Şimdi Ara

DH Adminin adaletsiz tutumu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Forumda kimin düzgün tartışma amaçlı kimin art niyetli olduğu bazen çok net anlaşılıyor.


    Şu şu mesajlar ceza almıyor, bu ceza fazla falan diyebilirsin ama "biz hepimiz çok masumuz ceza veriyorlar, muhalifler çok kötü hiç ceza vermiyorlar" demeniz ya forumu ve kendinizini görmemektir ya da birilerini salak yerine koyma çabasıdır.


    O zaman sizin gibi bazı örnekleri göstererek "forum yöneticileri akp teşkilatı çalışanları" şeklinde mi karşılık verilsin?


    Bu bölümdeki diğer konuya da yazdım. Bu bölümde yıllar boyunca muhaliflerin bu tarz adaletsizlik içerikli konular açmaya çalıştığını biliyorum ama devamlı "bunun yeri forum destek" denilip çok kısa sürede siliniyordu. Şimdi size izin veriyorlar. Bir de bu açıdan bak.

  • Forumun FBİ'dan korkulmazmı ya sonuçta herkesi arşivliyor dosyalıyor şak diye kanıtları ortaya getiren bir ajansın ..komik adamsın vesselam..

  • hapocod kullanıcısına yanıt

    Kardeş işine geldiği gibi anlamaya çalışıp, lafımı çarpıtma. Fetöcü şerefsizler İslamı kendi istedikleri gibi eğip, büküp kullandı tabiki. Benim dediğim adam çıkıp meydana '' hey ahali, biz islamiyeti kullanıyoruz, işimize geldiği gibi yorumluyoruz, dinler arası diyalog yapıyoruz hristiyan da cennette, yahudi de. Biz devleti ele geçiricez, darbe yapıcaz bunları kullanarak '' demedi değil mi ?



    Atatürke saygısızlığı, Atatürk'ün kurduğu partide Atatürk'ün adını anmaktan tiksinen chp istanbul il başkanı yapıyor. Çıkıp utanmadan Atatürk maskesi takıp, siyaset yapmaya çalışıyorsunuz bir de utanın biraz ya. Yüzünüz kızarsın, Tv ler chp liler Cananı aklamaya çıkmış. Attığı twitlerden birini kazara Ak partinin bir il başkanı atsa.. kıyameti kopartırdınız şimdi gıkınız çıkmıyor. Atatürk bu ülkede birilerinin çelik yeleği haline geldi sayenizde, En aşağılık suçuda işlesen '' Ben Atatürkçüyüm '' diyip, baklava desenli kazak giyince otomatikman bütün suçlardan arınıyor.


    Rica ediyorum Atatürkü ağzınıza almayın, mide bulandırmaya başladı çünkü yaptığınız siyaset anlayışı. Hayatında Atatürk ile ilgili tek kitap okumamışi hayatını okumamış insanlar ben Atatürkçüyüm diye ortada dolaşıyor. Bir de işine geldiği gibi Atatürk adını kullanıp, akılları sıra baskı unsuru yapmaya çalışıyor... Geçti o günler, demode oldu artık..





  • Biriyle yaptığın tartışma, karşılıklı olarak duyduğun saygıya dayalıdır. Üslup bozuksa, aynı şekilde cevap yazar herkes. Ben muhalif olanların hepsi şöyle, böyle demiyorum. İçinde gayet düzeyli tartışmayı bilen arkadaşlar da var. Fakat fanatik muhaliflerin açtığı başlıklara, yazdığı yorumlara bakınca hiç bir ceza almaması hatta hakaret ettiği halde. Buna rağmen hakaret etmeyen, küfür etmeyen bir kişinin sırf muhalefete karşı olduğu için ceza alması son derece yanlış.


    Sana burda açtığı başlıklarla, yazdığı yorumlarla art niyet taşıyan onlarca muhalif bulurum. Ceza almıyor hiç biri ? Demek ki savunduğun tez çöküyor. Tek kriter var ceza almak için, muhalefeti eleştiren başlık açtıysan, yorum yazdıysan ceza almak için yeterli... Moderatörün yazdığı mesaj ve tutumdan belli zaten. Gerçekten bir şeyleri anlatmaya çalışmak son zamanlarda çok yorucu bir hal almaya başladı.. Gerçeklere bu kadar gözü kapalı olmak, bir insanın hayatında varabileceği en kötü duraklardan biri.





  • POLECAT kullanıcısına yanıt

    İşte o mantıkla senin üslubun bozuk olduğundan aldığın cevaplar ona göre olmuyor mu? Bu durumda suçlu sen oluyorsun işte.


    Birinin fanatik yorum yazması ceza almak için yeterli değil.


    "Buna rağmen hakaret etmeyen, küfür etmeyen bir kişinin sırf muhalefete karşı olduğu için ceza alması" diyorsun? Benzer durumdan ben dahil pek çok muhalif ceza aldı. Ama senin ya da bölümdeki şikayet eden diğer üyelerin mesajları hiç masum değil. Hakaret etmek sadece ana avrat sövmek değildir.


    Şu anda ceza alan dolu muhalif var. O zaman senin hiçbiri ceza almıyor tezin de çöküyor. Ya da ceza alması gereken iktidar yanlılarından ceza almayanlar var.


    "Şu şu üyeler az ceza alıyor, bana şu kelimeden ceza verdiler buna vermediler" şeklinde itirazların olabilir ama "biz çok masumuz, süper düzgün mesaj atıyoruz ama sırf muhaliflere karşıyız diye ceza alıyoruz, muhalifler hiç ceza almıyor" demeniz dediğim gibi ya milleti bilerek salak yerine koyma çabası ya da ciddi olarak kendi yazdıklarınızın farkında olmamamız anlamına geliyor.





  • düşünce içeren, küfür içermeyen konu ve yorumlara 3 ay (yazıyla üç ay) ban verilmesi bence yanlış.

    1-2 yıl önce medyada bir tecavüz haberi cıkmıştı.Ben haberin yalan olduğunu ifade ettiğim bir yorum yüzünden 3 ay (yazıyla üç ay) ban almıştım. Ban sonrası tesadüfen karşılaştığım emekli bir DH admin 'e banın SS'ini gönderdim, emekli admin "cok yanlış bir ban olmuş" dedi, daha fazla birşey demiyorum.

    fakat burada arkadaşın 3 ay banı kaldırılmış galiba, cunku buraya yazabiliyor. benim bildiğim banlı kişi buraya dahi yazamıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    Ben karşımdaki nasıl yazarsa, o üslupla yazarım. Adam bana '' Geri zekalı '' diye hakaret ediyor, ceza almıyor bunu nasıl açıklıyorsun o zaman ? Kusura bakma ama gerçekten hükümete oy veren kişilerden nefret etme refleksi geliştirmişsin kayıtsız,şartsız sürekli bir suçlama modundasın. Olayın,Konunun ne olduğunun bir önemi yok senin için. Muhalefete eleştiri mi yaptın tamam suçlusun senin gözünde.


    Bana göster aldığın cezaların ss ni koy buraya bakalım neyden ceza almışsın, kaç gün almışsın. hodri meydan... Muhalif olduğu halde ben şunu yazdığım için gereksiz ceza aldım diyen varsa koysun ss alıp, görelim ne kadar haksızlığa uğramış.


    Sen diyorsun ki, muhalefete eleştiri yaparsan, muhalefetin savunulamayacak işlerini dillendirirsen o da hakarete girer ? tabi kavramları nasıl olsa kendi siyasi görüşünüz doğrultusunda şekillendiriyorsunuz.. dedikodu kıvamında açılan sırf hükümeti eleştiren başlıkların altında yazılan yorumlara bir bak bakalım, hangileri hakarete giriyor hangileri girmiyor açıklayabilirsin belki.


    Mesele ceza almak değil, mesele haksız yere ceza almak arasındaki farkı anlayabiliyorsundur umarım..


    Masumluk hiç bir insana özgü değildir, sadece Peygamberler masumdur. Ben hakaret, küfür etmediğim sürece istediğim eleştiriyi yaparım. Benim yazdığım mesajlar seni rahatsız ediyorsa, cevap vermekte zorlanıyorsan bu benim değil, senin problemin. Ama ben bu sayede muhalefetin nasıl bir yönetim anlayışı olduğunu idrak ediyorum, aklı ve izanı olan diğerleri de muhakkak görüyordur. Herkese ana,avrat sövüp hakaret edip sonra ceza alınca '' yaa bu ülkede düşünce özgürlüğü yok yea '' diyen muhalif mizansenlerine benziyor savunmaların.


    Ben gayet farkındayım yazdığımın, farkında olmasam ortada bir şey yokken ceza almam zaten. Yazdıklarım birilerinin zoruna gidiyor ki, daha bu forumda bile yasak getirmeye çalışıyorlar.. bu kafanın kazara devlet yönetimine geldiğini düşününce, özledikleri tek parti diktasını kurarlar 2020 li yıllarda.





  • DH Adminin adaletsiz tutumu.

    Forum Destek üzerinden oluşturduğum mesaj burada... Yasağım hala devam ediyor.. Yasaklandığım bölüm '' Türkiye ve Dünya Gündemi '' forumu. Bu bölümde bir yasağım yok. 5 Ocaktan beri işlem yapılmıyor...


    Adam bana '' GERİ ZEKALI '' diye hakaret ediyor, ceza almıyor... daha ötesi var mı ?


    Forum adminlerinden hakkaniyetli olanların hakkını yemek istemem, daha önce de başlık açtığım için 90 gün ceza almıştım. Sağ olsun adminlerden biri kaldırdı cezamı..



    Ben burada açıkca söylüyorum, varsa muhalif olduğu halde gereksiz ceza aldığını düşünen koysun aldığı cezayı, sonuna kadar hakkını savunucam. Ben 2006 yılından beri bu forumdayım. Aktif olarak katılamadığım zamanlar oldu, şifremi unuttuğum için giremediğim zamanlar oldu.. Sürekli girer haberleri,konuları okurdum.. Özellikle araba konusunda aktif bir şekilde takip ediyordum forumu. İlk katıldığım zamanlarda özelden mesajlaştığım gerçekten çok bilgili ve bir şeyler öğrenebileceğin entelektüel kişiler vardı. Bir konu üzerinden fikirleri ve düşünceleri tartışabiliyordun.. Fakat bugün gözlemlediğim kadarıyla Forum tamamen chp nin gençlik kolları gibi yöneten kişilerce seviyesini kaybetmiş durumda. Chpli,Ak partili,iyi partili veya başka partiye ait bir görüşü olabilir ama bu yaptığı işe yansıdığı zaman orada kaliteden söz edilemez..





  • POLECAT kullanıcısına yanıt
    Bu forumda hakaret kriterlerleri farklı. Örneğin "cahil" sözcüğünü küfür etkisi yapacak şekilde harmanlayıp kullanırsan, küfür anlamı alenen ortada olduğu halde, hiçbir ban cezası almaz, uyarı dahi almaz (bir kişinin uyarı alıp almadığı, diger kişilerce görülemiyor o yüzden onu da tam bilemiyorum) ancak belki (bakın belki diyorum) silinir ama sonuçta "cahil" "cehalet" sözcüklerinden doğaçlanarak "kurallara uygun!" küfürler cezasız kalır o yüzden forum cahil sözcüğü ile kaynıyor, En ufak bir şeyde "senin gibi cahilini görmedim" "seninki cehalet değil, daha ileri seviyeymiş, sana cahil dediğim için cahillerden özür dilerim" "bu yorumu yapmak sadece cahillikle açıklanamaz daha ötesi var sende" "zır cahil" "cahilliğin dibi" vs küfür etkisi yaratan tümceler değil mi? Cahil, cehalet sözcüğünden böyle tümceler kullanan kişilerle dolu forum. Muhtemelen "geri zekalı" sözü de aynı kapsamda degerlendiriliyor olmalı, yani kurallara uygun.

    Bu arada size 3 ay ban verildi diyorsunuz ama banlı gözükmüyorsunuz. 3 ay bana itiraz edip ban geri mi çekildi? Ben ne muhalefet, ne iktidar hiçbir yönde siyaset yapmadığım halde sadece bir haberin yalan olduğunu ilettiğim için 3 ay ban aldım ve o 3 ay uygulandı da. Sizin 3 ay uygulanmadı gibi görünüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 14 Ocak 2021; 11:21:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • POLECAT kullanıcısına yanıt
    Bölüm Yasağı olduğunu baştan belirtsenize. O zaman durum bence o kadar vahim değil.

    Hatırlatayım: Bir tecavüz haberi yalan/kurgu dediğim için 3 ay tam ban aldım. Orada forum kuralından cok, kurgu haberde güyya tecavüze ugrayan kişinin haklarını korumak üzere adminin bir mahkeme yapıp kendi savcı,avukat, jüri, ve hakim olup beni suçlu bulması sözkonusu. Bunları bir yere not düşün.

    Bu arada ben forum dışında diger iletişim kanallarını da kullanıyorum. Durum bunu gerektiriyor. Riot . im 'de istediğiniz odayı oluşturup konuları konuşabiliyorsunuz. Whatsapp çorbaya döndü, güvenli alternatifleri var örneğinhttps://forum.donanimhaber.com/p2p-tabanli-guvenli-iletisim-platformu-tox--138319076



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 14 Ocak 2021; 11:39:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geri zekalı dediği için ceza almıyorsa ben bu tür bir kelime kullanmadığım halde nasıl ceza alıyorum ? Peki bu kural neden sürekli muhalefeti eleştiren kişilere uygulanıyor ? Hakaret, küfür olmasa dahi muhalefeti eleştirsen ceza alıyorsun ama karşındaki kişi sana hakaret etse ceza almıyor.



    İlk mesajımdaki görsele bakarsanız aldığım cezayı göreceksiniz. Bir habere yalan dediğin için 3 ay ban yemişssin normal mi bu durum sence ? Haberin içeriği ne ile ilgiliydi ?

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.