Şimdi Ara

Days Gone Yönetmenleri Bend Studio'dan Ayrıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Sony Interactive Entertainment Bend Studio'nun yaratıcı yönetmeni John Garvin ve oyun yönetmeni Jeff Ross stüdyodan ayrıldı.

    John Garvin, 1997'de ekibe katılmış. Jeff Ross ise 2006'dan bu yana Sony Interactive Entertainment'ta ve 2015'ten bu yana Bend Studio'da çalışıyordu.

    John Garvin, twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, stüdyodan ayrılalı bir yıl olduğunu açıkladı. "Çeşitli sebeplerden dolayı bu konuda konuşmamıştım. Artık Bend Studio'da değilim ve bir yıl oluyor. Days Gone'ı yayınladığımızdan beri resim çizmek ve yazmak gibi kişisel projelere odaklanıyorum. Genel olarak oyun sektörüne ara vermemin tadını çıkarıyorum."

    Jeff Ross bu hafta ayrılıyor. "Bu hafta benim PlayStation ve Bend Studio'daki son haftam. Yaptığım tüm oyunlardan gurur duyuyorum fakat artık ileride yeni meydan okumalar için sabırsızlanıyorum. Planlarımı daha sonra açıklayacağım."

    Sony Interactive Entertainment Bend Studio Nisan 2019'da PlayStation 4 için Days Gone'ı piyasaya sundu. Stüdyonun yazarları Laurel Williams Dibble ve Tom Dibble'ın LinkedIn profillerinde "AAA açık dünya oyunu" üzerinde çalıştıkları ve bu oyun için "mitoloji, dünya kuralları, karakterler ve tam bir hikaye" oluşturdukları belirtiliyor. Jeff Ross, geçtiğimiz Ocak ayında Days Gone'ın devamını soran bir hayrana "beklemede kalın" yanıtını vermişti.




  • Kendileri mi ayrılmış yoksa kovulmuşlar mı acaba? Bana göre aaa oyunlar içinde killzone ile birlikte ps4 ün en kötü exclusive iydi.Ara sahneler bile yarıda kesiliyor bir garip oyun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bence çokta kaliteli bir yapım değildi diğer exc oyunlara nazaran büyük ihtimal Sony kendisi gönderi bu yönetmenleri
  • Days Gone güzel bir oyundu, devam oyunu yapılacak mı merak ediyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben bu oyuna 2 saatten fazla katlanamadım.Bu kadar kopuk kopuk sahneler,kopuk kopuk ve anlamsız diyaloglar daha önce hiçbir sony özel oyununda görmemiştim.Kimse demedi mi bunlara bu oyun daha olmamış birbiriyle alakasız sahneler,bir anda kesilen ara sahneler filan var diye.Yapay zekada patatesten hallice olunca 1 saatte baygınlık geçiriyorsunuz ben 2.saatte bıraktım.Bitirebileni tebrik ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebidem -- 2 Aralık 2020; 9:50:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Days Gone PS5'de resmen yeni oyun gibi görünüyor hatalarından arındırılmış resmen. 2. Oyun için açık kapı bırakan Bend Studio çalışmalara başlamışlardır. :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ps Plus Collection ile sahip oldum, Bakalım nasıl bir oyunmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rebidem

    Ben bu oyuna 2 saatten fazla katlanamadım.Bu kadar kopuk kopuk sahneler,kopuk kopuk ve anlamsız diyaloglar daha önce hiçbir sony özel oyununda görmemiştim.Kimse demedi mi bunlara bu oyun daha olmamış birbiriyle alakasız sahneler,bir anda kesilen ara sahneler filan var diye.Yapay zekada patatesten hallice olunca 1 saatte baygınlık geçiriyorsunuz ben 2.saatte bıraktım.Bitirebileni tebrik ederim.

    oyun için ilk 5 saati aşmak şart. sonrası sarıyor.


    ilk oyuna başlayınca aynı böyle düşündüm ve bu oyunu büyük ihtimalle oynamadan bırakıcam diye düşündüm. ama işte ilk 5 saati geçince sarmaya başlıyor oyun

  • yapay zekanın saatlerce bir siperin arkasından size ateş ettiği oyun. oynadığım en kötü ps özel oyunlarından birisiydi. keşke bu adamlar yerine order ın yapımcılarına 2. bir şans verselerdi.
  • Ross isteyerek ayrılmış gibi duruyor ama Garvin kovulmuş gibi...

  • quote:

    Orjinalden alıntı: rebidem

    Ben bu oyuna 2 saatten fazla katlanamadım.Bu kadar kopuk kopuk sahneler,kopuk kopuk ve anlamsız diyaloglar daha önce hiçbir sony özel oyununda görmemiştim.Kimse demedi mi bunlara bu oyun daha olmamış birbiriyle alakasız sahneler,bir anda kesilen ara sahneler filan var diye.Yapay zekada patatesten hallice olunca 1 saatte baygınlık geçiriyorsunuz ben 2.saatte bıraktım.Bitirebileni tebrik ederim.


    Ben oyunu baya önceden bitirdim. İlk baştan bana da sahneler çok kopuk geldi ve senin gibi düşündüm ama hikayede ilerledikçe taşlar yerine oturdu ve oyun inanılmaz derecede sardı. Hele yetenek ağaçlarında yeni özellikler açıp ve yeni silahları da kullanmaya başladığımda oyunun efsane olduğunu fark ettim. Son güncelleme ile de oyun çok stabil şuan. Bence oyuna bir şans daha vermelisin.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunu en güncel hali ile oynadım. Days gone muhteşem bir oyundu. Açık dünya grafikte days gone'ın eline su dökebilecek oyun halen yok bana göre. Hikayesi olsun genel olarak güzel oyundu. Loading kısımları eksi tarafıydı yalan yok. Ps5 de eğer çıkarsa ue5 ile yapılmış bir days gone 2 ortalığı yakar.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: Himurajutsu

    Oyunu en güncel hali ile oynadım. Days gone muhteşem bir oyundu. Açık dünya grafikte days gone'ın eline su dökebilecek oyun halen yok bana göre. Hikayesi olsun genel olarak güzel oyundu. Loading kısımları eksi tarafıydı yalan yok. Ps5 de eğer çıkarsa ue5 ile yapılmış bir days gone 2 ortalığı yakar.


    ghost of tsushima, days gone'ı basket topu gibi oynar
  • Kaliteli bir yapim denemez hele Sony oyunlarinin kalitesi goz onune alindiginda ama ilginc bir sekilde de ps4'te en sevdigim oyunlardan biri bu oldu. 2 kez bitirmis biri olarak. Oyunu sevdigimi rahatlikla soyleyebilirim. Oyun beni basindan sonuna kadar hic sikmadi hikayesi surukleyiciydi dunyasi guzeldi oyunun grafikler bayagi iyidi zaten ama optimizasyon faciaydi en buyuk eksiside buydu zaten yukleme sureleri zaten biktiran cinstendi. Birgun ps5 alirsam ilk bakacagim oyunlardan biri bunun devami olur. Tabi eger devami gelirse.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kusurları olan harika bir oyun Days Gone. Ps4 döneminde pek şans vermemiştim, Ps5 ile birlikte açtığım gibi oynamaya devam ediyorum.


    Kısa bir oyun değil. Yurt dışında Days Gone için editörlerin tam bitirmeden puanlama yaptıkları ile ilgili çok yazı var. Oyunun hızı ve uzunluğu itibarı ile bitirmeden ahkam kesmek istemem ama şu an benim için harika gidiyor. Sanırım oyunun % 90'nını tamamladım.

  • Firma kendisini animasyonlar ve senaryo sunumu konusunda geliştirip yeni IP ile gelmeli. Devam etmesini gerektirecek bir oyun yok ortada. PS5'deki haliyle katlanabilir bir oyun olmuş ancak ilk haliyle State of Decay'e senaryo modu eklenmiş bir oyun gibi bir şeydi. PS platformunda denediğim en kötü özel oyundu. Ubisoft standartlarında bile kötü sayılırdı bu oyun. TLOU2, GOW nerede bu oyun nerede yani.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun klişe dolu. Düşman tasarımları vasat. İyi ki oyuna Horde koymayı akıl etmişler. Yapay Zeka hepsinden beter. Tamam gömelim demiyorum ama o kadarda övülecek bir yanı da yoktu hani. Oyunun aklımda kalan en başarılı olayı Kar'ın yağıp tutması olayı ve görselliğiydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.