Şimdi Ara

PTT'de güvenlik açığı: vatandaşların isim ve adres bilgileri herkese açık (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
9
Favori
19.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
203 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Judgem ptt de calisiyorum kpss den gotumuz catladi atanana kadar. Sabahtan aksama kadar essek gibi dolasip kargo dagitiyoruz. Olabilir acik macik insanlari mutlu edemezsin. 5 liraya kargo tasiyoruz elin ozel sektoru 20 liraya tasiyor sonrada sikayet mikayet hayirdir o 5 liraya ptt yi satin aliyorsun ?


    Ptt kuculmeye gidiyor para yok kasada butce acigi var kurtarmiyor gidin ozel sektorunuzde bogulun sidik yaristirin entrikaci uyanik acgozluler sizi. Ayip yaptiginiz edilen lafin hakaretin ve asagilamanin haddi hesabi yok. Bu koskosa teskilat kurtulus savasinda en buyuk istihbarati bilgiyi tasidi. Sizin 3 kurusluk mallarinizi degil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C66FA1AC -- 20 Ocak 2021; 6:59:24 >
  • PTT kargo batsa bu ülkenin hayrına olur, dünya üzerinde bir tanzanya'da bir türkiye'de bu tarz kamu şirketi bu tarz bir kafayla kargoculuk yapıyor olabilir. Sürat kargodan beter, işin düştü mü yandın.. her şubesi kargonu almaz, büyük yere gidersen ekmek kuyruğu gibi sıra beklersin üstelik bir de çalışan memurun nazını çekersin.. 2021'de akıl almayacak hizmet..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vision_007 -- 19 Ocak 2021; 19:9:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: monacomen

    Her PTT çalışanını zan altında bulundurmayın bence: PTT Genel Müdürlüğü'nden bir memur iPhone'daki güvenlik açığını firmaya bildirerek, firmanın resmi sitesindeki listeye adını yazdıran ilk Türk oldu.


    https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/ptt-calisani-iphoneda-acik-buldu-1645359/

    Yılmaz, “iPhone 6s Plus kullanıcısıyım, bir müddet kullandıktan sonra arama ekranında mevcut olmayan bir veriyi gösterdiğini fark ettim. Telefonuma kaydedip, arama yapmadan veya mesaj atmadan sildiğim bir kişiyi sanki telefonda kayıtlıymış gibi arama ekranında gösteriyordu. Bunun sürekli hale gelmesiyle firmanın gerekli birimlerine sorun olduğuna dair mail attım


    Yav her konuyu abartmayı şişirmeyi ne kadar seviyoruz millet olarak. Sanırsın ios u hackledi bulduğu açıkla, milletin verilerine falan erişti. Yahu saçma sapan bir bug bu bug bildirmiş alt üstü. Yeminle gına geldi bu milletin herşeyi abartmasından "bug report" bu başka da bişey değil. Bir bu iphone açık bulucular birde sanayide yerli tabut yapanlar..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • whatsapp topiklerinde millete gaz verenler burada PTT'yi koruyor.  

  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    Hocam ptt çalışanları çok saygıdeğer insanlar. Bu güne kadar buda nasıl memur olmuş dediğim bir tane bile çalışanla karşılaşmadım. Öğrencilik yıllarımda da ptt ile gelirdi harçlığım.Hatta tayinim çıktığında doğru düzgün 3-5 eşyam vardı onları da ptt ile taşımıştım.

    Tabi ki aksaklıklar hatalar var. Bu gün benim aklıma gelen siz çalışanlarında aklına geliyordur. Neden özellerdeki gibi sisteme bilgilerimiz kaydolmuyor da her seferinde aynı bilgileri yazıp çiziyoruz.

    Ve saatlerce bekliyoruz. Zarar etmiş evet. Ama bunun ucuza kargo taşımayla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Sağda solda okuduklarımda kargo ile ilgili demiyordu zaten.

    Siz biliyorsunuz neden zarar neden ediyor. Sorunda tam olarak o bildiğiniz şeyden.

  • Haber için teşekkürler. Bu açıktan haberim yoktu, kendi adımı aradım sonuç alamadım ama kardeşimin adını arayınca sonuca ulaşabildim. Şu an için *** olmuş ancak Google bellekte hala tüm bilgiler bulunmakta.


    Eski içeriği bellekten kaldırmak için Eski İçeriği Kaldırma Aracı üzerinden bir başvuru yaptım. Bilmeyenler için Google cache'de bulunan ve sizinle alakalı bir bilgiyi kaldırmak için bu aracı kullanabilirsiniz.


    Bu yaşanan durum hiç hoş değil, adres telefon ne varsa açık şekilde görünmekte.





  • Naptınız bilgisayarın başına Suriyeli mültecimi oturttunuz. Burası Muz Cumhuriyeti değil! Bu hatayı kim, kimler yaptıysa direkt yargılanmalı!

  • Allahım bu neyin kafası ya? "Bilgisayarın başına Suriyeli otuttunuz" diyeni bile gördük. Olum ne yaptı bu Suriyeliler lan size? "Allah onların durumuna düşürsün sizi" dicem ama ucu bize de dokunacak korkuyorum diyemiyorum.

  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Mülteci yasaları uygulanmalı, kendi işgücünü korumalı tepki bundan. Bende aynı fikirdeyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

    sürat kargo kullanıyorum memnunun. kargo takibi istediğinde numarayı gir " kargo şuan yoldadır, size ulaşır" ibaresi yeterli oluyor :D

     


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak postacı geliyor, selam veriyor
  • Gecen seneyi zararla kapatan sirket. Sanırım posta kısmını da özellestirecekler.
  • ptt nin komplesi güvenlik açığı zaten

  • Bakın bu kaçıncı söyleyişim bilmiyorum ama kendi kendinize kavga etmeyin arkadaşlar. Size birşey sorulduğunda cevap verin yeterli. Vermek istemezseniz de zorla mesaj yazın demiyor kimse. Sakin. Kahvehane değil burası.

  • çok basit bir güvnlik açığı

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.