Şimdi Ara

Realme 7 ANA KONU (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
10
Favori
55.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar cihaz stabil mi samsung s7den geçicem.
    Samsung cihazlarin selfieleri yumusatmasi ve kumlamasi rahatsiz ediyor huawei gibi keskin degil.
    Realme 7 kamera performansi nasil memnun musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün nasıldı pil ? Düzeldi mi hocam. Isınma şarjda normal aşırı değil. Hızlı şarjda hep ısınıyor cihazlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selam bende 1 hafta önce realme 7 kullananlar kervanına katılmış bulunmaktayım fakat sorum şu telefonu titreşime aldığımda whatsapptan instagramdan gelen bildirimlerde telefon titremiyor bunu nasıl halledebilirim?

  • Cpt.Ee kullanıcısına yanıt

    Bu modeli ben değil kardeşim kullanıyor, yine de sorunuza elimden geldiği kadar cevap vereyim: S7'nin ön kamera performansı hakkında fazla bir bilgim olmamakla beraber piksel boyutu, piksel sayısı, diyafram açıklığı gibi teknik bilgilere bakarak konuşacak olursam Realme 7 ile arasında devasa bir fark olmayacaktır muhtemelen. Hele modern amiral gemilerinin ön kamera performansını hiç beklemeyin derim Realme 7 ANA KONU  Evet, çektiği fotoğraflar fena değil ama aşırı detaylı ve keskin de değil bence. En azından en son kontrol ettiğimde böyleydi. Bana sorarsanız hem ön hem de arka kameralar güncellemelerle biraz daha iyileştirilebilir fakat Nokia 8 kullanırken üreticinin verip tutmadığı sözleri gördükten sonra böyle şeylere fazla bel bağlamamayı öğrendim Realme 7 ANA KONU  Yaşadığınız yerin yakınlarında bu telefonun teşhiri varsa gidin ve yerinde görün. İnanın en sağlıklısı bu Realme 7 ANA KONU 


    Tüm bunlar dışında bir V30 kullanıcısı olarak ön kamera hariç V30'un hâlâ az veya çok Realme 7'nin önünde olduğunu söyleyebilirim sanırım. Ön kamera, GCam yükleyince Realme 7'nin stock ön kamera kalitesine yaklaşıyor ancak WhatsApp görüntülü aramada filan yine Realme 7'nin gerisinde kalıyor tabii. Arka kamera kalitesinden bahsedecek olursak V30 öne geçiyor. Gündüz aşırı bir fark yok belki ama ince detaylara odaklandıkça Realme 7 kamerasının detayları daha fazla ezdiğini ve daha fazla yağlıboya efekti yarattığını görüyorsunuz. Işık azaldıkça V30 daha etkili kamera algoritmaları ve OIS sayesinde belirgin bir titremeye yol açmadan daha uzun süre açık kalabilen shutter sayesinde öne geçiyor. Bu dediklerim stock kamera uygulaması için geçerli bu arada. Uğraşıp GCam kullanırsanız daha bile iyi sonuçlar alabilirsiniz ama bu aralar GCam ile uğrașasım gelmiyor pek. V30'un kamerasının en büyük dezavantajı ise küçük sensör ve piksel boyutları yüzünden fazla bir dinamik aralığa sahip olmaması. Bu yüzden ışık çok fazla veya çok azken duruma ve çekim ayarlarına göre aydınlık veya karanlık bölgelerdeki detayları yok edebiliyor. Günün sonunda V30'un kamera konusunda çoğu durumda Realme 7'den iyi olduğu söylenebilir. Bu durumda daha pahalı ve yeni amiral gemilerinin Realme 7'den belirgin biçimde daha iyi kamera performansı vereceğini düşünmemek için hiçbir sebep YOK; ancak Realme 7'nin kameraları da -bence- sınıfına ve fiyatına göre gayet iyi. Yine de -yukarıda da yazdığım gibi- en iyisi imkanınız varsa gidip yerinde görmek hocam Realme 7 ANA KONU 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killing Spree -- 18 Nisan 2021; 20:4:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Android 11 (beta) :


    https://c.realme.com/in/post-details/1374937660115685376

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar 11 betayı deneyen var mı bir de 11 güncellemesi ne zamn gelecek yakında 12 tanıtılacak.Acık betaya nasıl katılacaz.

  • Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt

    Çok bug var mı acaba. Kısa sürede gelse sorun çok çıkmasa da.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakman19007 H kullanıcısına yanıt

    Ayarlar güncelleme kısmına girince sağ üstte ki kısmında ayarlar var oraya basınca çıkıyormuş. Bende yok Türkiye için kapalı Hindistan surumunde açık olabilir. Yada ek ayar gerekebilir detaylı bakmadım yazıya. Android 11 nispeten geç kalındı bu ay sonuna kadar kararlı sürüm gelir umarım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 18 Nisan 2021; 23:10:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android 12 güncelleme planı var mı acaba?

  • PurposeLess sinan P kullanıcısına yanıt

    Realme 3 pro sanırım alıcak android 11. Alırsa android 9 ile çıkıp 11i almış olucak. Bizde de 2 dürüm yükseltme verirler umarım. Android 12 alırız umarım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SYLAS

    Çok bug var mı acaba. Kısa sürede gelse sorun çok çıkmasa da.

    Isınma sorunu ve Şarjın biraz hızlı bitmesinden bahsedilmiş...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

    Android 12 kesin alacak da 11 alamadık daha hatta android 12 yi 6 seriside alacak

  • Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt

    Bol bol feedback verirler umarım. Sıkıntısız gelmesi dileğiyle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakman19007

    Merhabalar 11 betayı deneyen var mı bir de 11 güncellemesi ne zamn gelecek yakında 12 tanıtılacak.Acık betaya nasıl katılacaz.

    Android 11'i (betayı) yüklemek için Hindistan'da yayınlanan RMX2151PU_11.A.87 romunu yüklemen gerekiyor (yazıda linki var). Bu arada lokasyonun Türkiye olduğu için romu yüklesen bile Android 11'i yükleyemeyebilirsin.

    Zaten tavsiye de etmem... Sonuçta Android 11'in final sürümü değil, pek çok sorunla karşılaşabilirsin.

    (Android 11'den, Android 10'a geri dönülebileceği de belirtilmiş)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 19 Nisan 2021; 1:18:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

    Hocam şarjı hala aynı durumda, sanırım benim Batarya'da bir problem var. Servise götüreceğim olmadı, Android 11 Beta'sını da yükleyip deneyebilirim aslında lakin pek stabil değilmiş anladığım kadarıyla. Düzgün bir güncellemeye kadar bekleyeceğim sanırım.


    Edit: Hard Reset'ten sonra düzelmiş gibi. Ufak bir test yaptım bugün, telefonum yarı parlaklık da 90 Hz'de arkada hiçbir uygulama açık değilken:1 saat 20 dakikalık Youtube video'su izlemem ardından %8 şarj gitti.(Başlangıçta şarj 58'di)


    Aynı testi Twitch içinde yaptım, 1 saatlik kullanımda Twitch'te %7 şarj gitti.(Şarjım %50'idi başta.) Toplamda 2 saat 20 dakikalık kullanımda %15 şarj gitti. Şunu sormak istiyorum ki bu değerler normal değil mi? Yani sizdede bu durum aynı mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigBangZero -- 20 Nisan 2021; 20:34:2 >
  • Arkadaslar fotograftaki leke normal mi garantiye yollamalı mıyım.Bir de A4 çektiğim zaman fotograflar hep bulanık cekiyor.

    Realme 7 ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakman19007 -- 21 Nisan 2021; 5:10:28 >
  • Arkadaslar fotograf çektiğim leke normal mi garantiye yollamalı mıyım.Bir de A4 çektiğim zaman fotograflar hep bulanık cekiyor.

    Realme 7 ANA KONU
    Realme 7 ANA KONU
  • BigBangZero kullanıcısına yanıt

    Son değerler normal gibi. Bende de 1saat yüzde 9 gibi gidiyor suanlik. Şu süre içinde 90hz açık performans dengeli. Parlaklık yüzde 20 civarı. Genelde video izliyorum sosyal medyada takılırım. Bu sürenin 1 saati clash royale ve coc gibi hafif boyutludur oyunlar.

    Realme 7 ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 21 Nisan 2021; 19:20:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta kardeşlerime 2 sorum var. Çözümü için önerisi olan var mı?

    1) Biri ile konuşurken benim konuşmalarımı dalgalanıyormul. Şöyle ifade ediyor karşı taraf; ses sürekli alçalıp yükseliyor, alçaldığı yerlerde kelimeler boğuklaşıyor ve bazen hiç duyulmuyormuş. Bu durum özellikle telefonumun hoperlörü açık olarak konuştuğumda oluyor. Böyle bir sorundan haberi bilgisi olan var mı?

    2) Bundan önceki telefonlarımda LG G3 Ve LG V20 çok net şekilde çağrıları (arama konuşmalarını) kayıt edebiliyordum. Fakat bu telefonda (Realme7) hiçbir çağrı kaydedici kayıt yapamadı. Benim konuşmalarım yarım yamalak ve boğuk kaydediliyor fakat karşı tarafı hiç kaydetmiyor.

    İlgilenecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.