Şimdi Ara

Samsung/Apple Genel Tartışma - S21 ultra fiyatlandırması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burki_rock

    En son ne zaman fiyat konuşmadığımızı unuttum ben :)) Ama inşallah o güzel günleri görürürüz. Yurt dışındaki insanlar gibi biz de 500-600 hadi 1000 birime alabiliriz bu teknolojik aletleri.



    Alıntıları Göster
    Umarım hocam. İyi forumlar dilerim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung un 3 yıl güncelleme sözünü kimse takmasın, tamamen içi boş bir söz. vereceği güncellemeler hem geç gelecek hem geç gelmekle beraber bomboş bir güncelleme olacak, tamamen göz boyama ve aldı mı aldı güncellemesi olacak.

    ulan zaten android 10 uncu sürüm ile epey eksiklik gitti bu OS de, geriye Bi cacık yok ki yenilik namına düşünsenize

    Samsung eğer büyük bir şirket ise delikanlı gibi çıkar, dynamic amoled li cihazlarına çözünürlük ayrımı yapmadan adaptif değişken yenileme hızlarını sağlar. eğer dönek degilseler!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nasılyaniabi

    Ben sosyal medya kullanan bir insanim. Samsungun hic bir modelinde İnstagram Snapchat Facebook Twitter guze calismiyor. 8 tane kamera olsa ne olacak? İnstagramda rezalet hepsi. DM atarken on kamera cok fena. Galaxy a20 ile s21 arasinda hic bir fark yok instagram on kamerasinda. Bu yuzden iphone.

    Hocam bu instagram şirketi ile ilgilidir yoksa en iyi kamerayı koyar adamlar amiral gemisine, yazılımı Android de kötüdür


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi size Samsung Türkiyenin, güzelim S21 serisini nasıl HİÇ ETTİĞİNİ göstereceğim. Henüz telefon çıkalı 1 hafta olmamışken 2 gün önce bir de ne göreyim 13.000 TL lik s21 plus 9700 tl ye düşmüş. 3300 TL lik indirim !!!

    Şimdi ön siparişle alanlar keriz mi ? Samsung bu kafayla çok zor iş yapar. S21 ultra almayı çok istiyordum ve alacaktım ama 3 günlük telefonda 3 bin tl anlık indirimi görünce vazgeçtim. Şimdi gidip 16 bin tl ye telefonu alacagim 3-5 gün sonra internette 12-13 bin tl fiyatlari görünce büyük söverim samsunga. Hiç istemesem de sanırım Iphone 12 pro max ile yola devam edeceğim.

    Samsung Türkiye bu yönetimiyle, bu olmayan pazarlama stratejisiyle daha çok darbe yer. Yazık gül gibi telefonu hiç ettiler yanlış fiyat politikası ve istikrarsızlıkla.

    Samsung/Apple Genel Tartışma - S21 ultra fiyatlandırması
    Samsung/Apple Genel Tartışma - S21 ultra fiyatlandırması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 23 Ocak 2021; 14:51:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni çıkan samsung telefon en az 3 ay hiç alınmaz.Yine her türlü fiyatı düşecek ama 3 ay sonra ki fiyatına göre alınabilir.

  • Azstek kullanıcısına yanıt
    Sonucta kac senedir galaxy cikiyor piyasaya 100 tane model var desteklemiyorsa samsungta hata vardir. Bu fotoğrafları paylaşmak için çekiyoruz %90 zamanla. paylaşamadıktan sonra önemi olmuyor maalesef
  • Bunda bir gariplik olabilir, gerçi olmasada S20 plus kullanan biri olarak neden değiştireceğim sorusuna bir cevap bulamadım ve bu fiyatlara zaten değiştirecek çok az insan vardır derim
  • Başlıga bir güncelleme yapayım.

    S20+ Cihazimi verip, S21 ultra almayı düşünüyordum. Ancak artık tamamen vazgeçtim.

    Sebepleri :
    1-Samsung buyback kampanyasında benim telefonumu kendi sitesinde 7000tl ye geri aldığıni gösteriyor. Ancak bayiye gittiğimde 5000 tl değer biçiyorlar. Ikisi de samsung ama bayide farkli web sitesinde farklı. Tutarsızlık ve amatörlük burdan başlıyor zaten.

    2-Bayilerin eline hala kılıf ve aksesuar çeşitleri gelmemiş. Bir bayiye giriyorum elinde sadece pembe renk slikon kılıf var, bir diğerine giriyorum bambaşka bir kılif var vs. Yani aksesuarlarını bile magazalara dogru düzgün koyamamışlar daha. Ben deli gibi dolanıp almak istediğim kılıfı mı arayacağım ? Tam enayilik.

    3-Fiyat politikasi ki en önemlisi. Samimi olduğum bir samsung bayi çalışanı bile bana şunu dediyse ben s21 ultrayı hayatta almam. "Satışlar çok kötü, 3 ay sonra fiyati nasilsa düşecek, ben de bekliyorum düşsün kendime de alacağım" bunu duyduktan sonra zaten daha konuşulacak pek bir şey yok.

    Nitekim istememe rağmen, s20+ daki ısınma ve bataryanın çabuk bitmesi problemleri ve çeşitli kamera problemlerini de ekleyince hesaba,
    Iphone 12 pro max ile yola devam kararı almış bulunuyorum.

    Sahibinden satılık temiz s20+ ve galaxy watch 3 😁



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 6 Şubat 2021; 9:4:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.