcısına yanıt
    Kampanyalı satış olacağını söyledi müşteri temsilcisi ama ne olacağını söylemedi, belki yanında hediye verilir ama zaten başka sitelerde 100-200 TL civarı ucuza satılmaya başlanır Samsung shopta göre. Benim kafama takılan 5G model mi geldi Türkiye,müşteri temsilcisi bekletti telefonda teknik özelliklerine bakmak için biraz,sonra 5G modeli gelecek dedi. Benim için önemli çünkü 5G olan modelde 750G işlemci olacak
  • Mertccc M kullanıcısına yanıt

    Yok müşteri temsilci konuya hakim değildir büyük ihtimalle.yada belki ileriki dönemde 5g versiyonu da satışa çıkabilir.Ama şuanda gelecek olan model paylaşan arkadaşların görüntülerinde gördüğüm kadarıyla a525f kodlu 4g model.

    Bu arada benim düşüncem 5g zaten en az 3-4 yıl ülkemizde olmayacak.Olsa da 4.5g zaten tam manasıyla verilirse yeterli olacak bir hız.Çok özel olarak bu teknolojiyi kullanma zorunluluğu olmazsa kolay kolay yaygınlaşacağını sanmıyorum.750g de 720g ye göre sınıf atlatacak bir işlemci değil.720g 730g 732g 750g 765g günlük kullanımda fark hisstertirmez bana göre.

  • Mertccc M kullanıcısına yanıt

    Kampanyalı satış bekliyorum zaten buds+ bekliyorum yanında.3799+ buds+ bekliyordum ama 200tlden bişey olmaz.Samsung Türkiye pazarını Çinlilerden almaya karar vermiş anlaşılan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 26 Mart 2021; 16:5:35 >
  • vfnv kullanıcısına yanıt
    Şimdi yine Samsung müşteri hizmetlerini aradım, 5G ya da 4,5G modeli mi gelecek diye sorunca biraz beklettiler ama Türkiye 5G modelinin geleceğini söyledi müşteri temsilcisi. Eğer ki gelirse 5G modeli 750G işlemci olacak. Pek bir fark gibi gözükmesede 720G işlemciden biraz daha iyi olacağı kesin uzun kullanım sürecinde. İlk aradığım müşteri temsilcisi nisanın ilk haftası çıkar dedi, ikinci aradığım müşteri temsilcisi satışa çıkış için tam tarih vermedi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.