Şimdi Ara

Kayseri'de -4 Derecede UCUZ Meyve-Sebze Kuyruğu Bekleyen Vatandaşlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
13.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
268 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gılışdar SSK yı batırdı.


    TÜP GUYRUKLARIIIII

    YAĞ GUYRUKLARIIII


    Yiğenim sen bilmezsin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

    Arada değişmeyen tek şey


    Aziz NEsin'in zübük kitabındaki karakterler. ve hiçbir zaman bitmeyecek olan BU ÜLKE HALKININ KANINA GENLERİNE İŞLEMİŞ OLAN ZÜBÜKLÜK.



    Alıntıları Göster
    Ülkede faşizm ve gelir adaletsizliği hüküm sürüyorsa, bir kesime hizmet eden gemisini yürütebiliyorsa ve bu asırlardır süregeldiyse genlere sinen bir zübüklük oluşur. Neredeyse görünür olarak 20 yıldır başımızda olduğunu zannettiğimiz ama asırlardır içimizde yuvalanmış AK yapı görünür olup daha fazla ses çıkarmaya başlayınca ben bile içimizde değişen bir şey var mı diye düşünür oldum Çok pis kara bilim uygulamaları üzerimizde deneniyor, daha yeni yeni keşfediyoruz

    Kayseri insanının kalitesine laf edenlere kızanlar bu görüntülerdeki medeniyetsizliğe ve sebep olana da kızmalılar. Kayserilime nasıl laf edersin nerede benim hakimim savcım derseniz ağlayanınız olmaz

    Yalnız gerçekten kimimizdeki genetik hasarlar çok can yakıyor, "üzgünüm"

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Surpentor kullanıcısına yanıt
    Yanlış o yıllarda stok sorunu ambargo vardı. İnsanlar ürün alamıyor değil ürün bulamiyordu .çay seker kuyruğuna giren 3- 5 paket alıyordu. Hadi alsınlar 5 paket çay ile şekeri bir seferde.Alsinlar tüpü 2 tane ?


    2.5 lira diye ayazda elma kuyruğuna girmiş nah alırlar.
  • Nankörsünüz, ekonomimiz çok iyi, tüm yabancı ülkeler bizi kıskanıyor. Bakın bizi kıskanan Almanya'da durum daha vahim. Onlarda daha kalabalık elma kuyrukları var.

    Kayseri'de -4 Derecede UCUZ Meyve-Sebze Kuyruğu Bekleyen Vatandaşlar
  • Eski günlere dönüş başlamış anlaşılan.
  • sürünün!..

  • Herkes hakettiğini yaşıyor bu coğrafyada, kafaya çay yiyenler dua etsin yakındır karpuz kafaya atma günleri...
  • -4 normal ya bir şey olmaz
  • Turk lirasi %12 deger kazandi neyin pesindesiniz siz
  • Markete gitsen gramajı düşürülmüş ürünler tanzim satışta kuyruk ayçicek yağı olmuş dünya para memleket ne hale geldi ya.

    Allahtan tüp kuyrukları kalmadı çöp dağları yok artık.

  • Bende Kayseri'de yaşıyorum ama cidden hakediyorlar, adamlar sırf bayram ikramesi verilecek diye oy verdi ya.
  • Çok yazıyon ama boş yazıyon kardeş.Sonuca bakarsan bunların olmaması gerekirdi.
  • Kınayan kınamadığını yaşamadan ölmez diye boşa dememişler geçmişle uğraşıp oy uğruna geçmişi deşip deşip kınadıkları insanlardan daha beter bir ülkeye döndürdüler güzelim ülkemizi.İnsanları vahşileştirdiler.Hayvanlarnı katletilmesine doğanın yok olmasına göz yumdular destek oldular.Yapanın yaptıpı yanına kar kaldığı insanların birbirilerini rahatlıkla evine kadar girip adam yada kadın dövüp sokakta istediğini dövüp ceza bile almadan bu vahşilerin salınılmasına göz yumdular.O kadar başı açık insanlara düşmanlarki yada kadınlara kadınların tecavüz edilmesine taciz edilmesine öldürülmesine engellemek yerine destek oldup sokağa saldılar bu tip insan müssevettelerini. Kadınların ve çocukların rahatça sokakta gezemeyeceği ülkeye döndü.Bırakın çocukları yetişkinler sokakta yürürken biirileri birşeyleri yapcak her an korkusu var artık.Eskiler için Rüşvetçi dediler ülkeyi hem kendi yandaşlarına sattılar hem de işyerleri devlet daireleri kendi adamlarıyla doldurdular. 5 liralık işi 20 liraya yaptırarak büyük vurgun yaptılar.Oy uğruna bizim paralarımızı oy vericek insanlara yardım parası diye dağıttılar.Parayı betona gömdüler.Şimdi Geldiğimiz nokta eskiden insanlar parası olduğu halde gaz ekmek kuyruğuna giriyordu alabilmek için şimdi ise alamadığı için daha ucuzuna giriyorlar.Oy veren bir çok insan şükürcü tayfaya bile illallah getirdiler çünkü insanlar temel market alışverişini yapamıyor artık.Devlet artık ağzıyla kuş tutsa her gün yalan haberlerin dozunu arttırıp kavgada çıkarsa işin gerçeği bittiler artık daha fazla ülkenin insanlarını birbirine düşman etmeyin a'dan z'ye her konuda her platformda her yerde her konu hakkında insanlar ortak noktada buluşucakları tek doğrunun olduğu konularda bile birbirlerini öldürcek kadar kavga eder oldular.Şimdi geldiğimiz nokta eti geçtik artık kuruyemişi yumurtayı peyniri zeytini ekmeği alamaz hale geldi asgari ücretliside memuruda.Ulan okadar pısırık halkız ki elin arapları bile bu kadar zam yapıldığında ses çıkarıp hakkını arayabiliyor insanca yaşamak için dünyanın en korkusuz halkını toplumsal birlikteliği bağlılığı en yüksek toplumu birbirinden kopuk düşman ve en korkak insanlara çevirdi bu hükümet götümüzden korkar hale geldik her an fetocu terörirst damgası akşam eve gelip içeri atıcaklar korkusundan. Çocuk Tecavüzclerinin kadın katillerinin değil hapishaneler hakkını arayanlarla dolu oldu hapishaneler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dabledore -- 20 Ocak 2021; 17:10:27 >




  • sizin dert ettiğiniz kadar kuyrukta bekleyenler dert etmiyordur bu durumu Kayseri'de -4 Derecede UCUZ Meyve-Sebze Kuyruğu Bekleyen Vatandaşlar 

  • Gerçekten şu fransızlar çok şımarık adamlar benzine yüzde 2-3 zam yapıldı diye ülkeyi ateşe vermişlerdi. Bizdeki gibi heralde yumurtaya peynire 1 senede %80'e yakın zam yapılsa onlarda sokakları yakmak yerine koca fransayı ateşe verirlerdi sanırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dabledore -- 20 Ocak 2021; 17:11:18 >
  • Deveyi diken insanı s...n yaranırmış.. Durmak yok yola devam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Nesin'in Sosyal medya olmadan görüp söylediğini biz birebir şahit olarak görüyor ve kızıyoruz. Herif %100 haklı halkımızın %60 ı aptal demişti bu yıl söylese %70 derdi Kayseri için. Bizde Kayseri'liler akıllı sanırdık ama sosyal medya sağ olsun hiçbir şey gizli kalmıyor. Sinirlenmemek hakaret etmemek elde değil neden böyleler biz mi çok akıllıyız yada bu halk beyinsiz mi aptal mı cahil mi yada hepsi mi siz düşünün!

  • Akp den once en az 10 km yag, tup, su kuyrugu oluyordu.

    Simdi tas catlasin kuyruk 1km. Neyini begenmiyonuz nankorler, vatan hainleri.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.