Şimdi Ara

Concerta

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Denemelerde çok ciddi odaklanma sorunu yaşıyorum, problemler için concerta kullansam çok büyük bir avantaj yakalarım diye düşünüyorum, nihai kararı psikiyatrist verecek de olsa bu ilaca çok ciddi ihtiyacım var, problem sorularını bazen defalarca okuyorum, ki çok büyük bir eksik bu. Kullananlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim, yaş 25 bu arada.



  • Hocam kullanmadan önce iyi düşün. Bak ilaçlar kırmızı reçeteli.

    Bu hastalığın tam bir teşhisi de yok. Sürekili odaklanamıyorum diye düşünürsen zaten odaklanamazsın. Bu meret insanın hayat enerjsini emer. Ben kullandım ama zorla. Asla kullanmak istemedim. Ama bazı şeylere karşı gelemiyor insan. Eee naptık katlandık kaderimize.


    Sorarsan bana ben hiçbir faydasını görmedim. Ben biraz değişik düşünen bir insanım sorulara farklı yönlerden yaklaşırdım. Ama bu ilaç benim pratik düşünmemim önüne geçti diye düşünüyorum.


    İşte sen kendin düşünüp karar vereceksin. Gerçekten hasta mısın yoksa stresten başka şeyler mi senin kafanı kurcalıyor.

  • Ankara içi elden alınır pm tercihen 1 kutu fazlasını sonra düşünüceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ders çalıştırır. Uzun süre masada kalırsınız ama bence muhakeme yeteneğini bariz şekilde azaltıyor. Tyt denemelerinde çuvallarsınız. Kendimde gördüğüm yan etkiler bunlar. 4 aydır kullanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sınavdan bir ay önce birkaç kere deneyip yan etki göstermezse eğer tyt sabahı kullanmayı planlıyorum. Son 30/40 dk düşen verimime karşı iyi gelir belki. Ayt’de ise kullanmam, gerek yok, süre problemi yok. Ancak devamlı kullanılacak bir şey değil bence kullanan herkes öyle diyor, ölü gibi yapıyormuş insanı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QaptanYosun -- 12 Ocak 2021; 17:29:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam buradaki hurafecileri takma ben kullanıyorum yan etkisini görmedim, sadece sabah 11den sonra alırsan uykuda problem çekersin. Bir de ilk dozunu 36 ve fazlasıyla yapma. Aldıktan sonra gün içinde bol bol su içersen etkisi daha net görülüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhastManTR -- 12 Ocak 2021; 17:52:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek hastaysan kullan değilsen kullanma şahsen bu kadar yan etki dayanılacak gibi değil.


    Tek problem odaklanma değil ayrıca sadece derslerde problem yaşıyorsanız durum değişik olabilir dehb'de dağınıklık gibi belirtiler var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.