Şimdi Ara

Samsung, Galaxy Note serisini sonlandırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
10.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung, Galaxy Note serisini sonlandırıyor



    Teknoloji üretici Samsung, S Pen stylus destekli Galaxy S21 Ultra'nın duyurusunun ardından, diğer akıllı telefonlara kalem desteği eklemeyi planladığını doğrulamıştı. Şirketin bu kararı ile birlikte Galaxy Note serisi için de yolun sonu göründü.



    Ayrıca Bkz.Galaxy S21 Ultra'nın 100x yakınlaştırma özelliğini gösteren fotoğraflar paylaşıldı



    Ice Universe takma adıyla tanınan ve Samsung konusunda verdiği güvenilir bilgilerle adından söz ettiren sızıntı hesabı, Galaxy Note serisinin artık gömüldüğünü ve en son Galaxy Note akıllı telefonunun geçen yıl piyasaya sürüldüğünü söyledi. Bir başka güvenilir kaynak olan, Display Supply Chain Consultants ve DisplaySearch araştırma şirketlerinin kurucusu Ross Young ise şirketin Galaxy Note21'i piyasaya sürmeyi planlamadığını belirtiyor.



    Samsung, Galaxy Note serisini sonlandırıyor



    Bu karar S21 Ultra'nın satışlarını yükseltebilir



    İçeriden alınan bilgilere göre Samsung bu yıl, Galaxy Note20 FE (Fan Sürümü) olarak adlandırılacak olan Galaxy Note20'nin değiştirilmiş bir sürümünü yayınlayabilir. Galaxy Note döneminin de bu modelle birlikte kapatılması planlanıyor. Amiral gemisi akıllı telefonlar Galaxy Note20 ve Galaxy S20'nin geçen yılki satışları hayal kırıklığı yaratmıştı.



    Kaynaklar, Note serisinin üretimini durdurma kararının tamamen stratejik olduğuna inanıyorlar. Galaxy Note'u öldürme kararının Galaxy S21 yararına verildiği belirtiliyor. Zira, piyasada Galaxy Note21 yoksa, kalem destekli Samsung amiral gemisi almak isteyen kullanıcılar Galaxy S21 Ultra satın almak zorunda kalacaklar. Bu da Galaxy S21 serisinin genel satışlarında bir artışa yol açacak. Bu önemli gelişme ile ilgili olarak Samsung'un resmi bir açıklama yapması bekleniyor.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/01/23/two-well-known-insiders-say-samsung-has-discontinued-the-galaxy-note-series/







  • Hayatında Samsung kullanmayanların hatta doğru düzgün telefondan anlamayanların bile sokakta bir algısı vardır. Note serisi bir telefon görünce ilgi gösterirler. Android'te iPhone algısına en yakın marka sokakta Note serisidir.

    Bu tüm dünyada böyle iken bunu bilmemeleri ve buna rağmen böyle bir şey yapmaları akıl alır gibi değil.

    Arkadaşlar Samsung'ta ciddi sorunlar var bu çok belli. Şirketin son dönem kararları gerçekten anlaşılır değil. İşlemci konusundaki hatalar inovasyon ve sunulan seçeneklerdeki hatalar gerçekten şaşırtıcı.

    2021 de plastik kasalı telefon ile geliyorlar buna da uygun fiyatlı telefon diyorlar. Halbuki rakibi aynı fiyatlara cam ve alüminyum kasadan oluşan bir paket sunuyor.

    Sözün özü potansiyelini hiç eden bir şirket varsa o da Samsung'tur gerçekten üzücü.
  • Yine Samsung yine yanlış karar !
    Son 10 yılda iPhone dışında iki defa telefon değiştirdim ikisinde de Note serisine geçtim. S serisi için Note 'u öldürse çinlilerden hiç bir farkı kalmaz.

  • Spen devam etsin de adı note olmuş, s bilmem ne olmuş farketmez, ama note serisi gibi kalem içinde olmalı. Yoksa anlamı kalmaz. Kalem bir süre sonra kullanılmıyor diye genelleme de yapılmaz. Benim kalem elimden düşmez mesela 👍
  • Bence yanlış karar. Note serisi, Samsung'un önemli bir markasıydı. İhtiyaçlarına uyan birçok insan vardı.
    Ben olsaydım "Ultra" sonadlı telefonları çıkarmaz, Note serisine ağırlık verirdim.

    Ultra sonadlı telefonlara S Pen desteği gelirse işler değişir.
  • S21 ultranin köşeleri oval ve kalem takacak yeri yok. daha önce de note serisi sonlandirilmayacak diye aciklama yapmisti samsung. sonlandirirlarsa yalan söylemiş olurlar.
  • Doğruysa isabet olur. Eskiden Note serisi sadece kalemi değil büyük ekranı da temsil ediyordu, s serisine göre daha iyi optimize cihazlardı, şimdi s serisi kalem hariç zaten note serisinin yerini tutuyor. Kalem isteyen speni satın alıp kılıf ile işini görebilir. Ben yıllarca note kullanıp speni yuvadan çıkartmayan tanıyorum.

  • SeniorGrandMaster kullanıcısına yanıt
    Yalana, geri vitese alışık Samsung. Örnek Apple ile Taştaş yaptığı şarz cihazında ki konu gibi.
  • galaxy note fan edition tam bir efsaneydi

  • Mantıklı bir hareket olur. Note serisi ile S serisi birleşsin.

  • Samsung telefonlarin espirisi kalmiyor...

  • Ayağına sıkar. Akıllı telefon piyasasında dahili kalem ile muadili olmayan bir telefon. Note kullanıp başka telefon kullanamayan insanlar var. Ultra saçmalığını sonlandırması daha isabet olur. Kalemi şarj cihazını ayrıca satıp şark kurnazlığı yapmanın alemi yok.

  • Mantıklı karar. Dahili kalem bataryayı küçültmekten başka bir işe yaramıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 20 üretimi durmadan bir tane almak gerekecek herhalde. Kalemi telefona yerleştirmeden ayrı bir şekilde satılan hiçbir telefonu alacağımı sanmıyorum. Diğer markalarında beynine tükürsünler. Bunca yıl boyunca bir tane alternatif sunmadılar piyasaya..

  • Samsung bence S serisini iptal edip sadece Note serisi telefonlar ile anca ilgi gorur ... Ocak ta Note 21 serisi gormek guzel olurdu netekim ....

  • S serisine getirecekleri kalem desteği dahili degil de harici sekilde satin alinabilecek sekilde ise büyük saçmalık.
  • Kesinlikle sadece S serisi ile devam etmeli. Çünkü iki farklı amiral gemisi için fazladan mühendislik harcanıyor. Onun yerine tüm mühendislik gücünü tek bir seriye aktararak daha iyi geliştirmeler yaparlar. Ayrıca tek seriyi satışta tuttukları için aynı parçalardan oluşan daha fazla cihaz üretip satarak sürümden daha fazla kâr ederler. Kalem de sadece isteyene satılır.
  • S serisini sonlandırmak yerine Note serisini sonlandırmak çok mantıksız.

    Madem S serisine kalem desteği getiriyorsun Note serisi ne güne duruyor.

    Eğer Samsung bunu yapar ve Note serisini tamamen kaldırırsa, kendi ayağına pompalı tüfekle sıkmış olacak.

  • Galaxy Note serisinin alternatifi yok. Yanlış bir strateji olur. Elinde Galaxy Note serisi olanlar telefonuna iyi baksın.
  • Note serisi candır yanlış bir karar bence her seri kendi seviyesinde ürünler çıkartsın s21 için note serisini heba edilmesi saçma olur
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.