Şimdi Ara

Neden Sevgilimiz Yok ? ( Normalin üzerinde görünüşe sahip olanlar ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
5
Favori
5.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soge

    En zor dediğin benim için en kolay ve pratik olanı :D Diğer türlü nasıl olacak ki ? Hayır anlamadığım şey cidden başka türlü nasıl olacak. Bankta oturup beni sieven yok mu diye beklemem mi gerek ? :D


    Tek sorun biraz kontrolü kaybetmem aslında, duygu yönetimini ayarlayamıyorum. Bu da benim kişiliğim yani, işimde ciddiyim yeterince zorluk çekiyorum zaten. Bir de kızlarla ciddi ve onlara yönetici olacaksam ohoo kafa kaldırmaz ki...


    Beni ciddiyetsiz ve kolay zannediyorlar, tek sıkıntım bu olabilir. Onlar da haklı tabi, kolay gelen kolay gider diye düşünüyorlar. Sen kendindeki başarısızlığın sebebini biliyor musun ? Çözebildin mi ? Net olarak yazanlar var seninki ne hala çözemedim.



    Alıntıları Göster
    :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 7 Mart 2021; 8:20:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dogukan_3002

    :/

    Alıntıları Göster

    Arkadaşım umarım dilediğin gibi olur. Ben son 1 hafta kendimi çok yedim, yıprattım ve sonunda pes etme kararı aldım. Bunu söylediğim için üzgünüm ama kendim için gerçeği de kabullenmek gerekiyordu. Şimdi artık iyi bir aile kurma hayali ortadan kalktı. Onun yerine benim gibi yeni nesile fayda sağlamak isteyen çevre oluşturma hayali aldı. Kalbim yalnız olsa da, çevremde kaliteli iyi insanlar olacağına eminim. Kendimi tekrar dövüşe ve diğer yeteneklerime vereceğim. Pes etmekte iyi değilim ama imkansıza çarem yok. Yediğim redler burdan memleketime yol olur. Benim de bir gururum var... Kendimi sevgili konusunda dünyanın en olmayacak erkeği olarak görmeye başladım bile. Zaten ateist olmamın sebepleri arasında bunun gibi uyumsuzluklar da var. Apayrı bir insan olmak ama diğerleri gibi hissetmek çok zor. İnan yaşadığım hiçbir zorluk, bu uyumsuzluğun üstünde olmuyor. 8 yaşımdan beridir durum böyle aslında, sadece yaş ilerledikçe şiddetlendi. Ne hayallerim değişti ne de şanssızlıklarım. Komedi gibi bir adamım ama bir yandan da çok kararlı şekilde ilerliyorum. Kendimi ülkeme adamam çok daha iyi bir seçenek. Bir çivi bile çaksam başkası görür o da bir çivi çakar belki. Gerçekten benim gibiler yalnız olmak istemese de kişilikleri karakterleri yalnızlığa evriliyor.

    Okuyan olursa şunu iyice anlasın. Boy, tip, yetenek vs. bunların biri ya da hepsi birden bile olsa hiç değeri ve artısı yok. Bu özelliklerle yalnızca oturduğunuz yerde ilgi çekersiniz. Tuhafsanız yalnızsınızdır, bunun değişmesi için kendiniz gibi biri denk gelicek ki o da belki şimdi belki de asla... Cinsel olarak arzulanmaktan başka hiçbir ilerleme sağlayamazsınız. Benim gibi olan varsa ağlamayı derhal bıraksın, ağlamakla bir şey çözülmeyeceği gibi kendinizi yıpratırsınız. Kabullenin, kısmet varsa gelir yoksa yalnızsınız. Suçu kızlarda çok aramayın.

    Üstümden tonla yük kalkmış gibi hissediyorum :D


    Sen ilk başta benden daha karamsar gözüktün fakat pes etmeyeceğin ortada. Belli ki içinde bir şeyler uyandı. Bu konu sana cesaret verdiyse ne mutlu bana.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hepimizin ortak korkusu var o da deprem, 7 üzeri deprem diyip duruyorlar. Oturduğum bina çok sağlam ama çevre binaların yıkılması gibi bir durumda rüm tedbirlerim hazır. Üzen tarafı, bir mimar olarak çevremdeki çoğu binanın yıkılacağını görmek benim için zor değil. Binalar üst üste anasını satayım. Biri dayansa diğeri yıkılan binadan etkilenecek. Yer bi yarılsa binalar bütün olarak tarihi eser gibi yer altına kayacak. İnsanların gözümüzün önünde ölmesini nasıl kaldıracağım bilemiyorum. Onunla birlikte ülke iyice sıyıracak. Umarım yalandır diyemiyorum çünkü gerçek. Cidden biz ülkecek bir şeye sevinemeyecek miyiz ? Artık geçsin şu berbat zamanlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dogukan_3002

    Bu mesaj silindi.

    Ama unutmayalım bu gençlik baki değil. Aşkı ararken çeşmeyi kurutmayalım !

  • 19 yaşındayım ve ben de senin gibiyim.Ne yapmamı önerirsin ? (hiç sevgilim olmadı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitewedding -- 7 Mart 2021; 3:56:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: whitewedding

    19 yaşındayım ve ben de senin gibiyim.Ne yapmamı önerirsin ? (hiç sevgilim olmadı)

    Öncelikle konunun ilk mesajını okumadıysan okumanı tavsiye ederim, sadece kezban yoksunluğu için değil kendi hayatın için. Önce beni tanıman lazım yoksa dediklerimi ciddiye almazsın.


    Ne yapman gerektiğini ben sana söyleyemem çünkü benim tanışma yöntemim bana özel, sende ve başkasında ters tepebilir. Ama tanıştıktan sonra ne yapmaman gerektiğini söyleyebilirim. Fazla kibar olma, kendini kullandırtma, her mesaja hızlı cevap verme. Onun dışında da bir hayatının olduğunu hissettir. Genelde çok birlikte olmak istemediğim kızlar bu şekilde davrandığım zaman daha da ilgili oluyorlardı. Biliyorum çok saçma ama gerçek bu. Kolay gelen kolay gider mantığını benimse yeter. Sen kolay gelip kolay gitmeyen biri olsan da bunu benimse.


    Ben ciddi anlamda hoşlandıklarım karşısında bunu yapamadığım için bir süre sonra soğukluğu hissederek daha da ne yazarım ne de ilgi gösteririm. Ben sürekli bu taktiklerle uğraşamam kafam kaldırmaz diyorsan, cinsel arzuları ön planda biri olabilirsin. Bu durumda ablalar var. Hem de inanılmaz güzel ablalar, işini çok iyi yapar. Sen de işini bilirsen, o iş esnasında tükenene kadar kimin kime hizmet verdiğini anlamazsın bile. Türkiye gerçeği kardeşim, hanzo değilsen şansın yok.


    Karıların sosyal hesaplarında sadece kendilerini sergilediklerini görebilirsin. Yalandan ibaret yaşamlarını bilmediğimizi sanıyorlar. Fark edersen kadınlar sürekli araba içinde poz verirler. bunun anlamı " bakın ben araba kullanabiliyorum " yani o kadar düşük zekalılar ki araba kullanabilmeyi kendilerine çok üst bir yetenek olarak görüyorlar ( kullanamıyorlar gerçi ). Zavallılık seviyelerini hesap et ve onlarla sevgili olmak için tavsiye ihtiyacı hissetme.


    İşin beni üzen tarafı da senin yaşındayken beraber olduğum bir kaç kızla çok mutluydum. Gerçekten çok saf birlikteliğim vardı, beraber dershaneden çıkar dolaşırdık, sinemaya giderdik, kitap okurduk. Bazen hiçbir şey yapmadan öylece sarılır otururduk. Şimdi bakıyorum da o saflık yok insanlarda. 10 sene içinde her şey yerle bir oldu, 19 yaşındayken param olunca çok daha zevkli, romantik imkanlar olur diye düşünüyordum. Şimdi param var ama bu parayı sevgilim olup onu özel günlerde mutlu etmek yerine, 25-30 yaşındaki ablalarla sabaha kadar yiyorum. Biliyorum yazık ama ülkenin pis kezbanlarına tenezzül etmekten iyidir.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dogukan_3002

    :/

    Alıntıları Göster

    Dostum niye mesajlarını siliyorsun ? Kendinden emin değil misin ? Yutacağın şeyleri niye yazdın ?

  • 8 mart kadınlar günü kutlu olsun. Ama sadece kadınların yani şeytanların değil !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işler girişkenlik işleri. Gidiceksin sağda solda beğendiğin kızla tanışalım ben soge diyeceksin. Olmazsa olur olmazsa bir dahakine. Duygusuzca deneyeceksin böyle böyle. 5000 tane falan böyle yapsan içlerinden en az birkaçı kabul edecektir. Başka bir yolu yok bunun, hiçbir kız sana gelmez.

    Önemli olan kişinin mutluluğudur. Ülkeyi falan geç. Sen her gün işine gücüne moralin çökük gidersen kime ne faydan olacak? Bencil olmak lazım biraz da. Ancak kendine faydan olursa insanlara faydan olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 9 Nisan 2021; 16:57:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haydaa benim konunun aynısı varmış burda :D

  • Ne diyorsun da böyle kadınlar düşüyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.