Şimdi Ara

Bilgisayar Yedekleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bir adet bilgisayarımızda ilk olarak sistemin görüntüsü yedekleyecek. İlerleyen günlerde de yapılan değişikleri yedekleyerek devam edecek ve yarın öbür gün sisteme bir şey olduğunda aldığımız yedek ile geri kurtarma yaptığımız da kurulum yapılan bilgisayar önceki bilgisayarın bilgisayar adından şifresine kadar her şeyi otomatik olarak çekmesini istiyoruz. Bildiğiniz böyle bir program var mıdır?

    Destekleriniz için teşekkür ederim.

    Sağlıklı Günler Dilerim.




  • Merhaba,

    Öncelikle desteğiniz için teşekkür ederim. Fakat anladığım kadarıyla bu bir kereliğine mahsus yedekliyor ve artırımlı olarak ilerlemiyor. Bana hem tam sistem yedeğini alan hem de sürekli yedekleme yapan bir program lazım.

    İyi çalışmalar dilerim.

  • Acronis true image programını öneririm.Bir dönem çok işime yaramıştı.En sevdiğim yanıda kullanımı kolay bir program.Ancak düzenli yedekleme yapıyor mu o konuda emin değilim.İsterseniz bir araştırın yükleyip bakın belki o özelliği vardır.

  • Dism++ uygulamasını tavsiye ederim, iso/source klasöründeki install.wim dosyası şeklinde yedek alıyor, siz de eski install.wim dosyası ile değiştirip format atar gibi en son aldığınız yedeğe dönüyorsunuz, bu benim şimdite kadarki keşfettiğim en ucuz en kolay en kısa yedek yöntemi. Tam olarak bahsettiğinizi yapıyor.


    Uygulamayı açın solda sistem yedekleme var, ister esd olarak sıkıltırın ister hızlıca alın yedeğinizi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 12 Mayıs 2021; 0:1:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.