Şimdi Ara

Returnal ‘Atropos’ Fragmanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Housemarque, roguelike TPS oyunu Returnal için yeni bir fragman yayınladı.
    Oyunun geçeceği ve her öldüğünüzde değişecek gezegen Atropos tanıtılıyor.
     
    Returnal 30 Nisan'da PlayStation 5'e özel olarak çıkacak.
     
     
    Sürekli değişen bir uzaylı gezegeninde kaos döngüsünü kırın.

    Bu şekil değiştiren dünyaya zorunlu iniş yapan Selene, kaçışı için antik bir medeniyetin kıraç topraklarını aramak zorundadır. Bir başına yalnızdır, kendisini canını dişine takarak hayatta kalmak için mücadele ederken bulur. Tekrar tekrar yenilir, öldüğü her sefer yolculuğuna yeniden başlamak zorunda kalır.

    Acımasız roguelike oynanışıyla her döngüde gezegen değişirken, kullandığınız eşyaların da değiştiğini göreceksiniz. Her döngü, sizi sınırlarınızı zorlamaya ve dövüşe her seferinde farklı bir stratejiyle yaklaşmaya iten yeni kombinasyonlar sunar.

    Göz alıcı görsel efektlerle hayat bulmuş, çürümekte olan görmüş olduğunuz dünyanın karanlık güzelliği patlayıcı sürprizlerle dolu. Sert ve çelişen çevrelerle, yüksek riskli ve kurşun cehennemi dövüşten içgüdüsel hareketlere kadar. Gizemin her an peşinizde olduğu, merhamet bilmez bir yolculukla kendi yolunuzu keşfedecek ve o yolda mücadele edeceksiniz.

    Returnal’ın son derece yeniden oynanabilirlik için tasarlanan prosedürel dünyası, sizi mağlubiyet karşısında yaralarınızı sarmaya ve her yeniden doğuşla birlikte yeni ve gelişen zorlukların üstesinden gelmeye davet ediyor.

    Şiddetli dövüş
    Bu üçüncü şahıs roguelike nişancı oyununda, hayatta kalmak için savaşın. Patlayıcı, kurşun cehennemine dönen dövüşle acımasız düşmanları alt edin.

    Nefes kesici keşif
    Ekipman ve kaynaklarınızı dikkatlice yönetin, her öldüğünüzde baştan başlarsınız. Yükseltmeler için uzaylı teknolojilerini ayrıştırıp toplayın, böylece sonraki döngülerde yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

    Akıldan çıkmayan hikâye
    Selene cevapları ararken, onun anı parçalarını bir araya getirin.Sürekli gelişen ve çürüyen topraklarını keşfederken gezegenle kişisel bir bağ kurun.

    Hızlı yükleme: PS5 sisteminin ultra yüksek hızlı SSD’si ile portallarla dünyalar arasında sıçrayın. Hızlı yüklenme sayesinde öldükten sonra yeniden başlarken beklemeyin, neredeyse anında aksiyona geri dönün.

    Uyarlanabilir tetikler: Tek bir uyarlanabilir tetik kullanarak ateşleme modları arasında içgüdüsel geçiş yapın, nişan alarak direkt silahınızın alternatif ateşlemesine gidin.

    Dokunsal Geri Bildirim: Selene’in anı parçalarını keşfederken ya da ilkel uzaylı silahlarını ateşlerken, oyun içindeki küçük ve büyük eylemleri hissedin.

    Uyumlu kulaklıklarla Tempest 3D AudioTech: Yanınızdan geçip giden kurşunlar, yukarıda daireler çizen düşmanlar ya da arkanızdan sinsice yaklaşan düşmanlarınız da dahil, 3D Ses ile eylemleri her yönden duyun.




  • Ps4 grafikli ps5 oyunu.

  • Ne kadar sacma bir yorum ya bu , yani bir daha bakiyorum anlam veremiyorum

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Merakla bekliyorum.Umarım hayel kırıklığı yaratmaz.Yeni Oyunlara herzaman açığım Sony yeni bir Ip denemesi için takdir ediyorum.Umarım güzel olur Oyun.
  • JourneyToTheWest kullanıcısına yanıt
    Ya daha nekadar geliştirecekler grafikleri?Ne bekliyorsun senin hayel dünyandaki grafik anlayışın nedir?Ne bekliyorsun gerçek hayat gibimi olmasınımı? :) Siz ve boş yorumlarınız öldürüyor insanı.Oyunun oynanışı, hikayesi atmosferi vs hiç önemli değil sizin için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 24 Şubat 2021; 22:44:29 >
  • Yeni nesil konsol diye çıkart ps4 grafiği yap millet de bunu savunsun "gerçek hayat gibi mi olsun?" diye.Ha bak şöyle çıkarsa olurdu ps4 4k edition.Ama bir dakika pro zaten 4k için çıkmıştı.Öyleyse bu makina niye çıktı?Ps4'den hallice grafikli ps5 çöpleri ile size başarılar.


    Yeni nesil deyince önceden grafik sıçraması ps1-ps2 yada ps2-ps3 arasındaki fark gibi olurdu.Ps3 sonrası gelişim gıdım gıdım.Bu lanet çöp konsollar yüzünden oyun dünyası her 6 senede bir yerinde saydığı gibi 6 sene sonra da çok az ilerleme oluyor.Daha neslin başında performance settings graphic settings diye 2 saçmalık icat ettiler.Raytracing madem ki standart haline gelecek o halde niye performance settings yapıp insanlarla alay ediyorsunuz firmalar olarak.Performance settings tamamen low-med karışık olup "bakın biz de 60fps sunuyoruz" diye göz boyamak için çıkarılmış bir seçenek.Hele ki birde 120fps saçmalığı ile grafikleri iyice çöpe çevirme olayı varki evlere şenlik.


    1080p'den sonra 4k'yı standart yapmaya çalışınca grafiksel sıçrama olmuyor işte.Tabi bunu anlamak için baya bilgi birikimi de gerekmiyor az bir şey teknik bilgi yeterli.Çözünürlük kaç katı arttığı için hesaplama gücü yükseliyor ve grafiğe abanamıyorsun.1080p'de 2k'da olup grafiğe abanacaklardı ki iki firmada gelecek eleştirileri göze alamayıp 4k'dan ötürü, o yüzden 4k 30fps verecek şekilde ps4 grafiklerini tercih ettiler.Eğer saçmalamayıp 2k ile devam edilseydi ve 4k için acele edilmeseydi 6 sene boyunca çok güzel grafikli oyunlar görebilecektik.Doyumsuz oyuncu tayfasının grafik açlığı yüzünden adı yeni nesil olup aslında yeni nesil olmayan aynı grafikleri 4k'da veren konsollar çıkartıldı.Bu iki konsolunda şuan hiç bir espirisi yok.Xbox one x'i olan adamın series x alması için bir nedeni olmadığı gibi ps4 ve ps4 pro'su olan bir adamın da ps5 almak gibi bir nedeni yok.


    İster gülün geçin ister hak verin ama şu an alınacak tek mantıklı konsol o da ucuz olursa tabi ki 2000 lira civarında kovalanırsa, nintendo switch.720p handheld olmasını eleştirsem de gayet güzel oyun kütüphanesine sahip bir konsol.Bunun dışında eldeki xbox'u satıp ps5'i satıp şu saçma sapan indie'den hallice oyunlar için binlerce lira dökmenin alemi hiç ama hiç yok şahsi görüşüm.


    Noldu şimdi saçma yorum mantıklı yorum haline geldi mi?Yok halen gelmediyse ben sizi tutmayım gidin makinasını da alın bu oyunuda alın eğlene eğlene oynayın artık.

  • Hatta sony fanboyları açsın god of war'ın traileri ile bu oyunun trailerini yan yana koysun, god of war eski nesil olarak bu oyundan daha kaliteli grafiklere sahip Returnal ‘Atropos’ Fragmanı 

  • Bu oyundan hiç umudum yok, fragmanlarına baktığımda Playstation Studios kalitesini alamıyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Mekan tasarımları / oynanış gayet iyi. Prometheus - Alien filmlerinde ki konsepti de almışlar gibi görünüyor. Hikayeyi de güzel ele almışlar ise gerçekten bir çok oyuncu tarafından sevilecektir. :)


    Bazı yerler gerçekten, Film tadında görsellik sunulmuş. Firmayı tebrik etmek gerek önce ki yaptıkları oyunlara bakılırsa bir üst seviyeye taşımışlar.

  • ne yorumlar gördüm söylenin insan olmadığı,
    ne insanlar gördüm söylediğinin yorum olmadığı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Arkadaşlar grafikler kötü değil, kötü olan kaplamalar.. Duvardaki, yerdeki betonlarda kırıklar, yarıklar var, ama adamlar derinlik vermek yerine renk vermişler sadece.. Beton üstünde siyah çizgiler.. Yani bir heykel koymuşlar heykelin kolları yuvarlak değil de dikdörtgenden hallice. Bu oyunun amacı bana kalırsa ışıklarla aksiyonla fiziksel etkileşimle ps5'in gücünden yararlanmak yoksa görsel olarak ışık animasyonları dışında hiç bir fark yok yeni nesil bu şekilde görünmemeli..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JourneyToTheWest

    Ps4 grafikli ps5 oyunu.


    Adam haklı neden gömüyorsunuz? Ben şahsen hiçbir zaman grafik manyağı olmadım. Grafik benim için belki 5. sıradadır bir oyunda. Ancak PS4'te bile bu oyundan daha iyi gözüken oyunlar var. Kos koca açık dünyası olan RDR 2 den 8 tane Returnal çıkar grafik anlamında. Unreal engine 5 teknoloji demosunda herkesin ağzının suyu akmıştı, şimdi neden bu görselleri kabul ediyorsunuz? Eğer kabul edecekseniz de Sea of Thives, Halo İnfinite gibi oyunların grafiklerine de laf atmayacaksınız. Şunu da belirtmek gerek, grafiklerin sorumlusu konsol değil de yapımcı. Yani PS5 'e bir lafım yok. Sony fanboylarının gazabına uğramamak için not: PS4 üm var, hiçbir zaman da Xbox kullanmadım.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Hocam her Oyunun kendine göre ayrı bir dizaynı ayrı bir konsepti var.Bu Oyunun amacı aksiyon odaklı.Adamlar isteseler belki en güzel grafiği sunar sana ama Oyunda birşeylerden kısmak zorunda kalır Yapımcı istediğini gerçekleştirmek için planlamayı iyi yapmak zorundadır.Grafikler kaplamalar nekadar çok artarsa İşlemciye Ekran kartına okadar çok fazla yüklenir sadece grafiğe abanırlarsa diğer teknik özelliklere yer kalmaz.Konsolların yapısı gereği donanımı sabittir yani donanımı sınırlı o yüzden herşeyi kusursuz yapabilmeleri çok mümkün değil.Ya grafiği kusursuz olucak ya hikayesi kusursuz olucak yada Oynanışı iyi olucak.Yada god of War gibi herşeyi dengeli olucak.Sizin beklentiniz ve yapımcının yapmak istediği ince çizgi önemli olan.Benim bu Oyunda beklentim aksiyon ki yapımcıda bunu hedefliyor büyük ihtimal.Unreal Engine 5 i örnek vermişsiniz o sadece grafik demosu onun içinde mesela 60 tane yapay zekalı düşman görmediniz çok fazla çevre detayı görmediniz çok fazla etkileşim göremdiniz size gösterdikleri ssdece grafik demosu.Oyun yapmak hiç kolay bir iş değil emin olun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 25 Şubat 2021; 16:16:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.