Şimdi Ara

Akar'dan Kürdistan bayrağı önünde fotoğraf (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
3
Favori
25.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
399 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fotoğraftaki de kürt yahudisi molla mustafa barzani!

  • akp yapınca ses yok, chp yapınca aoovv

  • medya yokki şunu 1 hafta gündem yapsalar.ama chp den ufacık bir malzeme bulsalar 15gün konusuyorlar

  • Kılıştar bize bunudamı yabacagdın tüüü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi uykular Türk milleti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kılışdar bu ülkenin el frenidir net. sgk yı batırdı yetmedi şimdi ülkeyi batırıyor.

  • İstanbul seçimleri elden gidiyor diye Osman Öcalan ı Trt'ye çıkarıp röpörtaj yaptılar bu ülkede bak başka bir kanal demiyorum T R T bu ülkenin resmi tv ve radyo kanalları gurubu T R T. Kazara FOX tvye çıksaydı varya o fox tvnin sahibinden çaycısına kadar hepsi silivrideydi şuan.

  • Gılışdar sesegayı badırdı, fedöcü pegagalı.

  • Genel Kurmay Başkanı Yaşar Güler'in sanki zorla tutuluyormuş gibi bir hali var. MSB'den sonra hani bi kıymeti harbiyesi kalmadı.

  • Utanıyorum bu ülkenin bir BAKANININ(!) şu tuvalet kağıdı paçavra önünde fotoğraf cekilmesinden de ayaklarına kadar gidip bunlari tanımasından da! Yazık an 39 bin şehidimize oldu! HAKKIMIZI ZERRE HELAL ETMİYORUM, OY VERENDEN DE OBUR DUNYADA FİTİL FİTİL SORACAĞIM!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fotoshopu hangi pis CEHAPE li yaptıAkar'dan Kürdistan bayrağı önünde fotoğraf 

  • başlığa tam o kürdistan bayrağı değil demek için girmiştim. çünkü biliyordum hangi bayraktan bahsedildiğini... kişi farketmez yine söylüyorum. o kürdistan bayrağı değil. bölgesel kürt özerk yönetiminin bayrağı.


    ırak'ın kürt azınlığa verdiği özerklik sonucu doğan bir oluşum. yani bir nevi sınır komşumuz. biz kürtlerin devlet kurmasına ya da özerklik almasına karşı değiliz. biz Türkiye'den toprak istemelerine ve bu topraklarda kan dökmelerine karşıyız.



    maalesef yorumlarda kimse doğrusunu söylememiş bu da forumda en az aktroller kadar tehlikeli muhalefet trollerinin de olduğunun kanıtı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmarafb -- 21 Ocak 2021; 0:16:4 >
  • marmarafb M kullanıcısına yanıt
    özerkliği nasıl kurdukları da ortada değil mi ama ıraktaki türklerin nüfus ve tapu kayıtlarını ağa babaları abd himayesinde yok ederek... nesiller geçtikçe nasıl da kabullendiriyor bazı şeyleri coniler...
  • letmeinnow L kullanıcısına yanıt

    Vardır devletin bir bildiği der o Aktroller


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akar'dan Kürdistan bayrağı önünde fotoğraf
    Akar'dan Kürdistan bayrağı önünde fotoğraf
    Akar'dan Kürdistan bayrağı önünde fotoğraf
    Akar'dan Kürdistan bayrağı önünde fotoğraf
    Akar'dan Kürdistan bayrağı önünde fotoğraf



    MEEGRİİİ MEGRİİİİİİİİ





  • uraltay85 U kullanıcısına yanıt

    belli hocam ama bu benim sorunum değil... Irak toprağı ıraklıları ilgilendirir senin benim bir şey deme hakkımız yok. ha diyelim bizim toprağımıza göz diktiler. öyle bir durumda en iyi cevabı vereceğimizi de eminim sen de biliyorsundur

  • marmarafb M kullanıcısına yanıt

    konuda mantıklı konuşan bir tek sen varsın anlaşılan.. ama üzücü durumu maalesef ortadaki kürdistan zaten çoktan kuruldu fiili ve siyasi olarak sınırları çizilmemiş olabilir nato ve AB kabul etmemiş olabilir ama bugün güneydoğuya gittiğin zaman kürt nüfus hakim ben orda askerlik yaptım koruma olmadan doğuda sözde terör bölgelerinde hala bir birlikten diğerine ya da bir köyden diğerine konvoy olmadan gidemiyorsun yol güvenliği yok.. adam ne yapacak illa ilan etmesi için bayrak mı çıkarıp sallaması lazım..

    ben sana olacağı söyleyim özetle 5-6 sene içerisinde öcalanı özel bir yasayla dışarı çıkaracaklar ve siyasi kimlik verecekler adama.. en fazla bi 5 sene sonra da türkiye aynı amerika gibi eyalet sistemine geçecek bölge bölge ayrılacak.. parti konusunda da birkaç sene önce söylediklerim aynen yerini buldu cumhuriyetçiler ve demokratlar var amerikada sadece bugün türkiye ye bakarsan yine aynı şeyi göreceksin eskisi gibi 8-9 parti yok yine ikiye ayrıldı aynı amerika gibi sağcılar ve solcular.. Bundan 15-20 sene önce dünyada 170 küsür ülke vardı şimdi 200'ü geçti adamlar çünkü butik devlet istiyor bölmek bölmek ve yine bölmek.. daha iyi yönetebilmek için.. ve maalesef hepsi yönetiliyor...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvo_Attano -- 21 Ocak 2021; 1:21:8 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.