Şimdi Ara

Norveç'te Pfizer aşısı vurulan 23 kişi hayatını kaybetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Norveç'te Pfizer-BioNTech'in geliştirdiği koronavirüs aşısının vurulduğu 23 kişi hayatını kaybetti. Yetkililer, aşının yaşlı insanlardaki mevcut hastalıkları tetiklemesi nedeniyle ölümlerin yaşandığını belirtti.

    Norveç İlaç Ajansı'nın internet sitesinde belirtildiği üzere ülkede koronavirüse karşı Pfizer aşısını yaptıran 23 kişi hayatını kaybetti.

    "

    AŞI VAR OLAN HASTALIKLARI TETİKLEMİŞ OLABİLİR"

    13 vakada incelenen ölümlerde, aşının "yaşlı insanlarda var olan hastalıkların daha ciddi seyrine" yol açan yan etkilere neden olmuş olabileceğini belirtti.


    ÜLKEDE İLK AŞILAMA HUZUREVLERİNDE BAŞLADI

    Koronavirüse karşı Pfizer ilacıyla aşılama 27 Aralık'ta Norveç'te başladı. İlk aşı Oslo'daki huzurevlerinde yaşayanlar oldu.


    ABD'DE DOKTOR ÖLMÜŞTÜ

    ABD'li ilaç şirketi Pfizer tarafından geliştirilen aşının sağlık görevlilerine yapıldığı ülkede, korona aşısı olan Gregory Michael adlı doktor aşıdan 2 hafta sonra hayatını kaybetmişti.

    Florida'da bir hastanede çalışan Gregory Michael, 18 aralıkta aşının ilk dozunu aldıktan 3 gün sonra ellerinde ve ayaklarında küçük lekeler ortaya çıktı.

    Sosyal medya hesabından açıklama yapan eşi Heidi Neckelmann, Gregory Michael'in hastaneye gittiğini ve kan değerlerinin normal seviyenin çok altında tespit edildiğini söyledi. Daha sonra eşinin yoğun bakıma alındığını söyleyen Neckelmann, eşinin kısa süre sonra hayatını kaybettiğini sözlerine ekledi.


    PORTEKİZ'DE DE HEMŞİRE HAYATINI KAYBETTİ

    Portekiz'de 30 Aralık 2020'de Pfizer-BioNTech'in geliştirdiği Kovid-19 aşısını olan Portekiz Onkoloji Enstitüsü Pediatri Bölümü'nde (OPI) çalışan 41 yaşındaki hemşire Sonia Acevedo 2 gün sonra hayatını kaybetmişti.



    https://www.haberler.com/norvec-te-pfizer-asisi-vurulan-23-kisi-hayatini-13867466-haberi//








  • Seleksiyon işte. Bünye kaldırmamış. Başka ne denir ki.. Hangi aşı ya da tedavi olursa olsun mutlaka yolunda gitmeyen veya giden sonuçlar olacaktır. Ortası yok bunun.

  • kaç kişiden 23 kişi ölmüş merak ettim var mı bilgisi olan?


    Sayılar doğruysa aşı olmak istemeyen sayısı baya artacaktır.

  • Arkadaş bu ne ya

    Nasıl kurtulacaz bu illetten
  • Bu aşı rna tabanlıydı eski geleneklere göre zayıflatılmış virüsten yapılan aşı daha güvenli sanırım.

  • 1000 de 1 ölüm oranı varsa bile aşı olmak saçma. Zaten ölüm oranı binde 2..
  • Çin'de yaşlı bir adama zorla covid testi yapılıyor.



  • Çin aşısını beğenmeyen batıcılara gelsin bu

  • Boşuna demiyorum, bu medyaya bu kadar kafa yormayın, Coronavac şöyle böyle diyecekler sonra da çıkacaklar pfizer oldun diyecekler sonra yine çıkacaklar pfizer den insanlar öldü diyecekler işte ülkeler arası bir savaş ve ülkeler arası bir medya kavgaları olan bizim gibi vatandaşlara olur. Onlar paralarına para katmak için yalan yanlış doğru her şey birbirine girmiş olarak önümüze koyacaklar. O yüzden eskiden çocuktuk gelirlerdi okulda sırayla ip gibi bizi çatır çatır vururlardi iğneyi yok bu sağlıklı imiymis yok bu öldürürmuymus yok bu etkili imiymis diye sormazdik etmezdik yok devletin başında Ecevit mi varmış yok devlet cebine paraları indiragandi mi yapacakmış diye dert etmezdik ama bu medya ve sosyal medya bizim ülkeye fazla geldi, bilgisiz insanlar bilim adamı kesilir oldu başımıza o yüzden bunlara daha kafayı takarsanız siyirirsiniz ;)
  • tanrı hepsine rahmet eylesin. aşı işi çok ürkütücü çok ben çok tırsıyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.