Şimdi Ara

Istanbul / Tuzla'da EHLIYET SINAVINDAN HAKSIZ YERE BIRAKILDIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
4.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kadobay kullanıcısına yanıt
    Evet bende baktım böyle bir kural yok. Zaten insanlara da inandıramıyorum böyle bir şeyden bırakmış olamaz diyorlar. Ama oldu gerçekten ve sadece ben değil aynı yerde bir çok insanın başına aynı olay geldi.
  • Üniversitede 50 kişinin girdiği sınavda 10 kişi geçip 40 kişi kalıncada aynı sitemler olurdu . Kusura bakmayın hiç bir sorun yok . 10 kişi nasıl çalışıp geçtiyse kalan 40 kişide o derece az çalışmış ve kalmış . Ehliyet sınavıda aynı şekilde iyi kullanamıyorsanız geçemezsiniz bu kadar basit . 1 kerede ehliyeti alamayanların aradan 5 sene geçmesine rağmen hala doğru düzgün araba kullanamadığını çok net görüyoruz . O yüzden suçu kendinizde arayın .
  • cimer ilçe meb e soracak

    ilçe meb, sınava ait değerlendirme formuna bakacak ki komisyon sizi "atıyorum" genel olarak heyecanlı bulundu maddesini işaretleyip bırakmış. Dolayısıyla, kursiyerin süreyle ilgili bırakıldığı iddiası asılsızdır diye cimere cvp yazacak, cimer de size


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadobay kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam dediğinize yakın bir şey oldu. Beni sınavda yavaş gittiğim için elemişler  . Şaka gibi çünkü hızımı üst limitte tuttum bunun üzerine sınav hocasından hızlanmak için izin istedim bana verdiği cevapta "hız sınırını geçme" oldu. Hızlansam hız sınırını geçti diye eleyecek. Zaten hesapladım tüm yolu 50 ile gitsem (hız sınırı 50 km) yine zamanında bitiremiyorum  

  • Ne yaptın hocam. Tekrar girip hallettin mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio symbol araç aldım ehliyet sınavına daha girmeden. Onda alıştırdım kendimi. E sınav aracı da hyunda i20 arada dağlar var debriyaj da özellikle. Ve bunu arabaya biner binmez söyledim aracım şurda alışamadım bunun debriyajına kusura bakmayın diye 4 kere istop ettirdim yokuşta kaldım tümsekten patır kütür geçtim. 3. viteste sürdüm arabayı çoğu zaman. Park ım iyiydi sadece. Erkeksin bir şekilde halledersin sen bence dediler geçirdiler sınavdan. Maalesef kadın erkek eşitsizliği her yerde var... Üzüldüm adınıza. Umarım olumlu bir sonuca ulaşır...

  • Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt
    Yok hocam pandemiden sınavlar arasında baya zaman var. Yakın zamanda gireceğim umarım bu sefer kazanırım
  • selamlar hocam geçtin mi merak ettim

  • Bizim kurs hocası vardı dedim işte hocam bu zamana çok takıyorlar mı 35 dk bir aksilik olsa yetmeyebilir falan demiştim sınav öncesi, kurs hocasının dediği aynı şöyle akşam karı verdiyse süre müre takmazlar karı başım ağrıyor dediyse sadece gıcıklığına bile bırakırlar demişti.
    Sınavı geçtim, gözetmenlerimde çok iyi adamlardı süreye falan hiç takmadılar hatta yardımcı oldular ama sınav esnasında kurs hocasının dediği laf aklıma gelince ufak bir tebessüm etmiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 16 Haziran 2021; 2:48:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mentheus kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam tekrar sınava girdim ve aynı olayı yaşamadan geçmeyi başardım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 16 Haziran 2021; 13:0:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Heisenbergin asistanı H kullanıcısına yanıt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 16 Haziran 2021; 8:18:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • konu sahibine hitaben, öncelikle "haksızlığa uğramak" insanı çok gıcık eden ve kabullenmek istemediğimiz bir durumdur, buna ek olarak, biz genellikle dünyaya geldiğimizde dünyanın adaletli olduğu gibi masallarla büyütülürüz.

    sonuç şuraya varıyor, her ne kadar hakkımızı aramak kötü bir şey olmasa da, ne yazık ki haksızlığa uğradığımız çok çok çok fazla sayıda yer oluyor hayatta. sizin yaşadığınız olay çok daha minör (yani önemsiz) bir olay, bakın siz ilerde hayatınızı bundan çok daha sert etkileyen haksızlıklara da uğrayabilirsiniz.

    yani demek istediğim, uğradığınız haksızlıklara rağmen moralinizi bozmayın.

    Akademik Link isminde bir youtube kanalı var, üniversitede doçent olarak görev yapan birisi videolar yapıyor o kanalda, eleman hayatı boyunca yaşadığı haksızlıklardan bahsediyor, bak bu adam sınavlarda dereceler yaparak defalarca kez akademisyenlik pozisyonlarına başvurmuş, her seferinde torpilden dolayı elenmiş mülakatta. hatta, mülakatlardan birinde mülakata pijama ile gelep mülakatı yapan profesöre herkesin önünde "babişkooo" diye hitap eden bi kız varmış, bu kızın puanı çok çok düşük olmasına rağmen, sınavda derece yaptığı iççin mülakata çağırılan iki kişiyieleyip bu kızı almışlar. yani mülakata üç kişi çağırmışlar, iki kişi sınavlarda derece yapan kişiler, üçüncü kişi de pozisyonu açan profesörün kendi öz kızı. ve, bu damlar mülakata takım elbise ile giderken, bu kız pijama ile geliyo. sonuç şu: profesör isteseydi mülakata sadece kızı çağırırdı, ama, torpil olduğu göze batmasın diye (laf olsun diye) aslında işe almayacağı iki kişi daha çağırdı. sonuç: sınavlarda derece yapan kişiler o mülakata "konu mankeni" olarak çağırılmışlar. bu adam bu mülakattan sonra (babişko diyen kızın kabul edildiğini duyduktan sonra) sinirden hüngür hüngür ağlamış çünkü elemanın 20 küsuruncu mülakatıymış bu ve hepsinde de benzer şeyler yaşamış. adam 30 tane falan denemenin ardından kabul almış bir üniversiteden.

    ne yazık ki hayat bu. siz seneye tekrar başvurur ehliyeti alırsınız. emin olun bu yaşadığınız son haksızlık olmayacak ve bundan çok daha acımasızlarını yaşayacaksınız.

    üstelik sınavlarda zaten performans düzgün ölçülemez. her sınavda (ne yazık ki) böyle durumlar oluyo. biz okul hayatında bile birçok hocanın sınav kağıtlarını okurken cevaplara puan verme konusunda kişiden kişiye nasıl çifte standart yaptıklarına şahit olduk yıllarca. bizim ki hoca vardı, kızlara erkeklerden kat kat daha yüksek puanlar verirdi ve bu kağıtları gözümüzün önünde okurdu. itiraz ettiğimizde kızlar bize saldırırlardı. ve bahsettiğim lise bu ülkedeki kalbur üstü liselerden biridir yani. ne yazık ki bunları kafaya takmadan yola devam etme mecburiyetinde kalıyosun bi noktada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği

    Selamlar hocam tekrar sınava girdim ve aynı olayı yaşamadan geçmeyi başardım

    Hayırlı olsun hocam ben de 3. girişimde aldım. İlk sınavımda kendi salaklığımdan ve hatalarımdan dolayı kaldım ama komisyon üyeleri çok iyi insanlardı onları suçlayamam. 2. sınavımda sınavın sonunda parkurun bitişine kadar 0 hata ile gelmiştim ve arabayı park edip sınavımı bitireceğim an sağa sinyal vermeden arabayı yanaştırdım diye komisyon başkanı hiç acımadan sınavın son saniyesinde beni bırakmıştı. Adam zaten tipimi tarzımı vs sevmemişti bariz belliydi çünkü kendisi direkt malum organizasyonun üyesi birine benziyordu. Sınavdan sonra araştırdım ve malum oluşumda ilçe başkanlığında görev yaptığını gördüm. Bu kişinin kendi zihniyeti dışındaki insanları sınavdan bıraktığında zevk aldığını söyleyebilirim ama kanıtlayamam. Velhasıl kelam 3. sınavımda da hatasız şekilde parkuru tamamladım ve beni eleyecekleri hiçbir sebep sunmadan sınavı geçtim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentheus -- 16 Haziran 2021; 13:55:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.