Şimdi Ara

Kripto paralar hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. elimdeki bir miktar altını daha da düşmeden satıp kripto paralara yönelmek istiyorum fakat kafamda bazı soru işaretleri var bunlar hakkında bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.


    1- kripto para alım-satım işlemleri için en uygun site olarak binance öneriliyor. bana da arayüzü vs. çok basit anlaşılır geldi bir de yabancı site olmasına rağmen türkçe. siz baak nereyi tavsiye edersiniz? paribu, btctürk gibi siteler çok fazla tavsiye edilmiyor komisyon çok alınıyormuş.


    2- diyelim ki binance hesabı açtık. ek olarak bitcoin cüzdan hesabı da açmak gerekiyor mu? yoksa binance üzerinde bitcoin cüzdanımız da oluyor mu? farklı cüzdan hesapları var en çok da mobil uygulaması da olan blockchain cüzdan öneriliyor gerek var mı?


    3- kısa zamanda al satlarla para kazanılır mı? örneğin en son piyasaya baktığım gün 4 gün önce falan bitcoin 46k dolar seviyesindeydi şimdi 55k dolar. böyle kısa aralıklarla al sat yapmak kar getirir mi komisyon çok alırlar mı? sanırım böyle kısa süreli al satlara trade deniyor. bana çok basit bir yöntem gibi geldi eminim kaçırdığım noktalar var bu konuda yardımınızı bekliyorum


    4- birkaç video izledim ve teknik analiz konusunda temel de olsa birşeyler öğrendim destek/direnç noktaları trend açısı rsı gibi. tradingviewden birşeyler öğrenmeye çalışıyorum ama devamını getiremedim şimdilik. bu işi meslek olarak değil de küçük karlar almak ya da uzun vadeli yatırım için teknik analiz öğrenmek gerekli mi?


    sorular saçma ve anlamsız gelebilir fakat daha yeni araştırıyorum yardımcı olursanız sevinirim. altında şuanda zararım yok 360 civarıyken almıştım ama 530 civarındayken bozdurmadığım için çok pişmanım. merkez bankası dediği gibi faizi yıl sonuna kadar sabit tutarsa daha da düşer gibi sanki aldığım fiyata gelmeden satmak istiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Aşağıda verdiğim uygulamalardan faydalanabilirsiniz

    BU UYGULAMALAR BEDAVA (YENİ) DİJİTAL PARA DAĞITIYOR

    Yakın zamanda tesadüfen dikkatimi çekmiş olan Pi Coin ile ilgili olarak; bir çok ülkede karşılığı olacağına inandığım ve insanların artık dijital para kullanmalarını zorunlu hale getirecek kadar yaygınlaşacağını düşünürken! bee, timespote, initiviate q... ve hatta Türk girişimcilerin tasarladığı bitranium olduğunu ve bunların hepsinin pi coin'den sonra çıktığını hatta 1-2 aylık mazilerinin olduğunu öğrenince pi coin'in çok iyi işler başaracağını anlayan bazı girişimcilerin pi'nin yolundan gittiğini anladığım ve benim de katıldığım uygulamalardır...

    Belki sizin de aklınıza yatar, katılırsınız diyerekten toparladığım linkleri paylaşmak istiyorum.

    https://minepi.com/1afet

    https://www.bee.com/download Referans: 1afet

    https://www.timestope.com/1afet

    https://bitranium.com referans: 2F7ECC

    https://spotterapp.site/download Referans: aslyx

    https://quahl.com/set/login-remember?remember_me=null&redirect=/invite/EKc22eRJC

    https://argentas.io/users/invite.php?invite=725EEC6D93

    https://Sperax.io İnivation code: w76goz

    https://bybee.io Referans Kod: ayakadir





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.