Şimdi Ara

The Sinking City 19 Şubat'ta PS5'e Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Frogwares, The Sinking City PlayStation 5 versiyonunun 19 Şubat'ta çıkış yapacağını duyurdu.

    Standart sürüm $49.99 ve deluxe sürüm $64.99 fiyattan satışa sunulacak.

    Oyunu daha önce PlayStation 4'te satın alanlar PlayStation 5 versiyonuna ücretsiz yükseltemeyecek. Sebebi de PlayStation 4 ile PlayStation 5 versiyonları yayıncılarının farklı firmalar olması. Geliştirici Frogwares ve yayıncı Nacon arasında yaşanan sorunlardan dolayı.
     
    H.P. Lovecraft'tan esinlenilen macera ve soruşturma oyunu The Sinking City'nin PlayStation 5 versiyonu doğal 4K çözünürlük, 60 kare hızı, hızlı yükleme süreleri, geliştirilmiş grafikler ve DualSense özellikleri desteği sunacak.
     
    Çıkış fragmanına aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.








  • The Sinking City 19 Şubat'ta PS5'e Geliyor
  • Sherlock oyunlarını yapan firma olduğu için çıkacağı zaman beklentim yüksekti ama oyun tam bir hayal kırıklığıydı. Tema olarak güzel ama oyun olarak baya kötü ve sıkıcıydı. Yani çokta gerekli değildi next gen güncellemesi :/
  • :) Sağlam kötü yapımdı.. PS3 ilk yıllarınca çıksaydı ama olurdu yani gideri vardı o zamanlar 2006-2008 falan olur yani :)
  • Trailer şaka gibi. Adamlar görsel filtreyi değiştirmiş PS5 sürümü diye kakalıyor millete. Grafikler zaten leş bir de utanmadan 50$ fiyat biçmişler aynı oyuna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafikleri birak oyunda bir yapay zeka var evlere senlik :)))) Görevin oldugu bölgeye girmeden önünden gecseniz sebebsiz yere ates etmeye basliyor dusman yerindende kipirdamiyor.Bu kadar berbat bir yapay zekayi ps1 döneminde bile görmedim o kadar kötü yani :))) Onun disinda combat mekanikleri rezillik ötesi.Oyunun tek iyi yani atmosferi ve lovecraft dünyasi gerisi faso fiso.Bu sorunlari duzeltseler guzel bir oyun olabilir aslinda.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.