Şimdi Ara

Eski EA Sports başkanı, FIFA Ultimate Team'in kumar olmadığını düşünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eski EA Sports başkanı, FIFA Ultimate Team'in kumar olmadığını düşünüyor



    Spor oyunu deyince akla gelen ilk oyun serilerden biri de elbette FIFA serisi. FIFA serisi denilince de uzun yıllardır FIFA'nın ülkelerce tartışıldığı tek bir konu var, o da FIFA Ultimate Team'in kumar olup olmadığı.



    Ayrıca Bkz.Hitman III'ten yeni oynanış videoları paylaşıldı



    FIFA oynayanların bileceği gibi oyunun bir Ultimate Team modu bulunuyor. Bu kısımda kendinize farklı takımlardan aldığınız oyuncularla bir kadro oluşturuyorsunuz. Bu kadroyu hazırlarken oyun içi paraları kullanabileceğiniz gibi gerçek parayla paket satın alabiliyorsunuz ve bu paketlerin içerisinde belirli bir değer aralığında futbolcular çıkıyor. Yani bir şans faktörü mevcut. Şans faktörü mevcut olduğu için de birçok ülke bunun kumar olduğunu düşünüyor.



    Ancak geçtiğimiz günlerde GamesIndustry.biz'e konuşan EA Sports başkanı Peter Moore, FIFA Ultimate Team'deki bu paketlerin kumar olduğunu düşünmüyor. Ana sebep ise her açılan pakette oyuncunun elinin boş kalmaması. Açtığı her pakette belirli bir değer aralığında kart çıktığı için oyuncunun mutlaka parası ile bir karşılık alabildiğini düşünen Peter Moore, FIFA Ultimate Team'in kumardan çok uzak olduğunu söyledi.



    Ayrıca Peter Moore, oyuncuların bu kartlara yoğun ilgi göstermesi ve kazanılan paranın büyük bir kısmının buradan olması, oyuncuların şikayetçi olmadığının bir göstergesi olduğunu düşünüyor.




    Kaynak:https://www.pcgamer.com/fifas-ultimate-team-is-a-long-way-from-gambling-says-former-ea-sports-president/



  • Bal gibi de kumar, o paketlerden çıkanlar çok büyük oranda açmak için verdiğinizi karşılamıyor buna rağmen oyun neredeyse devamlı paket açmak üzerine kurulu.Peter denen arkadaş oyuncuların şikayetçi olmadığını söylemiş de adamlara başka şans bırakmazsan paket açmaktan başka ne yapacaklar,ortalama bir oyuncu haftalık ödüllerle iyi bir oyuncu almaya kalksa bir ay yada daha fazla beklemek zorunda kalır.
  • Beni hiç sarmıyor UT sürekli kadro kurmak için falan ne biliyim online olarak Pro clubs modundan daha çok zevk alıyordum


    Bence EA'in her sene benzer oyunu öne sürmesinin sebebi UT'den yeterince para kaldırması

  • Hersey iyi guzel diyelim de, oyunun momentum sistemi oyundan sogutur. Oyunu biraktirdi bana almadim son 2 oyunu.
  • Gerçek kumar sektöründe de milyarlarca dolar dönüyor. Onun için de kullanıcılar şikayetçi değil diyebiliriz. Sıkıntı bir sistemin yürüyor/çalışıyor olması değil. Paketten güzel kart çıkan oyuncu zaten mutlu, kimisinin imkanı var harcadığı parayı çöpe atmış gibi düşünerek giriyor ve sıkıntı yaşamıyor. Ama cebindeki son parayı harcayan kullanıcıyı eziyor sistem. Aynısı kumar için de geçerli. Oyunda sıkıntı olmasının nedeni yaş sınırı olmadan herkes oynuyor bu oyunu ve küçük çocuklara bir şekilde bu alışkanlığı kazandırmış oluyorsun.

    Hoş işin başındaki adamdan "Evet ya, büyük kumar. Nasıl yaptık bu işi?" demesini beklemeyiz :)

  • Bal gibi de kumar, o paketlerden çıkanlar çok büyük oranda açmak için verdiğinizi karşılamıyor buna rağmen oyun neredeyse devamlı paket açmak üzerine kurulu.Peter denen arkadaş oyuncuların şikayetçi olmadığını söylemiş de adamlara başka şans bırakmazsan paket açmaktan başka ne yapacaklar,ortalama bir oyuncu haftalık ödüllerle iyi bir oyuncu almaya kalksa bir ay yada daha fazla beklemek zorunda kalır.

  • mck94 kullanıcısına yanıt

    Bu momentum olayından dolayı FIFA 16 dan beri yeminliyim artık FIFA satın almayacağıma. Zerre kuruş yedirmem daha da Battlefield serisi dışında Allah'ın dolandırıcı EA firmasına.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belçika da yaşıyorum burada oyunlardan kasa açılmıyor paket alınmıyor. 2k21 de auction house kullanmak bile yasak. keşke her ülke de böyle olsa bunlar da kaldırmak zorunda kalsa.

  • Hadi ordan. Şu oyunu oynayıp şikayet etmeyen biri yoktur. Momentum olsun paket şansı olsun server olsun... Daha var. Oyuncularını dinlemedikleri belli zaten

  • Bence gaaaaaaaaayeeeeeettttttt haklısın btf 1 den başka alınmaz bişey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.