Şimdi Ara

okuma,umurumda değil. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
4.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya ne dion bos yapma

  • Triplere bak hajsjdkf


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • knk beni bloklamıştın :(


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dh'da yeni olmadığınız, "dh'de" yerinde "dh'da" yazdığınızdan belli. çünkü gerçek bir donanımhaber'ci "dehaş" diye okur dh'yi...
  • Hocam bu forumda çok başarılı kişiler var.Boş bir yer değil evet ama ciddi anlamda moral bozucu konuşan ofansif insan da çok var.Ben yazdigin metni keyif alarak okudum.Deli dolu eglenceli birisin gibi.Farklisin.Buradaki gerzekler ergenligin bitmedi ,mi asi cocuk vs diyerek demolorize etmeye çalışmış belli ki.Belki yaptığın netlerden dolayı kıskanıyor olabilirler de.Belki de farkli olanlara tahammülleri yok.Bu forumda guzel tavsiyeler alabilirsin.Sana faydalı olur.Ama trolumsu insanların moralini bozmaya odaklı yazan da cok.Sene başında katıldım foruma,ilk zamanlar dediklerini takıp moral bozukluğu yaşadım bazen.Sağlam bir psikolojik yapıya sahip olsam sene basindaki netlerimi 3 ayda çok güzel yükseltebilirdim zaten.Buradan bağımsız bazı seyler oldu aynı netlerle yola devam ediyorum. Kim ne dedi,ne yaptı cok takan bir yapım var.İgrenç bi huy.Sene başında Türkçe netlerimle dershane ikincisi oldum.Burada bana git kitap oku Türkçeni geliştir dediler.Umursamadan yazdığım için.Sene basında kendimi yererek bi yazi yazdım.Hadsizin biri git koca bul evlen olmaz senden tarzında bir şey yazmıştı.Komik gerçekten.Elestrilere açık olmalıyız burasi bir forum ama bazıları işin ucunu saygısızlığa götürüyor.Her neyse burda seninle AsI cOcUk diye dalga gecenleri ,ergenligin bitmedi mi diyenleri takma.Kendini değiştirme.Net aralığın çok iyi.Temponu da arttır ama .Yapabilirsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ceza yememek için hakaret etmek istemiyorum.Onu demorolize eden insanları takmaması neden senin dalga geçtiğin bir şeye dönüyor?Gayet mantıklı bi karar verdiği.Neden bununla dalga geçiyorsunuz arkadaşım?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya yemin ederim o kadar nefret dolusunuz ki.Kız sadece dandirik sacma bi hitabı kullandı diye ve cinsiyeti sizden farklı diye dışlıyorsunuz muamele çekiyorsunuz.Ayıp yaptığınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çukulatammm <3


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prensesela P kullanıcısına yanıt

    forum ne saçma bir yere dönüştü ya. bak dostum donanım haber tyt/ayt forumu yıllardır bulunan bir yardımlaşma ve goygoy forumudur. burada sadece beyler 345 tyt mat nasıldır? diye sorulmaz. burada evine kamp kurandan tut behzat rasulisi ile vs. atanına kadar adam var. burada nelerle dalga geçildi. bi kıza fosforcu dedik diye s**mediğiniz kaldı.

  • Ne garip insanlar var.Çok zeki olmak böyle bir kafaymış demek ki .d


    Çılgın kalpli kardeşim masada 10dk oturup kalkarak sadece 1 tane sb bitirerek 18k olduysan sana günlük 2 saat 5sb ilk 100 yapar rahat.

  • williamwellington kullanıcısına yanıt

    "dehaş" diye okumak mı? Dayaklık hareket


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prensesela

    Hocam bu forumda çok başarılı kişiler var.Boş bir yer değil evet ama ciddi anlamda moral bozucu konuşan ofansif insan da çok var.Ben yazdigin metni keyif alarak okudum.Deli dolu eglenceli birisin gibi.Farklisin.Buradaki gerzekler ergenligin bitmedi ,mi asi cocuk vs diyerek demolorize etmeye çalışmış belli ki.Belki yaptığın netlerden dolayı kıskanıyor olabilirler de.Belki de farkli olanlara tahammülleri yok.Bu forumda guzel tavsiyeler alabilirsin.Sana faydalı olur.Ama trolumsu insanların moralini bozmaya odaklı yazan da cok.Sene başında katıldım foruma,ilk zamanlar dediklerini takıp moral bozukluğu yaşadım bazen.Sağlam bir psikolojik yapıya sahip olsam sene basindaki netlerimi 3 ayda çok güzel yükseltebilirdim zaten.Buradan bağımsız bazı seyler oldu aynı netlerle yola devam ediyorum. Kim ne dedi,ne yaptı cok takan bir yapım var.İgrenç bi huy.Sene başında Türkçe netlerimle dershane ikincisi oldum.Burada bana git kitap oku Türkçeni geliştir dediler.Umursamadan yazdığım için.Sene basında kendimi yererek bi yazi yazdım.Hadsizin biri git koca bul evlen olmaz senden tarzında bir şey yazmıştı.Komik gerçekten.Elestrilere açık olmalıyız burasi bir forum ama bazıları işin ucunu saygısızlığa götürüyor.Her neyse burda seninle AsI cOcUk diye dalga gecenleri ,ergenligin bitmedi mi diyenleri takma.Kendini değiştirme.Net aralığın çok iyi.Temponu da arttır ama .Yapabilirsin.

    verin şuna 2 fosforlu gitsin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Pardon apim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz bi üslupla insanları irrite edip nefretten beslenerek ilgi çekmek çok zekice. Bunu hakaret saymayacağınızı düşünüyorum, umarım zekanızı YKS'de de kullanırsınız. İyi çalışmalar.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.