Şimdi Ara

Dijital Rubik küp WOWCube satışa çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dijital Rubik küp WOWCube satışa çıkıyor



    CES 2020 fuarında katılımcı oylarıyla en yenilikçi ürün seçilen ve CES 2021 fuarının da onur konuğu olan dijital Rubik küp olarak tanımlayabileceğimiz WOWCube kısa süre içerisinde satışa başlamayı planlıyor.



    WOWCube nedir?



    WOWCube dijital bir Rubik küp olarak tanımlanabilir ancak yetenekleri bundan çok fazlası. Ürün bildiğimiz dörtlü minik Rubik küplere benziyor. Bununla birlikte donanımı gereği standart Rubik küpten biraz daha büyük.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi Mi 11 tanıtıldı: Snapdragon 888 yonga seti, Harman Kardon ses



    Toplamda 24 yüzeyi olan küpün tüm yüzeyleri IPS LCD ekranla kaplanmış. Ekranlar 240x240 piksel çözünürlüğünde. 8 adet mikro kontrolcü ekranları kontrol etmenizi sağlıyor. Kontrolcüler toplamda 1.7GHz hızına çıkabiliyor. 6 eksenli jiroskop ve ivme ölçer hareketleri takip ediyor. 8 kanallı ses sistemi yanında Bluetooth 4.2 mevcut.



    Etkileşim ise parçaları çevirdiğinizde veya küpü hareket ettirdiğinizde gerçekleşiyor. Her ekran birbirine akıllı bağlantılar ile otomatik olarak verileri iletiyor. 8 saat oynanabilen küp hızlı şarjı da destekliyor.



    Dijital Rubik küp WOWCube satışa çıkıyor



    WOWCube için Android ve iOS uygulamaları mevcut. Tüm oyunlar bu uygulama üzerinden küpe aktarılıyor. Farklı bir tasarımı olduğu için içerik açısından önemli bir potansiyele sahip. Standart Rubik küp oyunu yanında boruları birleştirme, labirent veya arcade tarzı oyunlar oynanabiliyor.



    Ayrıca ekranları widget olarak kullanabilme, akıllı ev sistemlerini kontrol etme, ekranda çeşitli bilgileri yansıtma şeklinde sayısız imkan mevcut. Şimdiden pek çok içerik mağazada yerini almış. Yaz aylarında prototip üretimine geçen WOWCube ürünü CES 2021 sonrasında satış detaylarını açıklayacak.



     





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    WOWCube
    WOWCube
    WOWCube
    WOWCube
    WOWCube
    WOWCube
    WOWCube
    WOWCube
    WOWCube


     



     






    Kaynak:https://wowcube.com/







  • Içindeki kabloları nasıl dizayn etmişler merak ettim.
  • Bir bana mı çok gereksiz geldi? Onca lcd ekranlı küp, bayağı da pahalıdır bu. Bunun aynısının oyunları var tablette bedava indirip oynuyon, ne gerek var elinde pilli ekran çevirip durmanın.

  • mr.biceps kullanıcısına yanıt
  • mr.biceps kullanıcısına yanıt

    tek mantıklı açıklaması, sinyal ve güç bağlantılarının wireless olmasıdır.

  • Bunun fiyatı can yakar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.