Şimdi Ara

Koronavirüs aşı randevu sistemi randevu başvurularına başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canguler917

    bir siz akıllısınız ha. o kadar bilim insanı, doktoru hiç bunları düşünemiyor, bir siz farkındasınız. büyük resmi görmek sizin işiniz

    İşte düz mantık bir cevap daha. Onca doktor, bilim adamı düşünemedi bir siz düşünmüşsünüz falan diye zırvalamak yerine internetten araştırma yaparak 10 yaşında çocuğun bile erişebileceği verilere erişmek yerine araştıran birisine "bolom odomloro yonlosmo bılıyor yaw" demek daha kolayınıza geliyor.


    2009 senesinde H1N1 virüsü için yapılan aşılamada ortaya çıkan Narkolepsi hastalığı için aşı olanlara tazminat ödenmişti. Yapılan aşı ile ortaya çıkan hastalığın alakası bile yok. Ayı durumun şimdi olmayacağından oturduğunuz yerden eminseniz gidip olabilirsiniz tutan yok sizi. Ama insanlara olabilecek riskleri aktaranlara da saçma sapan mesajlar atarak kendinizi küçük düşürmeniz anlamsız.


    Ülkemiz insanları araştırma özürlüsü olduğu için olur da bakmadan konuşanlar olabilir diye;


    Hollanda'dan domuz gribi aşısı olup hastalanan vatandaşlarına tazminat - BBC News Türkçe

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoreXXX

    Bu tiplerden forumda dolu hocam. Her şeye bir yorumkarı var ama hiç bilgileri yok. Ben bu tipleri engelliyorum hep. Sadece düzgün objektif yorum yapanlar kalıyor ve kafa rahat😁

    Benim sunum yaptığım seminerler kadar hayatında kitap okumamış insanlar gelmiş mesajlarımı eleştiriyor! :)


    Belli bir zaman geçmeden ve belli insan olmadan aşı olmak istememek ile her şeye yorum var ama bilgi yok sonucunu nasıl çıkardınız bilemedim. Neyse umarım önceden olursunuzda yan etkileri sizin üzerinizden takip ederiz artık :)

  • Sinovac aşısının etkinliği %97 değil Brezilya sonuçları baz alınırsa %50.4 dür.Bizdeki değerle arasında devasa fark bulunduğundan en düşük değer kabul edilir.

  • Bir inaktif aşı normalde 2.5 yılda çıkartılırken bu aşı 6 ayda acele çıkartıldı.Bizdeki etkinlik oranı ile brezilyadaki etkinlik oranı örtüşmüyor.Bunalara rağmen sürekli aşı reklamı yapılmakta aşının etkinliği bile net değil.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.