Şimdi Ara

S Pen Pro tanıtıldı ve üçüncü taraf üreticilere de açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S Pen Pro tanıtıldı ve üçüncü taraf üreticilere de açıldı



    Galaxy S21 Ultra ile birlikte Note harici akıllı telefonlara da S Pen desteği gelmiş oldu. Samsung artık daha geniş bir yelpazede S Pen aksesuarları sunmaya hazırlanıyor. Bunun ilk örneği S Pen Pro oldu.



    S Pen Pro neler sunuyor?



    Galaxy S21 Ultra ile S Pen desteği sunmaya başlayan Samsung uyumlu aksesuarların da satışına başladı. Varsa Galaxy Note cihazlarınızda bulunan S Pen kalemini kullanabildiğiniz gibi bu aksesuarları da tercih edebilirsiniz.



    Ayrıca Bkz.Gordon Ramsay tarifleri bu oyunda



    Yeni tanıtılan S Pen kalemi biraz daha büyük ancak Bluetooth desteği yok. Bunun yerine Wacom tarafından geliştirilen ekran teknolojisi sayesinde kalemin tuşuna bastığınız anda belirli fonksiyonlar yerine getiriliyor.



    Diğer bir seçenek ise S Pen Pro olarak tanıtıldı. Daha da büyük olan S Pen Pro kalemi Bluetooth desteği sunuyor. Uzak deklanşör kontrolü, müzik oynatıcı kontrolü gibi fonksiyonları yerine getirebiliyor.



    Galaxy Note 10, Galaxy Note 20, Galaxy Tab S6 ve Galaxy Tab S7 modelleri One UI 3.1 güncellemesi ile S Pen Pro desteği kazanacak. Yeni S Pen kalemi 40$ fiyat etiketine sahip. Uyumlu Galaxy S21 Ultra kılıfı ile birlikte 70$ oluyor. S Pen Pro için henüz fiyat açıklanmadı.



    S Pen Pro tanıtıldı ve üçüncü taraf üreticilere de açıldı



    S Pen üçüncü tarafa açılıyor



    Samsung’un diğer bir duyurusu üçüncü taraf ile ilgili oldu. S Pen ara yüzü bundan sonra üçüncü taraf kalem üreticilerine de açılıyor. S Pen teknolojileri Wacom ortaklığında geliştirildiği için Wacom tabanlı üçüncü taraf ekran kalemleri destekli Galaxy cihazlarında S Pen yazılımlarından faydalanabilecek.



    Hi-uni DIGITAL, Wacom One Pen, Staedtler Noris Digital, LAMY AL-star black EMR açıklanan ilk uyumlu modeller oldu. Bu kalemler ilk günden itibaren uyumlu olacak mı yoksa bir güncelleme gerekiyor mu açıklanmadı.



    S Pen Pro tanıtıldı ve üçüncü taraf üreticilere de açıldı




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/samsung_unveils_new_s_pen_pro_announces_support_for_thirdparty_styluses-news-47235.php







  • Daha fazla galaxy cihazına destek getirseler tadından yenmez
    S20 Ultra'nın kalem kullanmamak için herhangi bir sebebi yok
  • Cebimizde taşıdığımız normal kalem işlevi de görse harika olurdu. İki kalem taşımak zorunda kalmazdık. Çinliler illaki F/P olarak güzel şeyler yapacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 17 Ocak 2021; 13:42:17 >
  • Samsung note serisini kaldırıp onun yerine tüm arge masrafını S serisine aktarsa, note kullanmak isteyenlere de ultra versiyonu için tam kontrol verse. Çok daha fazla satış rakamları yakalar ve tek cihazı daha çok sattığı için üretim maliyeti sayesinde çok daha kâr eder. Belki böylece rekabette S6, S7 zamanındaki gibi tekrar her yönüyle en iyi telefon zirvesine yükselir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkhair

    Daha fazla galaxy cihazına destek getirseler tadından yenmez
    S20 Ultra'nın kalem kullanmamak için herhangi bir sebebi yok

    Bu yeni kalemler diğer s-penler gibiyse aslında bir sebep var. Bu kalemleri destekleyen cihazlarda ekranda kalem ucununun pozisyonunu algılayan ek bir digitizer katmanı bulunuyor.

    Zaten kalemi daha dokundurmadan yaklaşınca bile ekranda imleç çıkıyor. Bu katman olmadan Wacom/S-pen gibi kalemler çalışmaz, ancak dokunmayı taklit eden basit kapasitif kalemler çalışır.

  • sanki bu kalem naneli gibime geliyor.

  • İyi de ben telefonu kılıfsız kullanıyorum, kalemi neresinde taşıyacağım, ayrıca kalem zaten taşınmaz bunun için

    Bi note kullanıcısı olarak bence gereksiz bir ürün, note serisi kalkmaz inşallah

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.