Şimdi Ara

Virüs umrunda olmayan arkadaşımın annesi vefat etti. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
4
Favori
21.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
388 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • orcnd kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle.

    Mesela grip kapıyosun kaptığın ilk günden burnun akıyor, tıkanıyor falan. Ama korona virüs öyle değil günlerce belirti göstermeyebiliyorsun. Bu yüzden bu virüs çok yayılıyor direk ilk günden belirti gösterse herkes anlayıp tedavi olurdu.

  • Virüsün bir kuluçka dönemi oluyor pat diye semptom göstermiyor. O sürede başkalarına da bulaştırıyorsun.


    Bir de belli bir yoğunlukla bünyeye nüfuz ederse işte o zaman etkili şekilde hasta ediyor. Azar azar gelince bağışıklığın tolore ediyor.


    Geçen gösterdiler havada partikül olarak uçuşuyor ve sana doğru kümelenmiş şekilde tutunup solunum vasıtasıyla bulaşıyor virüs.



    Çok ışıklı ortamda bilen bilir havadaki toz partiküllerini görürsünüz, virüs görünmese de aynı şekilde uçuşuyor ve solunum ile kapıyorsun.

  • Virüsü ciddiye almayanlar, maske takmayanlar yakınlarından birisini kaybettikten sonra mı ciddiye alacaklar? İlla kendilerine veya ailesinden birine mi bir şey olması gerekiyor, illa canı mı yanması gerekiyor? Çok yazık.

  • Maske takmamak cinayete teşebbüstür, gücüm kuvvetim yerinde dilerim ki maskesiz birileri yakınımda bulunurda maske yerine bandaj takmak zorunda kalır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: InspiredTiger

    Ya bu nası bir kafa yapısı ??


    Ben en azından dikkat ettim ama yakalandım, dikkat etmesem virüsü takmadığım halde yakalansam ve ailemden biri vefat etse çok büyük vicdan azabı duyardım. Ama dikkat ettiğim halde olduysa kendimi fazla suçlamam.


    Gerçi bu cümleyi kuran insanın yakınını kaybetmesi umrunda olmaz.

    gayet mantıklı bir kafa yapısı. siz adama çok dikkat etmiyordu diye laf ediyorsunuz ama kendiniz çok dikkat etmenize rağmen tüm aile geçirmiş, ee ne anladık bu işten? çevremde de var böyle evden dışarı adımını atmadan korona olanlar. olacak kardeşim, bunun kaçarı yok. illa ki bir yerden bulaşıyor. açık havada insan trafiği tenha bölgelerde maske takmanın kimseye faydası yok bunu da belirteyim.





  • TiesTorN kullanıcısına yanıt

    Hiç mantıklı değil. Bak diyorum ya en azından korunmaya çalıştım ama koruyamadım dersin anladın mı bu şekilde ?

    Ama bilerek sorumsuzca dikkat etmezsen sen vicdan azabı duymaz mısın ?


    Neyse ya kime ne anlatıyorum ?

  • en çok da ailem için dikkat ediyorum bu azabı yaşamamak için ömür boyu

  • Virüs bulaşan kişilerin çoğu öyle düşündüğü için bulaşmıyor.

  • Eskiden porno izlemek için CD ciye gidip cd ye çektiriyordun.

    Artık tek tıkla istediğin yerden izleyebiliyorsun

    Bırak da sars (2001yanılmıyorsam) virusunun asisi 2020 de bulunsun. Yani yeni bulunan bir sey yok.


    Mrna 15 yildir, inaktif asi 100 yildir var.

    Araba surmek asidan 20kat daha riskli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Yaniliyorsunuz


    Bu tarz insanarda zihin ve empati yoktur.

    Annesini gömüp 1 haftada unutacak.

    Su forumda konuyu okuyup dusunenler kadar bile dusunmeyecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Aşkına TV'de duyduğunuz saçmalıkları araştırmadan etmeden burada yazmayın.



    Asemptomatik bulaştırma ihtimalinden haberin var mı? Olasılığını biliyor musun da çocuğu annesini öldürmekle suçluyorsun?


    Alın okuyun: Çin, Wuhan'da 10 milyon kişi test ediliyor, 300 asemptomatik bulunuyor. Peki bu asemptomatiklerin kaç kişiye bulaştırdığını görüyorlar : 0


    Tekrar yazıyım : 0..



    Bu yazdığın saçmalığı şimdi o çocuğun okuduğunu ve annesini öldürdüğünü düşündüğü için bunalıma girdiğni ve intihar ettiğini düşün. Biraz vicdanın varsa bu saçmalığı silersin, milleti yanlış yönlendirmeyin


    !






    Virüs umrunda olmayan arkadaşımın annesi vefat etti.




  • Revenque kullanıcısına yanıt
    Uzmanlığınız neydi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle insanlar yüzünden İstanbul sürü bağışıklığına geçti resmen. Ben Edirne'de okuyorum, hastanemizde ortopedi servisi bilr korona için çevrildi. Tüm yoğun bakımlar dolu... Ama gidin sorun "ÇOH BÜYÜĞK OYUN, GORGU İMBARADORLUĞU GURUYULAR". Aynı tiplere sorsan bu ülke için ne yaparsın diye "Bu vatan için ölürüm!!!" der ama başkasının sağlığı için dışarıda maske tak diyorsun, sanki anasına sövmüşsün. Haspam nefes alamıyormuş.


    Bir de aşı 1 senede geliştirildi, nasıl güveneyim diyen resmen beyin olaral saman taşıyanlar var. Herifler bu teknolojiyi 10 küsür senedir geliştirmekteler, coronadan önce SARS/MERS gibi hastalıklar vardı. Sanıyorlar ki covid-19'dan önce korona virüsü asla bilinmiyordu. Uzaydan gelmedi ki bu virüs... Ki Pfizerin aşısı FDA'den onayını aldı... FDA dediğimiz oluşum bizim tırt sağlık bakanlığına benzemez, her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceler, raporunu hazırlar, uygunsa raporunu verir.


    Bizimkiler korkaklarından aşı vurdurmaya karşıtlar. Bir başkasının hayatını kaybetmesine sebep olacağına milyonda bir riski göze almaktan bile korkuyorlar... Sorsan hepsi en cesur, en erkek...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • valla benim hiçkimse umrumda değil(ben dışındaVirüs umrunda olmayan arkadaşımın annesi vefat etti. ).özen de göstermiyorum.bir kere yakalandım ve atlattım Virüs umrunda olmayan arkadaşımın annesi vefat etti. 

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.