Şimdi Ara

AB'nin Türk'leri geri göndereceği tarih

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biz nasıl ki suriyelileri gönderme hayalleri kuruyorsak devran döndüğünde onlarda bizimkileri gönderme hayalleri kuruyorlardır, ama hepsini değil, kültürüne, ekonomisine ve sosyal yapısına entegre olmuşları tutmak için sıkı önlemler bile alırlar.


    ama yardım ile geçinen, akrabalarının çocukları üzerinden çocuk yardımı parası alan, sistemin çakallığını bulan, Türkiye'de sağcı, AB'de en koyu solculara oy verenleri elbet şutlayacaklar.


    katılmayan varsa görelim bu fikrime.




  • Çocuk yardımının o ekonmiye faydasını hesaplamadan sadece bukadarı ile insanları eleştirmemek gerek bir garip eşik aşıldığında ekonomiye basılan her kuruş yatırım üretime karşılık yaratacak hacim oluşturur.


    Bakın alman ekonomsinin fazla vermesinin sebebi az dağıttığı içindir buda kapasite hesaplarına göre az ürettiği anlamına gelir yani aslında bir bakıma zarar etmiştir.

  • geç o işleri yaş o işler imkansız gibi bir şey ayaklanma çıkar kolay değil o kadar adamların toplumuna sanayisine vs... entegre olmuş cesaret edemezler ha savaş çıkar


    Melhame-i Kübra o zaman toplu soykırım yaparlar ülkelerine dönüp anavatanı savunmasınlar diye ya da bize burda ayakbağı olmasınlar diye yapmadıkları şey değil çünkü

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

    geç o işleri yaş o işler imkansız gibi bir şey ayaklanma çıkar kolay değil o kadar adamların toplumuna sanayisine vs... entegre olmuş cesaret edemezler ha savaş çıkar


    Melhame-i Kübra o zaman toplu soykırım yaparlar ülkelerine dönüp anavatanı savunmasınlar diye ya da bize burda ayakbağı olmasınlar diye yapmadıkları şey değil çünkü

    .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Muhalefet -- 7 Haziran 2021; 2:24:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bay Muhalefet kullanıcısına yanıt

    AB nin başında Almanya var


    ruslar ve abd almanyada bolca ırza geçme yaşattığı için almanlara


    olayın nerelere gidebileceğini farkındalar almanlar izin vermez kolay kolay


    onca sarışın helga hans nereden geldi doğu almanyada sence alayının dedesi rus hepsi bilir bunu konuyu açmazlar


    ama artık Melhame-i Kübra çok yakın neler olacağını zaman gösterecek

  • o dediğin olmaz almanya hariç. Zira almanya da insanlar hala türk pasaportu ile oturma izinlerini uzatıyorlar. Diğer avrupa ülkelerinde bütün türkler oturdukları ülkenin vatandaşilığını aldılar. orada doğanlarda zaten o ükenin vatandaşı oldular. Yani hiç bir ülke vatandaşını başka ülkeye yollamaz hatta yolayamaz. O yüzden bizde doğan suriyelilerde türk vatandaşı olacağından suriyelilerde bu ülkede kalıcı oldular. sadece isterlerse giderler.

  • AB'nin Türk'leri geri göndereceği tarih


    AB'nin Türk'leri geri göndereceği tarih
  • Tüm gurbetçileri geri göndersinler hele malum partiye oy verenleri direk postalasınlar

  • Ab de sağ yükseliyor. İnsanların geri şutlanması yasal değil. Kılıf lazım. Toptan akyüz ailesi muamelesi yapmak çok zor iş.

    Ancak yükselen sağ ile özellikle türklere gurbet dar edilebilir. Hele ki bizim yöneticiler ey nazi ey soykırımcı fransa dedikçe daha bir dar edilir. O ülkenin insanları türklere her yerde yokuş yapabilir. Ab nin nimetlerinden çok az yararlandırdığında veya ağzından burnundan getirdiğinde gurbetçi geri gelmeyi zaten kafaya koyar. Yani ekseri gurbetçiler şu an ne ediyorsa kendine ediyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avusturya gibi çifte vatandaşlığa izin vermeyip kontrolünü sıkı tutarlarsa sorun kısmen çözülür.
    "Vatandaşlıktan birini seçmek için 6 ayın var" der. Sonra Türkiyedeki ilk seçimde konsolosluk kapısındaki seçmen listelerini karşılaştırır.
    Yalan söyleyene para cezası + sınırdışı.

    Acaba % kaç Türk vatandaşı kalmayı seçer?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkler orada mülteci olarak durmuyorlar. Çalışma ve oturma izinleri var. Suriyelilerle aynı seviyede değiller.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 3 Mart 2021; 12:55:28 >
  • Hollanda için konusuyorum
    Eğer Hollanda da bir ilk okula giderseniz sınıflara girdiğinizde her sınıfta çok az çocuk olduğunu ve çocukların neredeyse yüzde 70 nin siyah saçlı ( yabancı uyruklu) oldugunu görürsünüz.

    Kucuk oğlum 3. Sınıfa büyük oğlum 6 ya kizim 8 e gidiyor ve 3 nunde sınıfında durum böyle ve diğer tanıdığım sınıflarda da böyle. Her yıl bir mahallede okul kapanıyor yada kucultuluyor çocuk azlığından. Yani demem o ki yargilamiyorum ama NL bazında konuşursak Hollandalı alıyor köpeğini oturuyor çocuk ve kim uğraşacak hemde çok pahalı diye dusunuyor. Diger yandan homoluk ve leybiyenlik hat safhada ( eşimin iş arkadasinin 2 kızı var kadın yakinip duruyormuş homolardan kendilerine koca bulamıyorlar diye) ve tek başına yaşama çok yaygın. Mahalle de ekonomisi bozuk bir ülkede ki dükkan açılıp 6 ay sonra kapanması gibi genç çiftler aile kurup ayrılıyorlar çok yaygın yani bağlılık yok..

    Şimdi bunlar çok çok çoğaltılabilir . Nereye gelicem. Ülke zengin. Bizim Türklerden örnek veriyim. Uckaatci uyanık düzgün çalışmayan devletten bedava geçinmeye çalışan bir tablo çiziyorlar. Onaaa rağmen devlet bunların kahrını çekiyor çünkü her ailede en az 2 yada 3 çocuk var ve bir şekilde uruyorlar. Devletin bakış açısı 3 cocukdan biri işime yarasa kardır diyor ve o bir çocuk için tüm sulaleye bakıyor. Bunu yapmasının sebebi şayet dışardan birilerini getirdigindr daha fazla para ve zaman gerektiği adaptosyon için. Hem.adapte olacağı da garanti değil. Yani içinde ki kötüyü en verimli şekilde kullanmaya çalışıyor ki bence en mantıklısı da bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 3 Mart 2021; 23:33:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.