Şimdi Ara

Wordeng - ingilizce kelime ezberletme uygulaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar;

    yabancı dil öğrenmek isteyenlere çok yardımcı olacağını düşündüğüm bir uygulama geliştirdim. şu an için prototip aşamasında ve geliştirmeye devam ediyorum. uygulama 6 farklı mini oyun ile hem sesli hem de resimli bir şekilde hedef dillerdeki kelimeleri ezberlemeye yardımcı oluyor. yabancı dil öğrenenler bu tür uygulamalara aşinadır zaten. hedef kitlesi şimdilik sadece ingilizce öğrenmek isteyenler tabi ilerde diğer dillere de uyarlanabilir. arayüz şimdilik sadece türkçe ama diğer dilleri de eklemeyi düşünüyorum.

    uygulama şimdilik 12 farklı alt kategori ve 3 ayrı seviyeden oluşuyor. hergün yeni kategoriler eklemeye çalışıyorum. uygulamada; sözlük, resimden isim, isimden resim, sesten isim, sesten resim, isim eşleştirme olmak üzere 6 oyun var. ilerde "resimden isim yazma" diye bir oyun daha ekleyeceğim. belki başka oyun fikirleri de aklıma gelir. amacım bir hafta içinde uygulamayı tamamen bitirmek.

    google play linki;

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SlopeSoft.wordeng


    uygulamayı indirip yorumlarsanız ve paylaşırsanız çok makbule geçer.

    arayüz, menü tasarımı, reklam yerleşimi, renk seçimi, oyunların yapısı vb. her konuda istek, tavsiye, eleştiri ve yorumlarınızı dikkate alacağım.

    hepinize iyi günler dilerim.








  • geliştirme çalışmalarım devam ediyor kategori sayısını 24'e çıkardım, aldığım feedbackleri dikkate alarak ana menü ve buton tasarımında da değişikliğe gittim.

  • kategori sayısını 30'a çıkardım. puan kayıt sistemi ekledim. geliştirmeye devam ediyorum.

  • türkçenin yanına 43 tane daha dil deseği eklendi. kategori sayısı 37'ye çıktı.

  • kategori sayısı 67'ye, seviye sayısı da 4'e yükseldi. böylece uygulama tamamlanmış oluyor. tabi zaman zaman ufak eklemeler ve gerektiğinde düzeltmeler de yayınlayacağım.

  • Bir şeyler üretmiş veya üretmeye çalışan insanlar her zaman benim için değerlidir.


    yukarı.

  • uygulama IOS da yayınlanacak mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dubbed

    Bir şeyler üretmiş veya üretmeye çalışan insanlar her zaman benim için değerlidir.


    yukarı.

    sizinle aynı fikirdeyim. desteğiniz için teşekkürler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: serooop

    uygulama IOS da yayınlanacak mı?

    henüz ios developer hesabım yok. yazılım ve oyun işlerinden bir gelir gelmesi halinde ios tarafına da geçeceğim. ancak o zaman apple markete yükleyebilirim.

  • sanırım çok eski model bazı telefonlarda açılışta çökme sorunu varmış. muhtemelen ram miktarı yetmiyordur. optimizasyon ile halletmeye çalışacağım. yakında güncellemesi yayınlanacak.

  • Böyle çalışmalar görmek güzel, başarılar dilerim hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 adet daha oyun(sesten isim yazma ve resimden isim yazma) ve kelimeleri favorilere ekleme özelliği ekledim.

  • kategori sayısı 70'e çıktı ve bu uygulamanın başka dillerdeki versiyonunu da yapmayı düşünüyorum. fransızca, ispanyolca, italyanca, japonca, korece, arapça, çince, rusça vb.

  • arapça ve diğer sağdan sola yazılan alfabe sorunları düzeltildi.

  • Premium biraz pahalı değil mi?

  • RauLgs21 R kullanıcısına yanıt

    hocam cevap yazdığın için teşekkürler.

    aslında tl'ye çevrildiğnde miktar çok büyük oluyor, isteyerek yapmadım yani.

    maalesef ülkemiz için 4.99 dolar çok ama gelişmiş ülkerde 4.99 liraya denk geliyor yani küçük bir çocuğa verilecek bir harçlıktan bile daha az bir miktar.

    bir de şöyle bir durum var. premium satışlarda para miktarı çok az tutulursa kullanıcı psikolojik olarak bu uygulamanın değersiz bir uygulama olduğunu düşünüyor ve para vermiyor. rakamı tam hatırlamıyorum ama bu psikolojik limit 3,99 ya da 3,49 gibi bir şey idi .ve yine bildiğim kadarıyla bir uygulamaya 3,99 veren kişiler rahatlıkla 6.99 da verebiliyorlar yani 3,99 ile 6,99 arasında satış bakımından çok fark olmuyor. tabi bunlar gelişmiş ülkelerde dolar olarak.

    ben de piyasadaki benzer uygulamalara bakıp onlara göre çok daha uygun bir miktarda karar kılmak istedim. 3,99 ile 6,99 arası bir miktar seçtim. tabi belki ilerde indirime de gidebilirim.

    bir de, ücret vermeden üst seviyeleri kullanmak isteyenler için de ödüllü reklam ekledim. bir reklam izlendiğinde 12 saat boyunca ilgili seviyeye sınırsız erişim oluyor. bu şekilde isteyen herkes ücretsiz bir şekilde her seviyeyi kullanabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsmtn -- 15 Kasım 2021; 21:39:7 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.