Şimdi Ara

İmamoğlu'ndan efsane ayar vol.46745 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
5.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rte olsa karşısında elini ayağını öperdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte halk nerede ? Yolda sokakta caddelerde... Reis nereden gidiyor ? Yoldan gidiyor . Demek ki halkı ile bütünlerşiyor
    Eğer aksi olsaydı uçak ile giderdi helikopter ile giderdi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayılıyorum bu adamın zekasına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrem İmamoğlu parmağını uzatıp "sizin gibi" diyerek ne yapmak nereye varmak istemektedir?

  • imamin oglu sesini nerede terbiye ettiriyomus bizleri carpici bir sesle hiptonize edebilmek icin bilen varmi ? bende gidip z.. ci ses tonu sahibi olmak istiyorum.


    bilen yesillendirsin lutfen.

  • ergen gibi laf sokmaya çalışmasını imamoğlu'na yakıştıramadım

  • İmamoğlu geleceğin kılıçdaroğlu'sudur. Onun yerine geçmeye niyetlidir. Gerçi Kılıçdaroğlu 10. Seçim kaybetme zaferini kutlayıp jubilesini yaptıktan sonra geriye pek bir aday kalmıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt

    Jeapolum ne diyor ki adam burada oy moy yok size mi diyor ? Anlayadim dedigini


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rte ile karşılaştırılması için çok fırın ekmek yemesi lazım. Rtenin halka iç içe olduğunu herkes bilir. Kaldıkı 15 temmuzda öldrülmeye çalışırken bile halkın içine inip dik durmuştur. Sapla samanı karıştırmayalım.

  • Yalçın Ç. kullanıcısına yanıt
    aynen öyle,saray... pardon halkın içinden bir adam
  • sizin başkan kaz etinden hoşlanır halkçıya.  belediye göstermelik kaldırın bunu demek kolay. 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

    Rte ile karşılaştırılması için çok fırın ekmek yemesi lazım. Rtenin halka iç içe olduğunu herkes bilir. Kaldıkı 15 temmuzda öldrülmeye çalışırken bile halkın içine inip dik durmuştur. Sapla samanı karıştırmayalım.

    qsafasddaGSDasdsdsdfasdgasgsdasdf

  • ampulculerden hersey beklenir ama az kaldı görecekler dünya kaç bucak

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

    Rte ile karşılaştırılması için çok fırın ekmek yemesi lazım. Rtenin halka iç içe olduğunu herkes bilir. Kaldıkı 15 temmuzda öldrülmeye çalışırken bile halkın içine inip dik durmuştur. Sapla samanı karıştırmayalım.

    Kendisi saray yaptırıp taşınana kadar komşum sayılırdı sayın cumhurbaşkanımız. Gerçekten çok halkla bütünleşik bir cumhurbaşkanımızdır. 120 araçlık konvoyunu gayet iyi bilirim. İçinde 5 ambulans, sayısız koruma aracı... Kendi halkı ile gezdiği için halka karışık denebilir tabii ki. O araçların her birinde iki baş olsa, 240 kişiler zaten. Nereye gitse bir köy nüfusu ile geziyor sayın cumhurbaşkanımız. Hali ile halkla iç içe denebilir. Neyse, trafiği kitlerler. Bekle babam bekle. Arabalar geçer geçer geçer geçer... Bitmez... Şükür saray yaptırdı sayın cumhurbaşkanımız da kurtulduk. Yaşadığımız muhite cumhurbaşkanı beklemek yakışmıyordu. Pek alışık da değildik açıkçası. Çok görürdük, bakan başbakan, cumhurbaşkanı da... Bu kadar beklemeye alışık değildik. Alışmayı da reddettik zaten. Belli bir süreden çok beklersek kornaya asılıyoruz. Ankara'da adettir.  Eskiden yol kesip bekleten başka cumhurbaşkanları da gördük. Demirel yapardı mesela. 5-7 araçlık konvoyu olurdu Demirel'in. 2-3 dakika beklerdik. Halkla barışık, halka karışık mevcut cumhurbaşkanımızda ise durum biraz farklı. 100 araç, 120 araç. 5 akrep (askeri, ağır silahlı arazi aracı), 5 ambulans...  20 dakika falan bekleniyor. 5 dakika, 7 dakikanın sonunda korna başlıyor... Çekinmeyiz yani. İsterse kainat lideri olsun. Güvenliği için tabii ki 3 dakika, 5 dakika bekleriz. Ama padişah mı arkadaşım bu, işim var gücüm var, 20 dakika bekleyeyim? Cevabını da korna olarak alıyor... Gerçi 6cm kurşun geçirmez camdan korna sesini Maybach'ın içinden duyuyor muydu, orasını bilmem. Biz derdimizi ifade edelim de, duymayan o olsun.


    Bir de aksi gibi, halkla barışık halka karışık sayın cumhurbaşkanımız nereye gitsek bizi izliyor gibi... İstanbul'a gittik gezmeye. Tarihi yarımadadayız. Oradan Sabancı Müzesine gideceğiz. Tramvaya bineceğiz. Tramvay iptal. Çalışmıyor. Etrafta özel harekat. Özel harekat arkadaşlara sorduk. Sayın cumhurbaşkanımız gelecekmiş Sultanahmet'e namaz kılmaya. Ramazan ayı... Neyse bekleyelim bari dedik... Geçtik arka sokağa. Güzel cafeler var orada. Birer fermente üzüm suyu aldık. Akrepin sesi duyuldu. Gene 5 akrep, 2 ambulans bir dolu koruma aracı, Maybach'ı ile teşrif ettiler Sultanahmet'e. Namazlarını kıldılar. Gittiler. Kendileri gittikten sonra biz de tramvaya binebildik.


    Böyle de halka karışık, böyle de halkla barışık bir cumhurbaşkanımızdır Sayın Recep Tayyip Erdoğan...  Kendisi ile artık eskisi kadar çok karşılaşmıyorum Ankara'da. Biz onun muhitine gitmiyoruz. O bizim muhite gelmiyor. Geçinip gidiyoruz halkla barışık, halka karışık cumhurbaşkanımız ile...  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 26 Ocak 2021; 14:27:3 >
  • Bağımlılık yaptı :D

  • güzel şaka ama komik değil birisi Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı daeşinden pkk sına dhkpc sinden mlkplsine kadar herkesin hedefinde olan bir adam, diğeri bir belediyenin başkanı. Başkanı olduğu belediyenin il başkanının kim olduğu belli, ee ittifak yaptıklarının da kim olduğu belli, anlayana...

  • Yobaza negüzel cevap vermiş ağzına sağlık sıkıyorsa gitsin Reisine söylesin bakalım ağa pardon reisine böyle yaklaşıpta muhatap olamaz korumaları onu güzelce benzetir onun meymenetsiz suratını bunu söyleyen adamda maskesini doğru takmamış bu arada tam yobaz beyni işte
  • Vatandaşın duyarlı olması güzel.

    Soru şu aynı uyarıyı bırak Sn. Erdoğan'a yapmayı Akparti ye mensup ilçe belediye başkanına , hatta onu geçtim Akparti mahalle temsilcisine yapar mıydı?

    Zaten ne zaman seçilmişler seçmenlerin karşısında bu örnekte olduğu gibi olursa o zaman adam oluruz.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.