Şimdi Ara

iPhone SE 3 geliyor: Daha büyük ekran, çift kamera ve 5G desteği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
7.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SE küçük model olarak çıktı diye hatırlıyorum, 6" seviyesine çıkacağını zannetmem. Olur da çerçevesiz ekranla şu anki fiyatlarda gelirse de çok ciddi bir seçenek olur.

  • A14 işlemci iphone xr tasarımı olursa süper olur

  • Apple sürekli ekranı büyüterek Xiaomi'yi haklı çıkarıyor. 144hz ekran, 5000 mAh batarya, 3 kamera, 33W hızlı şarjlı Xiaomi Mi 10T kalitesini yine geçememiş

  • hukuk1453 H kullanıcısına yanıt

    Bunun cevabı "gelecek mi?"den ziyade "böyle bir şeye ihtiyacımız var mı? Çıksa pratik olur mu?" olmalı diye düşünüyorum, ben daha kavisli ekranların yok olması gerektiğini düşünürken %100 ekran/gövde oranının tek yolu var, o da 360 derece kavis koyabilmek. Yani köşelerde dahi kavis kullanarak çerçeveyi önden görünmez yapmak. Bu şekilde bir dizayn ilk ciddi düşmede o inanılmaz pahalı ekranın tuzla buz olması demek. Bunun dışında elimde şu an Mi 9T Pro var ve düşünüyorum da bundan daha ince çerçeveleri olsa telefonu nasıl tutarsam tutayım bir şekilde elim ekrana değerdi.

    Bu yüzden aşılması gereken konu alt çerçevenin diğer çerçevelerle eşit olduğu çentiksiz deliksiz olabildiğince ince çerçeveli bir telefon yapmak, şu anda en yakını iPhone 12, çentik olmasa tüm çerçeveler eşit ve ince, ekran da süper kaliteli, o çerçeveler bir tık daha incelip çentik ortadan kalktığında ekran olarak rüya telefon ortaya çıkacak; kavissiz en yüksek ekran/gövde oranına sahip telefon...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bio technolog

    5 kasasının sadece ekran kalsın kalan çerçeveyi kes çerçevesiz olsun bak nasıl satıyor 4 veya 3.5 inç çerçevesiz gelsin ilk günde alırım

    Hocam bütün gün manyak gibi trafikte yolda yürürken falan telefonla mesajlaşıyorum ya da işlerimi hallediyorum kullandığım telefon 6.2 inç.Sizce de bu fetişe bir son vermenin zamanı gelmedi mi ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Apple sürekli ekranı büyüterek Xiaomi'yi haklı çıkarıyor. 144hz ekran, 5000 mAh batarya, 3 kamera, 33W hızlı şarjlı Xiaomi Mi 10T kalitesini yine geçememiş

    Evet büyük ekran Xiaomi tarafından icat edildi... 5s 4 inc ekrana sahipken 5.5 inc note 3 kullanıyordum... Şuanda iPhone 12 Pro 256gb kullanıyorum bir önceki telefonum da Xiaomi Mi10 idi ona rağmen bunu diyorum bak fanboyluğun alemi yok paran varsa al istediğini kullan firmaların gözünde parası olan bir karıncadan farkı yok 3 günlük dünya için cebimdeki markayı savuncam diye k*çınızı yırtmayın eskiden Samsung, Apple fanboyları ile uğraşıyorduk şimdi Xiaomi fanları çıktı bir de eskisi gibi dolar bakımından bile ucuzluk avantajı yok herifler 400 dolara amiral gemisi çıkarıyordu şimdi ortasegment telefon çıkarıyor o zamanlarda Xiaomi CEO'su amiral gemisi telefonun 600 dolar üzerine çıkmasını gerektirecek donanımsal bir değişiklik yok diyordu...





  • helal olsun apple'a fan kitlesi nasıl sevilir tüm aleme gösteriyorlar. ben böyle bir sevgi görmedim. kredi çekip bu telefonu alan adama her şey yakışır.

  • Oled ekran olursa süper amolur

  • Arkadaş büyük ekran iphone mu yokta küçük ekran sevenlere laf ediyorsun? Bende iphone se kullanıyorum sebebi de küçük ve daha taşınabilir olması. Zaten bu aletinde konsepti bu. Büyük ekran istesem onlara yönelirim sana ne?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelse neye yarar. kimbilir kaç para

  • eski kenarliklar ile gelsin yeni iphone da oldugu gibi. O tasarim daha klasik ve goze hos gozukuyor
  • Bak bu alınır
  • SE güzel telefon da 2020 yılında hala kalın çerçeveli telefon kullanmak da pek bana göre değil

  • bio technolog kullanıcısına yanıt
    O biraz zor artık, o kasaya ne batarya sığar ne anakart ne de kamera. Belki mini ölçülerinde yaparlar ama o zamanda ucuz olması için kısacak bişeyler lazım.
  • bio technolog kullanıcısına yanıt

    Fantezi kurmak serbest tabii. 12 mini dediğin telefon. 5S kasasında tam ekran diye bir şey OLMAYACAK.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay anasını standart error3 çıkıyor... vay anasını...

  • Jobs görse kahve tepsisi gibi iphone modellerini ne derdi sanıyorsun?

  • 5.3 inç ekranlı LG G5ten SE'ye geçtim rahat ettim. Ekran şu an gayet yeterli geliyor ve ufak olduğu için kullanımı ve taşıması oldukça kolay. Açıkçası büyük ekranlı telefonların gereksiz yük olduğunu düşünmeye başladım, hem cepte çok yer kaplıyorlar hem de bir nebze daha ağır oluyorlar. Ufak bir telefonu tek elle rahatça kullanırken büyük ekranlı telefonlarda çift el kullanımı zorunlu gibi bir şey.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Keşke yazmadan önce bir araştırsaydınız. iPhone SE ABD’de iPhone 11 ve iPhone 11 Pro’dan sonra 2020’nin en çok satan iPhone modeli oldu. Zaten Apple iPhone 11’den fazla satsın diye bir beklentiyle satışa sunmadı. Fakat beklediğinden fazla talep görmesi Apple’ın iştahını kabartmış durumda. Haliyle Apple giriş segmentindeki kaymağın farkına varmış durumda. Çıktıktan üç ay sonra global çapta yaklaşık olarak 14 milyon satmış bir model. Şu an tahminen 20 milyonu geçmiştir.

    https://m.gsmarena.com/five_of_the_top_10_smartphones_sold_in_the_us_during_first_week_of_september_are_iphones-amp-45473.php

    https://www.gsmarena.com/2020_winners_and_losers_apple-news-46837.php

    Yanlış hatırlıyormusum demekki gerçi bu fiyatla başarılı olmuş olması çok şaşırtıcı değil. Ama bu yeni model daha da başarılı olur gibi duruyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.