Şimdi Ara

Oyun Fiyatlarını Karşılaştıran Platform C4Game

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    C4Game, onlarca internet sitesi arasından fiyat aratmaktan bizleri kurtarıp, tek bir sayfada en güncel fiyatları oyuncular için karşılaştırıyor. Tamamı Türkler tarafından yapılan C4Game, zamandan ve paradan tasarrufu hedefliyor.
     
    Gün geçtikçe daha fazla artan dijital oyun satış sitelerinin bir sonu yok gibi duruyor. Valve'ın Steam üzerinden oyun başına aldığı %30'luk pay, diğer yayıncıların kendi dijital dağıtım platformunu açmasına sebep veriyor. Microsoft, Activision Blizzard, Rockstar Games ve Ubisoft bu konuya verilebilecek en büyük örnekler. Hâl böyle olunca da oyuncular için tek bir oyunun farklı fiyatlarda satıldığı onlarca dağıtım platformu kafa karıştırıyor. C4Game, hem tüm bu platformları bir araya getiriyor hem de en ucuzunu bulmanızı sağlıyor.
     
    Sürekli farklı indirim dönemleri ile karşımıza çıkan dijital oyun dağıtımı yapan platformlar dışında bir de key satışı yapan siteler bulunmakta. Bu sitelerde de indirimlere göre sürekli fiyatlar değişiyor. Bazen tek bir oyunu satın almak için 50 farklı seçenek bulunuyor. Elbette çoğu oyuncu en ucuzunu almak istiyor. Konuyla alakalı C4Game'den Gökay GÜNEŞ şunları söylüyor "C4Game'i ilk olarak kendi yaşadığımız sorunları baz alarak ortaya çıkardık. Oyuncuların oyun satın alırken “Ya daha ucuzu varsa?” diye sormaması için elimizden geleni yapıyoruz.
     
    C4Game şimdilik sadece PC oyunlarının fiyatlarını kıyaslıyor

    C4Game üzerinde şu anda 10 farklı platform bulunuyor. Bunlar arasında Steam, Battle.net, Epic Games ve Microsoft Store gibi devlerde bulunuyor. 25'ten fazla mağazanın fiyatını karşılaştıran C4Game, her bir oyunun fiyatlarını ayrı olarak sürekli güncel tutarak en uygun fiyata ulaşılmasını sağlıyor. Tüm güncellemeler otomatik olarak gerçekleşiyor. Ekip her bir mağazanın kullanıcılar tarafından ayrı olarak oylanmasına da izin veriyor. Şu anda konsol oyunlarını sisteme eklemek için mesai harcayan C4Game, projeyi daha da büyütmek istiyor. Yenilikler arasında favorilere aldığınız oyunlar indirime girince bildirim alma ve oyunların daha önce en ucuz ne kadara satıldığını grafiksel olarak göstermek var. C4Game bu konuda ülkemizde hayata geçirilen ilk proje olarak dikkat çekiyor.
     
     
    basın bülteni








  • Aralarında 8 liraya GTA5 veren var. Artık hesap mıdır nedir. Anahtar olma ihtimali %0. Pek tekin değil. Büyük ihtimal bunlar çalıntı hesap falandır. Dikkat edin.

    edit : hatalı fiyatmış aşağıda bilgilendirme yapılmış beyler. Yine de dikkat edin de siz Oyun Fiyatlarını Karşılaştıran Platform C4Game 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 22 Ocak 2021; 18:35:8 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Babblebabble

    Aralarında 8 liraya GTA5 veren var. Artık hesap mıdır nedir. Anahtar olma ihtimali %0. Pek tekin değil. Büyük ihtimal bunlar çalıntı hesap falandır. Dikkat edin.

    edit : hatalı fiyatmış aşağıda bilgilendirme yapılmış beyler. Yine de dikkat edin de siz  

    Anahtar fakat muhtemelen stok olmadığı için veremeyeceklerdir. Stok olmadığından 8 TL gözüküyor olması çok muhtemel. 8 TL'ye GTA 5'i sattığını gösteren satıcı muhtemelen C4Game'de en yukarda gözükmek için fiyatı öyle gösteriyor. Daha öncede denk gelmiştim bunu yapana Oyun Fiyatlarını Karşılaştıran Platform C4Game 


    Edit: Ek olarak key satışı dışında satış yapan siteleri eklemiyorlar, sadece key satışı olanları ekliyorlar şikayet gelince de kaldırdıklarını söylüyorlar. En azından bana verdikleri cevap buydu geçen yıllarda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 22 Ocak 2021; 18:20:37 >




  • Merhaba, satıcıyla iletişime geçtik. Stok problemi yaşadıkları için sistemsel bir hata olduğunu söylediler, oyunun en ucuz DLC fiyatı gözüküyormuş. Bu hatayı düzeltmelerini bildirdik ve düzelteceklerini söylediler. Bu süreçte bahsi geçen satıcının tespit edebildiğimiz hatalı fiyatlarını kaldırmış bulunmaktayız. ilginiz için teşekkürler.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bahsi geçen platformların kendi fiyatlarını her oyunda göremiyoruz. Örneğin Epic Games Scampunk2077'de listede görünüyor ama Steam ayrıca yok. Ya da Vampire Masquarade Bloodlines 2'dr Epic Games yok mesela. Düşünce güzel, geliştirilirse özellikle konsol oyunları için çok yararlı olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • "C4Game bu konuda ülkemizde hayata geçirilen ilk proje olarak dikkat çekiyor." İlk olduğunu düşünmüyorum.https://www.enucuzoyun.com/ sitesinde bu özelliklerin hepsi var ve yanılmıyorsam geçen seneden beri hizmet veriyor. İki site arasında gördüğüm en belirgin fark enucuzoyun sadece resmi sitelerin fiyatlarına yer veriyor. O yüzden yorumlarda gördüğüm hesap satışı, çalıntı hesap gibi durumlar o sitenin linklerinde olmaz.C4Game'de ise o ürünün olduğu resmi olmayan g2a kinguin gibi market alanları da var. O noktada satın alan kişi çalıntı hesap, çalışmayan key gibi riskleri kendisi alır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Bu konuda hayata geçirilen ilk projeyiz, ama rakiplerimiz var tabii ki. C4Game olarak 2020 Ocak ayında hayata geçtik, bu tarihten önce de Trim Oyun adıyla yaklaşık 2 yıllık bir yayın sürecimiz oldu, ardından ismimizi C4Game olarak değiştirdik. Bahsettiğiniz siteyle bizim aramızda elbette ki farklılıklar, dediğiniz gibi bizde ek olarak resmi olmayan satıcılar da bulunuyor. Fiyat kıyaslama sayfasında, satıcıların resmi olup olmadığını kullanıcılar görebiliyor ve satıcıların kendi profil sayfalarından puan verip yorum yapabiliyorlar. Burada oluşan riskler elbette son kullanıcının sorumluluğunda, biz üstümüze düşeni yapıyoruz. Son olarak konuda bahsi geçen detaylı fiyat bildirim sistemimizi ve fiyat grafiğini yayına aldık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.