Şimdi Ara

Elveda Passat (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
17.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2012 model b7 1.4 tsi passat sahibiyim

    - Konforlu
    - Çok sessiz
    - Az yakıyor iyi kaçıyor
    - İçi çok geniş, bagaj çok geniş
    - Kronik sorunu yok

    Çok ama çok memnunum
  • Bende sevmiyorum wv arabalarını ama arkadaşlar kim ne dersin yalıtım konfor ve bozuk yollarda rakiplerinden çok daha iyiler bunu kullanmayan adam konuşmasın

  • Araç tip, iç dizayndan ziyade verdiği konfora bakıyorlar. Evet ekran çok kötü, alırsın bir android ekran tamam. Ambians ışıkları mı yok? Onu da halledersin. Aman aman abartılacak bir durum yok. Konforu çok iyi.

    Mesela ben hala 2009 kasa jetta'ları çok severim. Çok rahat bana göre. O aracı 102bg değil de, 120 yapsalardı, etraf jetta'dan geçilmezdi. Sonraki yeni kasasını bile eski kasa kadar sevmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat elbette kötü bir araba değil ama yıllardır içi dışı hep aynı tasarımı iyice sıradanlaştı şahsen sıfır olarak ben almam daha ucuza eski modellerini alırım araba aynı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de D segmentinin krelı Passat'tır, bunu bir İnsignia sahibi olarak dürüstçe söylüyorum. Herkes aracın yıllardır aynı şekilde olduğundan bahsetmiş, ben bu tasarım dilini ve alışkanlıkların devam edilmesindeki ısrarı seviyorum. Her modelinde baştan ayağa selefiyle hiç alakası olmayan modellerin sonu iyi olmuyor. Klasik, sade ve sportif tasarım. Gayet de güzel geliyor bana.


    Belki bu sayede ülkemizde de station araçlar artık tutar. Bizim milletin ne garezi var sw'ye de almıyorlar, almadıkları gibi bir de itin bir tarafına sokuyorlar, anlamıyorum. Halbuki Türk aile yapısı için bulunmaz nimet station araçlar. Belki bu tekeli kırar Passat variant.

  • Passat arabanında arabası. NOKTA bu mesaj tarihe geçer...  

  • Jetta ile takılırız artık.

  • Gravaze kullanıcısına yanıt

    az da olsa fazla yakıyor kasadan dolayı

  • 4L4F kullanıcısına yanıt
    Hocam sen merak etme ben fiorino ile arkadaşlara trafik dersi verme gayesiyle her gün keyifli anlar yaşıyorum. O arkadaşlar o arabaya binebilmek için aç gezdiğinden haliyle sakinleşmek zorunda kalıyorlar.
  • Eski arabam, 2017 yılında aldığım b8 passat hakkında konuşacağım platform ararken foruma bakayım dedim :) Arkadaş gerek satış temsilcileri gerek forumdaki yaşı ufak kardeşlerimiz aracı linç ediyor, tasarımından motoruna, kapı sesinden şanzımanına linç ediyorlar, sonra arabaya biniyorum gayet ortalama bir d segment araç, premium dışında hiç bir rakibinden bariz kötü tarafı yok :)

    Arabanın çok satması insanların sinirini bozuyor fakat anlamadığım, bu grubun içinde hiç arabası olmayan hatta ehliyeti bile olmayan insanlar var :) Saçma olmasını çözmemekle birlikte, arabayı kullanan saçma tiplerden yola çıkarak arabaya ayrı sinir oluyorlar.

    Beyler bu araba ülkemizin ve Avrupa’nın en çok satan d segment araçlarından birisi, yani trafikte en sık göreceğiniz araçların başında geliyor, haliyle sıkıntılı olanları da en çok bu araçta görebilirsiniz.

    Bir modeli efendi tipler sürüyor diye o arabayı alanları, ayrıca hayran olanları görmedim :) Bu saçma bakış açısı bu forumda var...

    Bir insan sevmediği aracı böylesine takip edip, eleştirmek adı altında böylesine saçmalaması bana normal gelmiyor. Bunu çocuklar da yapmaz, erişilmez bir araçta değil hani araba almak isteyip gözünü karartan çoğu kişi alır. Sevmiyorsan ilgilenmezsin, bu kadar basit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konu sahibine katılıyorum :) Az bile yazmış. Bazı marka ve modeller insanda irriteye neden oluyor. kuş serisiyle passat bende aynı hissi uyandırıyor. Bunun yanında yıllarca devam eden dsg sorunları, yol sesi, trim sesi vb kronik sorunlarının halen kullanıcıları hiç var olmamış gibi ölümüne savunulan bir araçtır passat. vw almanyada işçi arabasıyken bizde bir statü sembolü görülmesi de<bir sebebi galiba. 2015 passatta bluetooth bile yoktu be  

  • Konuyu açan kişiye kesinlikle katılıyorum. İç dizayn olsun dış dizayn olsun muadillerinin gerisinde kalıyor

  • Mesajlarda biraz mubalağa göruyorum.

    Tamam içi sıkıcı ve sıradan olabilir lakin highline/elegance paket dıştan gayet şık ve zarif duruyor. Tam bir alman sedanı.

    Rline paketi zaten soylemiyorum onunla bambaska bir boyuta geciyor arac.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat alamayanlar konusu olmuş. Gerçi bende alamadım :D Herkes b*k atmış ama güzel araçtır arkadaşlar. Önyargılı olmayın
  • Şimdi eski modelleri yeni model fiyatına satanlar çıkar artık üretilmiyor son modeller son passat lar başlıkları girilir malum sitede :))
  • vosvos sevmem ama passat başkaydı, hep bir tane almak istedim ama DSG muhabbetine hep kaçtım, kasası güzel şimdi hak yemeyelim.

  • Almanya SW ve SUV cenneti. Üçüncü pazar payı da park sorunu olmaması ve ucuz olması sebebiyle hatchback’lerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gravaze

    Türkiye'de D segmentinin krelı Passat'tır, bunu bir İnsignia sahibi olarak dürüstçe söylüyorum. Herkes aracın yıllardır aynı şekilde olduğundan bahsetmiş, ben bu tasarım dilini ve alışkanlıkların devam edilmesindeki ısrarı seviyorum. Her modelinde baştan ayağa selefiyle hiç alakası olmayan modellerin sonu iyi olmuyor. Klasik, sade ve sportif tasarım. Gayet de güzel geliyor bana.


    Belki bu sayede ülkemizde de station araçlar artık tutar. Bizim milletin ne garezi var sw'ye de almıyorlar, almadıkları gibi bir de itin bir tarafına sokuyorlar, anlamıyorum. Halbuki Türk aile yapısı için bulunmaz nimet station araçlar. Belki bu tekeli kırar Passat variant.

    sw araçlar eskiden tutuyordu, kartal ve toros çok satıyordu. ama doblo tarzı araçlar çıkınca sw tercih edenler bunlara yöneldi. çünkü bu tür araçları tercih edenler için hacim en önemli şey ve doblo bunu güzel sağlıyor. daha önce sw aracım oldu, tamam sw düşkünlüğü olsun da körü körüne olması anlamsız. hiçbir sw araç doblo'nun fonksiyonelliğini veremez.


    benim şahsen sw ihtiyacım yok. bazı araçların sw modelleri güzel (megane mesela) ama bazılarının çok çirkin (passat, golf).





  • dsg'yi sevmedim sevmeyeceğim :D

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.