Şimdi Ara

Koronavirüsten kurtuluş yok! Japonya'da Kovid-19'un mutasyona uğramış başka bir türü tespit edildi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nucro

    Alıntı

    metni:
    Tehlikeli olmasa neden pandemi ilan edilsin kardeşim?



    Saflık mı diyim, dünya nasıl dönüyor haberi yok mu diyim, milyar dolarlardan haberi yok mu diyim ne dimi bilemedim..



    2009 yılında domuz gribi pandemi ilan edildi, ülkeler milyonlarca aşı aldı. parasını verdi. sonra ne mi oldu? aldıkları aşıları satmaya çalıştılar kimse aşı olmayınca ve pandemi saçmalığı bitince..


    Kimse artık bu işi kimin yönettiğini neden konuşmuyor? Bu işi (Dünyanın sağlık politikasını ) aşı yatırımları yapmış olan Bill Gates yönetiyor. Ve 2009'daki hataları da yapmıyorlar, işi sağlam tutuyorlar.


    Aynen o zamanları hatırlıyorum, çok çok az kişi ölmüştü bu yüzden aşı da yapmadı kimse, ama çok abartmaya çalıştılar çok öldürücü vs ama kimse yemedi. O zaman güçlü değildi bu kadar ilaç firmaları. Şimdi tüm medyayı almışlar o yüzden bu kadar sesleri çıkıyor.


    Ben zaten şahsen virüslerin de öyle aşırı öldürücü olabileceğini düşünmüyorum. O kadar donanımlı bir canlı değil. Evrimsel enerji diye bir şey var. :Çok öldürücü olan virüs başka özelliklerinden feragat etmek zorunda kalır ve zaten tutunamaz öylece.


    Mesela, bakteriler, antibiyotiklere dayanıklı oluyorlar ya. Ama eğer biz, bir anda bırakıp, bakterilere karşı bakteriyofaj virüs tedavisini uygulasak, bakterilerin bu virüslere de karşı gelişmesi için, antibiyotik dayanıklılığını genetiğinden komple silmesi gerekiyormuş. Yani öyle yok hem çok güçlü hem çok bulaşıcı hem de dayanıklı vs hepsi bir arada olmuyor. DDR3 anakarta DDR4 ram takamıyorsun donanım yetmiyor, bakterinin de donanımı o kadar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 30 Mart 2021; 21:13:22 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.