Şimdi Ara

Triger Zincir Seti Orjinalliği Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba. GM marka triger zincir setine sanayide 650 tl fiyat çektiler. internetten araştırdığımda 400 tl ile 550 tl arasında değişmektedir. ancak bu hepsiburada.com satıcısı 250 TL'ye satıyor. bundan sipariş ettim ancak içime kurt düştü acaba sahte diye korkmalı mıyım? teşekkürler https://www.hepsiburada.com/gm-opel-astra-corsa-1-3-cdti-zincir-seti-95518770-p-HBV00000D5019




  • Yorumlarda orijinal GM yazıyor.Zaten 650 vs toplam maliyetidir (işçilik ve parça).Tabi bir de Corsa en alt segmenti Opel'in.GM'nin (Chverolet- Opel) daha üst segment araçlarda ki tirger setleri fiyatları da olabilir o yüksek rakamlar, iyi bakmak lazım.
  • Özellikle hassas parçalarda güvenmediğiniz, içinize kurt düşüren parçaları aracınıza takmayın. Sitelerin içindeki yorumlara da çok güvenmiyorum ben, olumsuz olanları yayınlamıyorlar pek.


    Arabanın farı bozulsa en ucuzu alınabilir mesela, en kötü ihtimalle erkenden sararır, zararınız bir far parası olur ancak triger ile ilgili bir hata motor indirttirir. Çok güvendiğiniz usta ve parçacı yoksa triger tarzı işlemler için yetkili servis.

  • Ustaya gösterdim orjinal oldugunu söyledi bir problem yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk dediğiniz fiyatta işçilik dahildir. Bir malın ki ithal orijinal malların belirli bir fiyatı vardır. Yarı yarıya oynamaz. Orijinal etiket yapmak, lazer ile marka basmak aşırı kolay şeyler. Umarım orijinaldir..

  • 500 TL'den aşağı zor, üzerine GM etiketi basmak iki dakikalık iş sonuçta. Bir o kadar da işciliğine para verirsiniz ayrıca.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkprlk35

    İlk dediğiniz fiyatta işçilik dahildir. Bir malın ki ithal orijinal malların belirli bir fiyatı vardır. Yarı yarıya oynamaz. Orijinal etiket yapmak, lazer ile marka basmak aşırı kolay şeyler. Umarım orijinaldir..

    Parçaları ustaya aldırmam çünkü üstüne kar bıraktığı için çok pahalıya geliyor. Yani ben direk parcacidqn sordum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenekekutu

    500 TL'den aşağı zor, üzerine GM etiketi basmak iki dakikalık iş sonuçta. Bir o kadar da işciliğine para verirsiniz ayrıca.

    Aldım artık usta baktı problem olmadığını söyledi. Ama biraz cimri davrandım keşke 500 TL üzeri alsaydım. Parçalara baktım üzerinde ina diye lazerle yazılmış. GM markayı ina üretiyor bir problem çıkacağını sanmıyorum. Ama içimin rahat olmak için keşke opelin sitesinden pahalıya alsaydım diye demiyorum değil




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laylaylaylom -- 15 Mart 2021; 7:58:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.