Şimdi Ara

2001 ŠKODA FELİCİA İNCELEMESİ- (Felicia uğurlu geldi, satarken iyi ekmek yedirdi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
2
Favori
15.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alirken guvenli olsun şöyle olsun bole olsun diye tonla para dök sonra gidip o araba eskimesin diye daha guvensiz , sorunlu ,her an yolda birakacak arabaya binmek .
    Ulkemin insani sasirtmaya devam ediyor.
  • Bu tip eski arabalarda avrupa arabaları çok sorun çıkarıyor yaştan dolayı. Ben olsam japon bakardım , he yaptığınız bence saçma ama sizin kendi düşünceniz birşey diyemem. Ayrıca tigun a ölen biten bi kızda görmedim duymadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarGoS -- 5 Ocak 2021; 1:28:17 >
  • Konunun kendisi cok guzel, yani 183 bin km'de bir Felicia'nin alinma hikayesi. sonrasinda arabaya yapilan bakimlar, hepsi takdir edilecek cok guzel forum konulari.


    Tiguan km yapmasin, eskimesin, kapida dursun vs. diye, gayet eski ikinci bir araba alma kafasi, farkli bir konuda cok genis kapsamli olarak ele alinmali  

  • Tiguan eskimesin diye 20senelik arabaya binmek mi ?

    İşte yeni Türkiye....

    Ustalık dönemi dediklerinde inanmayanlar, hepiniz inşaat ustasi kadar bile zengin hisstmeyeceksiniz demek istemişler...

    Vergi ödemekten, donumuz eskimesin diye eski don giyecek millet neredeyse...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 5 Ocak 2021; 2:8:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @JNG90 güzel konu olmuş elinize sağlık.


    Evine servis girmeyen, televizyondan bilgisayara, uydudan merkezi kablo tesisatına, telefondan tablete, boyadan koltuk tamirine kadar kendisi yapan biri olarak araba hakkındaki bilginizi taktir ettim.


    Araba anlamadığım, tamiri elimden gelmeyen birkaç konudan biridir, bu sebeple arabadan anlayanları çok taktir ederim. Her şeyi tamir ettiğimi bilen herkes arabadan da anladığımı sanar ama basit elektrik aksamı dışında hiç anlamam. Araba bozulunca servis çağırır ve servis ne derse onu yaparım, buji nerededir onu bile bilmem hiçte merakım yoktur, ihtiyaç dışında sürmekte hoşuma gitmez binmekte.


    Arabanın şurasında şu parça vardır şunu değişirim, yürüyeni şöyledir, boyası böyledir, bunu değişirsen şu olur gibi nokta tespit yapıp ardından tamirini de yapabilenlere saygı duyuyorum. Sizin konuda bilgi veren bir konu olmuş, konunun hikayesi çok güzel olmuş, elinize sağlık.





  • Baştan sona okudum. Emek vermişsin. En güzel iş severek yaptığın iştir. Güle güle kullanın.🌷 Bende Corsa 98 var. Eski arabalar daha diri duruyor.
  • Girme sakin kurumlararasi gecis sinavina hata edersin, geldigin yeri ararsin pisman olursun.


    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2001-model-180-bin-kilometre-skoda-felicia-891467149/detay


    Ucuz degil ki klimali modelleri bu fiyat nedir boyle  


    Ben klimali alirim mesela kuraklik var, yazin fena olacak hava sicakliklari. Hep 1.6 motorlu cikiyor klimali olanlar nasi arabaymis anlamadim 1.2 twingoda klima var buna koymamislar alanlar hep klimasiz mi almislar bayiden ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şanzıman yağınızı atf 2 ile değiştirin rahatladığını göreceksiniz.

  • hocam arabaya ağır bakımını yaptırmamışsın. sizin anlattıklarınıza göre ilk sahibi olan vatandaşın da hiç uğraşmadığını tahmin ediyorum. bu kilometrelerde ilk ağır bakım yapılmalıdır. yağ pompası, zincir seti vs. komple değişmek gerekir. siz yürüyen mekanik elemanları değiştirmişsiniz. ve anlattığınıza göre şanzımanın durumu da kötü. viteslerin zor geçmesi bir özelliği değil bakımsızlığından kaynaklanıyor.

  • 20 yaşında araca 35k verip bile bile ladese girmissin sen zaten. :)


    Bizde diyoruz şu hurdaları bu paralara kimler alıyor sonuç ortada. Ayrıca bir insan neden aracı eskimesin diye başka bir araç kullanır ölünce tiguan seni sırat köprüsünden geçirmeyecektir eminim. : Felicia can güvenliğinin hiç olmadığı bir araç.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 5 Ocak 2021; 9:37:11 >
  • Avrupada bu arabaları çöpe atıyorlar genelde. Bizde yenisinin vergisinden dolayı eskiler yaptirilip biniliyor. Gayet çevreci bir yaklaşım aslında.

    Oldu olacak şanzımanla motorada bir el atın, pek birşey kalmamış sonuçta. Güvenlik diye mızmızlayanlara karşı birde rollcage takın. 10 sene sonrada 1 milyonuncu km diye video çekersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 5 Ocak 2021; 9:46:52 >
  • Vay be, o yaşta aracın, o km'de oluşu hem de Türkiye'de mucize gibi. Bir kere ülkemizde maalesef %80 neredeyse km düşürme namussuzluğu yapılıyor. Ve ortalama benim gördüğüm arabaları senede rahat 30-36 bin yaptırıyorlar. Ben ileride benimkini satacağım zaman kafam rahat olacak, tüm bakımları yetkili servisten yapıldığı için, tüm km'leri, seceresi yetkili sistemden tak tak çıkıyor. Alanında kafası rahat olur, benim de.

  • İnşallah bu yazıyı dalga amaçlı yazmışsındır, senin adına ben utandım.. "Dizaynı da Porsche firmasının yaptığını duydum ve tesadüf değil. Zaten Skoda'nın kurucuları Vaclav Laurin&Vaclav Klement ile Ferdinand Porsche aynı okulda öğrenciymiş..."

    15 liralık arabayı 35e almış 5 sayfa yazmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartagines -- 5 Ocak 2021; 16:45:26 >
  • konu sahibi açık vw fanı.20 yaşında boya kalmamış japon araçları falan yazmış ama yollarda 96-97 model corollalar cirit atarken ben o yaşlarda vw marka araç göremiyorum.heleki felicia ya tank demişsiniz tok kapı sesi falan duydunuz o yüzden mi acaba?

    japonlar vw yıllarca 8 valfli bora sattı diye bize gülüyor hala tank tüfek diyoruz.

  • Millet bayağı bayağı saygısız yahu!  

    -----------

    "Yazı güzel, yaptıklarınız da güzel. Eğlence olsun diye yapıyorsanız da, Tiguan'ın ömrünü uzatmak için yapıyorsanız da elinize sağlık."

    -----------

    Evet gençler, efendiliğin modası hiç geçmez. Yapmanız gereken şey bundan ibaretti. Gerçekten burada kalite bayağı bayağı düşük yahu... Sık sık soruyorum kendime, bu çukurda ne işim var diye ama, bir umut işte...  


    Herkes kendi gerçekleri ile düşünüyor. Karşınızdaki insanın gerçeklerini biliyor musunuz mesela? Mesela, farazi konuşuyorum, ben fabrika açıkken Gebze'de oturuyor olsam (Allah korusun), işe Tiguan'la gidip iki haftada bir lastikten akıllı vida çektirmem. Ek olarak da 150 kiloluk motorun teki yatak sarar, Tiguan kapıda. Motoru Tiguan'a yüklet, yolla çalışanı motorcuya falan... Yapar mıyım? Yapmam.  


    Herkesin gerçekleri farklı özetle. Saygılı davranmayı öğrenmezseniz, saygı görmezsiniz. Bilginize.





  • Komik konular, arabaya binmeyecekseniz satın faize koyun.

  • Güzel ve bilgilendirici bir konu olmuş, elize sağlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiguan ve feliciayı sat.


    Madem tiguan masrafları agır geliyor yürütebilecegin bir araba al.


    Tiguan aracın var ve kasko yaptırmıyorsun. Bakımlarından kaçıyorsun lastik masrafını düşünüyorsun.


    O zaman tiguanı niye aldın.19'' lastik fiyatlarını biliyorsan.Benzin masrafını vs düşünüyorsun bakımalrı düşünüyorsun.


    Tiguanı düşünüyorsan birisi çalsa gitti paralar ya arabana kasko yaptır yada masrafları fazla geliyorsa sat.

  • Bu arkadaş al satçı felicia piyasası oluşturmaya çalışıyor  

  • Keyifle okudum farklı bir tecrübe olmus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.