Şimdi Ara

Netflix'ten Disney Plus'ın başarısı hakkında açıklama: 'Çok etkileyici ama...'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netflix'ten Disney Plus'ın başarısı hakkında açıklama: 'Çok etkileyici ama...'



    Yayın servislerinin bir numarası olan Netflix, en büyük rakibi Disney Plus hakkında ilk kez bazı detaylı açıklamalar yaptı. Dün gerçekleştirilen yatırımcılar toplantısında konuşan Netflix yetkilileri, Disney Plus'ın kısa sürede yakaladığı başarının kesinlikle çok etkileyici olduğunu ancak Netflix'in liderliği kaptırmayacağını söyledi.



    "Disney Plus çok etkileyici ama bir Bridgerton yok"



    Netflix kurucusu ve CEO'su Reed Hastings,"Disney'in yakaladığı başarı müthiş etkileyici. Bu başarı aynı zamanda seyircilerin daha fazla içeriğe ilgi duyduğunu ve bunun için daha fazla para ödemekten çekinmediğini gösteriyor. Seyirciler büyük hikayelere aç. Ve Disney'in de gerçekten de çok etkileyici hikayeleri var." ifadelerini kullandı.



    Disney Plus'ın Netflix içerisindeki etkilerinden de bahseden Hastings,"Disney'in başarısı bizim şirket içerisindeki heyecanımızı da artıyor, üye sayımızı artırmak ve içerik bütçemizi yükseltmek için daha büyük bir coşkuyla çalışıyoruz. Disney ve Netflix'in diziden diziye filmden filme birbirleriyle yarışması dünya için de tabi çok iyi olacak. Örneğin aile animasyon türünde onları yakalayabilme ve zamanla geçme konusunda çok istekliyiz, ancak tabi bunun için daha çok yol almamız gerekiyor. Ayrıca tahrik edici/uyarıcı genel eğlence alanında liderliğimizi korumak istiyoruz. Burada örneğin Bridgerton gibi bir içeriği yakın zamanda Disney'den görebileceğinizi sanmıyorum." ifadelerini kullandı. 



    Ayrıca Bkz.Netflix'in abone sayısı açıklandı



    Netflix'in geçtiğimiz ay yayınladığı dönem dizisi Bridgerton büyük bir başarıya ulaşmıştı. İlk 28 gününde 63 milyon hanede izlenen dizi, Netflix'in bugüne kadarki en popüler 5 dizisinden birisi oldu. Netflix CEO'su Reed Hasting, Disney Plus'ta bu tarz içerikleri göremeyeceğinizi söylüyor. Netflix genel eğlence alanında hala rakipsiz durumda.



    Yatırımcı ilişkilerinden sorumlu Spencer Wang ise Disney Plus hakkında,"Disney'in başarısı elbette çok etkileyici buna gölge düşürmek istemiyorum ve ben de bir tüketici olarak çok mutluyum, ancak Disney'in 87 milyonluk abone rakamının %30'u Hindistan'daki Hotstar'dan geliyor. Hotstar'ı hepimiz farklı bir servis olarak gördüğümüzü düşünüyorum." ifadelerini kullandı. Wang, küresel anlamda Netflix'in hala rakipsiz olduğuna dikkat çekti ve kişi başı gelirlerinin de Disney'in iki katı oranında olduğunu ekledi.



    Disney ve Netflix'in rekabeti içerik anlamında elbette bizlere yarıyor olacak. Umuyoruz Disney Plus da en yakın zamanda ülkemizde hizmet vermeye başlar.




    Kaynak:https://deadline.com/2021/01/netflix-disney-streaming-growth-bridgerton-1234676639/







  • Güzel hareketler bunlar, eskiden vhs kaset kiralar izlerdik. Şimdi ise abonelik alıp izliyoruz. Hem daha kolay hem de daha fazla seçenek var 👍
  • Apple TV'den çok umutluyum ben. Saçma sapan uzatılan sevişme, ırk, sjw odaklanması olmadan hikayeler üreteceğine inanıyorum. Bütçe imkanı zaten korkunç bir seviyede neler yapacak bakalım bakalım. Yarışın kızışması bir sürü içeriğin üretilmesine sebep olacak işimize gelir fakat amazonprime ve netflix üye olsam da hepsine üye olmak mümkün değil. Pirate hiçbir zaman ölmesin inş :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 20 Ocak 2021; 19:50:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Denorath

    Güzel hareketler bunlar, eskiden vhs kaset kiralar izlerdik. Şimdi ise abonelik alıp izliyoruz. Hem daha kolay hem de daha fazla seçenek var 👍

    İyi güzelde bu kadar dijital platform çıkması bütçe açısından kotu . Sonuçta tek bir tanesi sigara parası ama hepsine abone olsak bir dünya para.

    Olan yine cebimize olacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ridianod kullanıcısına yanıt

    apple tv çıkmadı mı hocam

  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Onlarda şu birim, bizde şu birimciler damlar şimd 😂
  • Onu kastetmiyorum hocam. Apple TV çıktı çıkmaya ama özgün içerikleri resmen yok. Servant şu an 2.sezonunu haftalık izliyorum. See izleyeceğim vs derken benim bildiğim 3-4 tane dizisi var daha. Herkesten daha kaliteli içerik üretmesinden umutluyum diye düzelteyim.

  • Disney+ animasyon anlamında rakipsiz şuan. Disney ve Pixar her sene güzel filmler çıkaran ve gerek eski gerek güncel dizileriyle yakalanması zor stüdyolar.
    +olarak Marvel ve Star Wars gibi neredeyse daha hiç kullanılmamış iki büyük evreni var Disney'in.
    Umarım 23Şubat'ta uygun bir fiyattan giriş yapar da ülkemize ilerisi için daha sağlam bir kıyaslama yaparız.
  • brigerton ilk defa duydum. sen hele lost in spaceden haber ver netfliks

  • azizfikri A kullanıcısına yanıt
    Haklılar ama.

  • Adam soruya cevap ayağına bir içeriğin reklamını da yapmış. Şimdi haberi okuyan insanlar -ben dahil- bu içeriği merak ediyor olacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.