Şimdi Ara

Wifi Güçlendirici Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar daha önceden benzer konular da açılmış, ama oradaki birçok terimi anlamadığım için, benim adıma daha sağlıklı olacağından böyle bir konu açma gereği duydum.


    Kısacası nasıl bir şey istediğime değinirsek, benim için çok teferruatlı bir cihaza gerek yok. Yapmak istediğim kısacası şu, 2 üst katımdaki arkadaşımdan internet alıyorum. Modem tam oturduğum odanın iki üst katında bulunuyor. Pc ile modeme rahatlıkla bağlanabiliyorum, ama sinyal kalitesi bu durumdan ötürü biraz düşük. Kablolu bir şekilde interneti alma şansım bulunmuyor, bu yüzden wifi ile aldığım interneti wifi ile dağıtmak istiyorum. Sinyal kalitesini yükseltip, daha verimli bir internet kullanmak istiyorum.


    Yaptığım araştırmalar sonucu şu ürünü buldum; Xiaomi Mi WiFi AC1200 Router 4A Giga Version 1167 Mbps 2.4G 5G Çift Bant 4 Antenli


    Bu ürün işimi görür mü bilmiyorum.


    Bir de bu ürünü buldum; Keenetic Air AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 5xFE Fiber Mesh WiFi Router/Genişletici/Access Point


    Tabi hangisi daha iyidir bunlar işimi görür mü emin olamıyorum. Bir de sadece menzil arttıran, powerline adaptör olanlar varmış sanırım, ama bana powerline mı lazım yoksa router modem tarzında olanlardan mı bilemiyorum. Ürünü bir an önce almak istiyorum. Kargolama süresiyle birlikte 4-5 gün sonra elime ulaşacak çünkü. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler arkadaşlar.








  • Hocam, Xiaomi'nin her ürününden uzak durun almayın aldırmayın. (Scooter hariç, scooterımı seviyorum.) Birkaç gün önce Xiaomi Wifi Pro Adaptor siparişi verdim. Dün saat 16 gibi elime ulaştı, şu ana kadar cihazla uğraştım. Olmadı, laptop ile anlaşamadı alet :) İade talebi oluşturdum. Eğer Xiaomi'nin bu tarz ürünleri hakkında forumları incelersen bin bir değişik sorun olduğunu görürsün. Keenetic hakkında bir şey diyemeyeceğim. Tavsiyem TP-Link alman. En azından kalite var ortada.

  • TP link'in dual band wifi range extender tiplerinden alicam gibi, ama bana tam olarak nasil bir urun lazim hala daha emin degilim. Yardimlariniz icin tesekkurler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: P1vsCPU

    TP link'in dual band wifi range extender tiplerinden alicam gibi, ama bana tam olarak nasil bir urun lazim hala daha emin degilim. Yardimlariniz icin tesekkurler.

    o xiaomi router ın eski modelini 3 sene kullandım, çok memnun kaldım öneririm.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.