Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı açıkladı: Hafta sonu komple sokağa çıkma yasağı uygulanacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
1
Favori
14.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gun kullanıcısına yanıt

    vallaha pes ya hala imamoğlu sizi kandırdı diyorsun, yok kardeşim sen haklısın sana hiç dert anlatmaya değmez Cumhurbaşkanı açıkladı: Hafta sonu komple sokağa çıkma yasağı uygulanacak 

  • Yasaklardan önce sürekli; "sokağa çıkmak yasaklansın!" deyip, yasaklar sonrası isyan eden muhalifler.


    Cumhurbaşkanı açıkladı: Hafta sonu komple sokağa çıkma yasağı uygulanacak
  • 20 yaş altına 13-16 devam ediyor mu?

  • bizim iş yeri hemen izni alıyor, çalışmaya devam

  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Yahu mağdur olmadan duramıyor musunuz? Muhalefetin suçu ne lan? Sanki muhalefetin dediklerine göre hareket ediyordunuz ona uydunuz da ona göre konuşuyorsunuz. Gerçekten safsınız. Ben forumda bu şahsa oy veren forum üyelerinin akıl sağlıklarını test etmelerini öneriyorum. 27 oy almış kafayı yiyeceğim.

    Ayrıca açın foruma bakın. Nerede bir tane bile muhalif kişinin yasaklara karşı olduğunu gördünüz? Hatta tam tersi senin gibi düşünen aktroller kapatılmaya karşı. Ulan kahvehane kıraathane sizin tayfayla doluydu. Sizin tayfa VİRÜSE İNANMIYOR bile. Sizin abdurrahman dilipak denen zatınız yüzünden bir sürü insan aşı olmayacak. Saf herifler muhalefete laf edeceğinize kendi tayfanıza bakın. Sizin yüzünüzden aşı olmayacak bir sürü insan çıkacak ve insanların ölümüne sebep olacaksınız. O kadar safsınız ki...

  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt

    Neden maske taksınlar ya da mesafeye uysun insanlar? 80 milyonluk ülkede günlük 2 bin vaka ve 30-40 ölü açıklarsa insanlar neden sakınsın kendini? Bu rakamlarla salgın olduğu bile iddia edilemez aslında. Günde zaten yüzlerce kişi ölüyor, yüzlerce kişi hastalanıyordu. Hiçbir şey değişmedi ki halk için çünkü hükümet rakamları yanlış açıkladı. Şimdiki gibi gerçek rakamları söyleselerdi halk bu işi ciddiye alırdı.

    Özgürlükler pandemiden önce de kısıtlanıyordu zaten yeni bir şey değil. Haftasonu sokağa çıkma yasağının mantığı yok. Çalışanları evlerine göndermeyip başka bir yerde barındırmayacaksan hiç mantığı yok. Adam 6 gün çalışacak o kadar insanla temasa geçecek ve Eve dönecek. Hafta sonu yasağı var diye mi bulaşmayacak yani? Çalışmayan insanlarda haftaiçi zaten yeterince gezecekler. Yasaklarla bu iş çözülmüyor. Çin diyorsunuz da Çin'in rakamlarına kim güvenir? Bizden bile daha beter halde güvenilirlilik konusunda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Üretim tesislerinde çalışanlar yine hafta sonu gidebilecek mi?
  • storm350 S kullanıcısına yanıt
    Ne diyim abi yalan mı diyim adam koronavirüsten şu kadar kişi ölüyor dedi mi diyemedi enfeksiyondan öldü diyor ki çoğu hastalığın sonu enfeksiyon zaten.

    Göz göre göre yalan söyledi millette anlamadığı için inandı.
  • Misss !..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tonodias

    Üretim tesislerinde çalışanlar yine hafta sonu gidebilecek mi?

    Çalıştığım fabrika izin belgesi alarak evet. Aksi halde ceza yersin ama bu işi fabrikalar çözer öyle zannediyorum çünkü pazar günü çalıştırmalarını çok seviyorlar bizim patronlar. Az işçi çok mesai


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bırakın pislikler maskesiz çıksın, avm leri doldursun. baktınız etrafınızda böyle biri var ilişkinizi uzun bir süre kesin, ölürse ne güzel dünya bi soytarıdan kurtulur. Eğer ölmezde kalırsa ölene kadar şansını zorlasın..

    Bırakın kim ne halt yemek istiyorsa yesin, siz çıkmayın, gezmeyin, dolaşmayın, arkadaş ziyaretinde bulunmayın, düğünlere gitmeyin. Dışarıda bazı kendiniz bilmez insanlar ( topluma zararlı insanuslar ) dolaşırken siz önleminizi alın. ölmelerini tüm kalbimle istiyorum. ölürlerse millet olarak topyekün kurtulmuş oluruz.

    maskesini çenesine, koluna eline bi tarafına takıp gelip dezenfaktan kullanan gerizekalılar oldukça biz rahat edemeyiz. tekrar söylüyorum bırakın onlar çıkıp gebersin. kıvranarak acı çekerek ölsünler. siz evinizde kalın.

    bunu nüfusu temizleme, kontrol altına alma gibi düşünün. şu topluma zararlı parazitler bi temizlensin.





  • esnafı bitirdi o yasak bu yasak peki kira desteği,vergi desteği,sgk ötelemeei,alma tabela vergisi reklam vergisi hadi göreyim.

  • şimdi herkes evde diye pc parçalarınıda talep artar, fiyatlarda artar Cumhurbaşkanı açıkladı: Hafta sonu komple sokağa çıkma yasağı uygulanacak 

  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt

    medeni batıdaki bilim sayesinde ilaçlar ve aşı bulunuyor.kullandığın ilaçların, satın alınan aşıların hepsi ithal ve yabancı firmalara ruhsatlıdır.

    Tr de uygulanan kuduz aşısı Hindistan dan geliyor.

  • Çalışmak hariç herşey yasak :)
  • gun kullanıcısına yanıt

    30 bin vaka olan ülkelerde 400-500 ölü var bizde 180 ne iş? Ayrıca aylardır vaka sayısını vermeyen kim? Tabipler birliği 30 bin vaka var derken yalancı diye hönkürenler kim?

    Hiç utanma yok değil mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 1 Aralık 2020; 1:1:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine becerememişler.

    Sorun insanların tıka basa işe gitmek zorunda olması. Insanların diger5 insanlarla iş münasebeti kurmak zorunda olması. Hala anlayamadılar.

    Virüs vampir değil ki sadece geceleri dolaşsın. Sen zaten gece dışarı çıkamayan adama gece çıkma diyorsun ama sabah 200 kişi bir otobüse sokuyorsun. Bir de utanmadan mesafeye maskeye uymuyorlar diye suçluyorsun.

    Sen ülkeyi 2 3 hafta tam kapat, insanlara yabancıların yaptığı gibi yiyeceğini içeceğini sağla, ya tüm borçları 3 hafta ertele veya destek ver, o zaman dışarı çıktı diye söylenirsin.

    Bu kafayla anca ülkeyi batırdığınız için suçlayacak birilerini ararsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EKONOMİYİ AÇIN!

  • İnsanlara dair en ufak ümidim kalmadı. En temel özgürlüğünü bukadar kolay teslim eden. Hatta özgürlüğünü vermek için bukadar hevesli olan insanlarla aynı ortamda yaşayamam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.