Şimdi Ara

Crusader Kings 3'e Kış Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
40
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Paradox Interactive, strateji oyunu Crusader Kings III'ün yakında yayınlanacak 1.3 güncellemesinden ilk detayları paylaştı.

    Kış Geliyor

    Hafif, normal ve sert kış olmak üzere üç farklı şekilde oyuna eklenecek ve haritanın tüm bölümlerini etkileyecek. Gerçek hayatta olduğu gibi Orta Avrupa ve Güney Avrupa'nın bazı kısımlarında hafif ve normal kış yaygın görülecekken Sápmi, Moğolistan ve Himalaya gibi yerlerde sert kışlar yaşanacak.

    Oynanış açısından baktığımızda ise hareket kabiliyetini yavaşlatacak, orduların erzak kaybetmesine yol alacak ve askerler için savaşları daha da zor bir hale getirecek. Kıştan en çok ağır süvariler olumsuz etkilenecek. Karlı ortamda at sırtında savaşmak pek iyi bir fikir değil. Öte yandan Tibetli dağcılar için avantaj sağlayacak.
     
    1.3 güncellemesi ayrıca bazı mevcut bölgelerde yeniden düzenlemeler içerecek. İrlanda'da genel oyun deneyimini iyileştirmek adına birkaç yeni baronluk ve ilçe eklenecek. 
     
    1.3 güncellemesiyle birlikte oyunun ilk büyük DLC'si de geliyor. DLC ile ilgili detaylar 13 Mart'ta düzenlenecek. Paradox Insider sunumunda.
     
    Crusader Kings PC (Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda. Xbox Game Pass'e de dahil.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.