Şimdi Ara

ALİEXPRESS KUPONLARI KENDİNİZ ALIN EN UCUZ SATIŞ SİTESİ (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.031
Cevap
356
Favori
523.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Yurt Dışı Alışveriş #Aliexpress
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AkkusGandalf kullanıcısına yanıt
    Hocam link atabilir misiniz?
    Edit: ben şu ürüne baktım da ihtiyacım yok şu an olur mu bilmiyorum. 80 cent'e geliyor 23 dolarlık ürün;https://tr.aliexpress.com/item/32975190381.html?spm=a2g0o.cart.0.0.6f203c00y1IFwY&mp=1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 15 Ocak 2021; 19:18:0 >
  • Arkadaşlar akıllı saat tavsiyeniz var mı acaba? Birkaç model buldum ama=bazların da arama cevaplama özelliği falan var kullanışlı mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K4TL14M

    20 dolarlık kupon görünüyo 4,34 dolara şuan
    Alınır mı beyler ne diyorsunuz ?
  • Benim alacaklarım var da hepsi başka satıcıdan olduğu için 10 dolarlık kuponla aldım. Çeki tamamlayacaz diye saçma sapan şeyler ekliyoruz sonra
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SezZzaR

    Dün 2 ayrı satıcıdan kupon kullanarak 3 tane sipariş verdim. Bir tanesi iptal olmuş (Aynı satıcıdan 2.'si)
    Şöyle bir şey yazmışlar; We had to close this order due to account security concerns. Please place an order again later, or remove the coupon and try again.

    Bu noktada önemli olan şeyi merak ediyorum; IP'nin mi değişmesi daha önemli, ödenen kart bilgilerinin farklı olması mı yoksa adres bilgilerinin mi farklı olması? Bu 3'ünden hangisi sayesinde iptal olmuştur acaba siparişim? Belki de aynı satıcı olduğu için ikincisinde fark etmiştir? Diğer 2 siparişimde PR ile başlayan sevk numarası oluşturulmuş.
    hepsini birden değiştirin özellikle aynı satıcıdan yakın aralıklarla 2. defa alışveriş yapıyorsanız direkt isim soyisim ve adresten durumu çakacaklardır. ben hem ip hem sanal kart hem de adres, tel ve isim değişikliği yapıyorum her defasında. TC hep aynı yazdım. isim soyisimde misal ahmett yılmaz ya da ahmet yilmazz gibi fazladan harf ekledim. adreste de yine öyle oynamalar yaptım. telefon no girerken de başına birkaç sıfır fazla koydum ya da 0-536-9876543 gibi aralara tire koyarak böldüm. ip değişikliğini de telefondan paylaştığım internete laptopla girerek hallediyorum. her defasında uçak modunu açıp kapatıyorum telefon farklı ip alıyor. uydunet kullandığımdan modem resetleme ile ip değişmiyor. yaptığımız şey ne kadar ahlaki tartışılır ancak bu çinlilerden çok kazık yedim zamanında o yüzden vicdanım biraz rahat :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 15 Ocak 2021; 21:59:57 >




  • marxx kullanıcısına yanıt
    Detaylı cevap için çok teşekkür ederim.
    Ancak benim korkum isim, adres veya telefonda (Özellikle adreste) en ufak bir hatada ürünün gelmemesinden korkuyorum. Bir de kuponların satıldığı sitede başlıkta TR yazmasa da kupon kullanılabiliyor ben kullandım ama çoğu kişi kullanılamıyor demiş sanırım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SezZzaR

    Detaylı cevap için çok teşekkür ederim.
    Ancak benim korkum isim, adres veya telefonda (Özellikle adreste) en ufak bir hatada ürünün gelmemesinden korkuyorum. Bir de kuponların satıldığı sitede başlıkta TR yazmasa da kupon kullanılabiliyor ben kullandım ama çoğu kişi kullanılamıyor demiş sanırım?
    bazı satıcılar özellikle türklere satmak istemiyor yaşadıkları sorunlardan dolayı bence o yüzden belirtmiyorlar. adres konusunda da ufak oynamalar yapın birinde mahallesi, diğerinde mahh diğerinde mah. gibi gibi... ilçe şaşmadıkça en kötü ilçenin ptt dağıtım biriminden gidip alırsınız, takipli olduğu sürece bence sıkıntı çıkmaz.
  • marxx kullanıcısına yanıt
    Plati.market dışında var mı başka yerler? Ben sizlerin sayesinde öğrendim bu sitenin varlığını. Sistemin nasıl işlediğini öğrenmeyi ise çok fazla istiyorum :D Aklım almıyor vallahi..
  • 20usd kupon tekrar gelmiş ama 5 usd satıyor
  • Gelen siparişleri onaylamak için hesaplara girdiğimde maile onay mesajına yöneltiyor. Hesap ile ilgili aynı mail açıyorum. Ama mail gelmiyor.
    VPN degistigim yine olmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 satıcı LP kodu ile yollamış LP ile başlayan varmı ? aldığınız hangi kargo bu

    LP00428152272409
  • west kullanıcısına yanıt
    cainiao sitesinden takip ediliyor ancak Türkiye'ye gelene kadar.
  • Bilmem işinize yarar mı kiwi vpn yükledim telefona, eskiden ödemede takılıyordu hata veriyordu,
    Bugun 2 tane 20 $ denedim tek seferde hatasız ödemeyi kabul etti, belki şans ama denemeye devam edicem
    Yi dönerli camera 23 dolar, yi 1080p kamera 18 dolar,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar gizli sekme kullanın sıkıntı pek olmuyor sanal kartı olmayanlar için söyliyim 2 tane kredi kartınız olsun her seferinden birini kullanın problem olmuyor
  • Arkadaşlar; bir webcam siparişi verdim,kargo ücretsiz bir üründü, kuponum vardı, kullanarak indirimli aldım. Ancak siparişi verirken kendisi indirimsiz fiyattan %20 vergi hesapladı, sonra indirimi yaptı. Siparişi açtım, bugün firma sizin kargolara zam geldi 2 dolar daha ver yoksa siparişi iptal et diye mesaj atmış.

    Sormak istediğim iki soru var: İlki, vergiyi peşin ödediğim için bana tekrar kapıda ödemede vergi istenip istenmeyeceği, ikincisi de eğer vergi yine de alınıyorsa; webcamin vergisinin düz %20 mi yoksa üzerine bir %20 veya %25 de ÖTV olup olmayacağı... Eğer her durumda vergi alacaklarsa zaten satıcıyı Aliexprese çakallık yapıyor diye şikayet edip siparişi iptal edeceğim.
  • attillam kullanıcısına yanıt
    Vergi kesildiyse aras kargoyla direkt evine gelir kargo ücret odemezsin. Ayrıca birşeyi aldıktan sonra satıcı ekstra para istiyorsa şikayet et bence. Yollasada ne yollayacağı belli değil. Geç yollayabilir falan ben olsam ugrasmazdim. İhtiyacın olan bişey değilse kalsın ama zararin olmaz 90 gün sonu anlaşmazlık açarsın parani yine alirsin diye düşünüyorum
  • Ben bir ürün aldım.Altta vergi kısmında 3,5 dolar yazıyor. Ben bu ücreti gelirken mi ödeyeceğim? yoksa ödenmiş olarak mı gelecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guemiand G kullanıcısına yanıt
    Ödeme yaparken vergi çıktı ise onunla birlikte ödeme yapıyorsunuz bir daha geldiğinde vergi ödemesi yapılmıyor.
  • west kullanıcısına yanıt
    LP kodları genelde vergisi ödenmiş ürünlerde veriliyor. Cainiao üzerinden takip edebilirsin 8 günde elime ulaşıyor genelde bu kargolar hızlılar. TR gelince aras kargoya veriyor sistem işleyene kadar eve gelmiş oluyor bile :)
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.