Şimdi Ara

Returnal'ın Yeni Fragmanı Savaş Sistemini Gösteriyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Housemarque, Returnal için savaş sisteminin gösterildiği yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.
     
    Geliştirici ekip Returnal'da patlayıcı arcade aksiyon, çok iyi tepki veren kontroller ve mermi cehennemi oynanışını üçüncü şahıs perspektifiyle birleştirmeyi amaçlamış.
     
    Roguelike türünde bir yapım. Prosedürel olarak oluşturulmuş ortamlar içerecek ve her öldüğünüzde başa döneceksiniz. Çoğu yetenek ve topladığınız eşyalar kaybolacak fakat hepsi değil. Her döngüde ilerleme kaydetmiş olunacak. 
     
    10 ana silah, her birinin üç seviyesi olan 90'dan fazla silah özelliği ve her bir silahın rastgele olarak sunulan alternatif ateş modu ile çok farklı kombinasyonlar yapılabilecek. Yeni silahlar sık sık düşecek olsa da ana karakter bir seferde sadece tek bir silah tutabilecek. Bu yüzden seçiminiz önemli. 
     
    Risk ve ödül sistemi. Oyunun dünyasında loot edilebilecek çok sayıda eşya bulunacak ve bunların hepsi faydalı şeyler olmayabilir. Parazit adlı eşyanın hem olumlu hem de olumsuz etkisi olacak. Örneğin maksimum sağlığınızın artması fakat ölen düşmanların arkasında asit havuzu bırakması gibi.
     
    Returnal 19 Mart'ta PlayStation 5 için çıkacak.

    Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Bu oyun çok beğenilecek diyor içimden bir ses ve firma patlama yapacak Naughty Dog gibi.
  • Cıuv cıuv cıuv... 619 lira vereceklere hayırlı olsun.
  • Sadece vur kır parçala mantığıyla yapılmış gibi duruyor. Boss savaşları eminim güzel olur ancak oyunun geriye kalan kısımları sıkabilir gibi bir hava bıraktı bende. Çünkü sürekli savaşmak bir yerden sonra bayıyor. İnsan başka şeylerle uğraşmak istiyor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Her ps5 e cikan oyun 80 euro olmamalinin ornegi
  • bu oyun 619 TL imiş. buyaka buyaka six one nine buyaka buyaka rey misteryo.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Düz aksiyon oyunu bu. 619tl eder mi?
  • Plus verdiğinde akılır, çok eğlencelidir eminim, geliştiriciye güvenim tam

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sony exclusive hayranı birisi olarak söyleyeyim Housemarque öyle ahım şahım bir firma değil. Zaten arcade shooter olarak nitelemişler türü.

    Önceki oyunları da böyleydi. Adını sanını bilen yok. Sık sık sık sık geç. Başka bir şey yok. Üzücü, şu temaya güzel bir hikaye, güzel bir sunum, biraz sinematik bir bölüm dizaynı ile bilim kurgu türünde iyi bir yapım elde edebilirdik.

    Şu önüne gelen akın akın düşmanı kes ve lootları toplayıp sonraki bölümde daha fazla kes mantalitesi ne zaman bitecek bakalım. Geçtiğimiz neslin ortalarından sonra resmen kanser haline geldi, mahvetti koca nesli. 3-5 firmanın eline bakar olduk iyi oyun yapmaları için.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.